Smit Isolatie Groep B.V.
4 8.5 10 4
8,5
Prijs/kwaliteit
8.3
Service
8.8
Afspraken
8.5

Smit Isolatie Groep B.V.

Lloydsweg 24
9641 KK Veendam

Smit Isolatie Groep: maatwerk isolatie voor iedereen. Wij zijn een gerenommeerde en erkende organisatie op het gebied van na-isolatie. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van diverse producten en technieken voor isolatie van bestaande woningbouw, nieuwbouw en utiliteitsbouw. Tevens zijn wij actief in de agrarische en petrochemische sector als het gaat om isolatie van hallen, stallen en opslagtanks. Daarnaast isoleren we de meest uiteenlopende objecten zoals pretparken of schepen. Dé specialist voor gecertificeerd isolatiewerk in heel Nederland: Smit Isolatie Groep BV heeft zich het isolatie vakmanschap de afgelopen 25 jaar meester gemaakt en is uitgegroeid tot een professionele organisatie met landelijke uitvoering. Daarbij werken we uitsluitend met gecertificeerde producten om onze klanten een eindresultaat van kwaliteit te bieden. We werken uitsluitend met KOMO (proces)certificaat producten. Altijd een passende isolatiemethode!

4 beoordelingen

Uitgevoerd op 31-10-18 door:

Smit Isolatie Groep B.V.

9.3 10
9,3

Vloer isoleren

Nauwkeurig, netjes en professioneel

Aanbeveling:
Top bedrijf! Bij het opnemen van de woning en het krijgen van de offerte kreeg ik een zeer professionele indruk. Dit bleek bij de uitvoering ook zeker het geval. Keurig uitgevoerd, nette uitleg over de werkzaamheden en alles keurig opgeruimd! Een echte aanrader!

Uitgevoerd op 10-01-18 door:

Smit Isolatie Groep B.V.

8.7 10
8,7

Vloer isoleren

Nauwkeurig en op tijd

Aanbeveling:
Werken netjes,kreeg goede uitleg bij het uitvoeren

Uitgevoerd op 12-10-2017 door:

Smit Isolatie Groep B.V.

7.7 10
7,7

Spouwmuur isoleren

Uitvoering van de werkzaam heden.

Aanbeveling:
Als er vooraf nog een betere controle van de gevel was gedaan had dit bedrijf absoluut een negen gekregen.

Uitgevoerd op 15-01-2017 door:

Smit Isolatie Groep B.V.

8.3 10
8,3

Spouwmuur isoleren

Een top resultaat neergezet!

Aanbeveling:
Professioneel en netjes werk geleverd!

1 project

Eerder uitgevoerd
Eerder uitgevoerd

4 werkzaamheden

Spouwmuur isoleren
Spouwmuur isoleren
Spouwmuur isoleren

Bespaar €500 per jaar

✓ Jaarlijks tot wel €600 besparen

✓ Investering binnen 4 jaar terugverdiend

Gratis en vrijblijvende spouwmuurisolatie-offertes via Solvari

Spouwmuurisolatie is een van de populairste vormen van isolatie. Veel mensen vragen spouwmuurisolatie-offertes aan omdat ze willen besparen op de energierekening. Maar er hangen nog veel meer voordelen aan spouwmuurisolatie! Ontdek hier alles wat je moet weten.

Wat is spouwmuurisolatie?

Een spouwmuur heeft twee muurdelen met 7 tot 9 centimeter ruimte ertussen. De ruimte hiertussen wordt de spouw genoemd. Bij spouwmuurisolatie wordt deze ruimte gevuld met isolatiemateriaal, waardoor het stukken beter isoleert. Alleen woningen die gebouwd zijn tussen 1920 en 1976 hebben spouwmuren die niet geïsoleerd zijn en komen voor spouwmuurisolatie in aanmerking.

Woningen gebouwd tussen 1976 en 1991 hebben spouwmuren die wel geïsoleerd zijn, maar met matig isolatiemateriaal. Dit kan vaak verwijderd worden en opnieuw geïsoleerd worden met hoogstaand isolatiemateriaal!

Het isolatiemateriaal wordt via een paar kleine gaatjes in de gevel toegebracht. De klus is tevens binnen één dag uit te voeren en geeft vrijwel geen rommel. Je hebt er dus nauwelijks last van en het besparen kan direct beginnen! 

Hoeveel kun je besparen met spouwmuurisolatie?

Hoeveel je bespaart met spouwmuurisolatie hangt af van enkele factoren zoals de oppervlakte van de spouwmuren en het isolatiemateriaal. In onderstaande tabel vind je wat je gemiddeld kunt besparen door je spouwmuren te laten isoleren.

Type woningJaarlijkse besparing

Appartement

€120

Tussenwoning

€200

Hoekwoning

€350

2 onder 1 kap

€500

Vrijstaande woning

€600


Wat kost spouwmuurisolatie?

Ook de kosten voor spouwmuurisolatie hangen af van de oppervlakte en het isolatiemateriaal. Het is dus lastig om de kosten te geven zonder offertes voor spouwmuurisolatie aan te vragen. Als richtlijn kun je van de volgende gemiddelde prijzen uitgaan:

Type woningPrijs

Appartement

€500 - €600

Tussenwoning

€800 - €1.100

Hoekwoning

€1.300 - €1.400

2 onder 1 kap

€1.600 - €1.800

Vrijstaande woning

€2.000 - €2.500


Ben je benieuwd naar de exacte kosten die je kwijt bent om jouw spouwmuren te isoleren? Vraag dan gratis muur isolatie offertes aan.

Voordelen van spouwmuurisolatie

Jaarlijks kun je honderden euro's besparen met spouwmuurisolatie waardoor je de investering binnen enkele jaren terugverdient. Maar er zijn nog veel meer voordelen. Het wooncomfort stijgt namelijk aanzienlijk. In de winter blijft je woning lekker warm, terwijl de warmte 's zomers juist minder snel binnenkomt waardoor het koeler blijft. Daarnaast is de klus binnen één dag gedaan door een vakman, daarna hoef je er niks meer aan te doen. Tot slot stook je veel minder in de winter, dus help je het milieu ook een handje mee!

Spouwmuurisolatie-offertes vergelijken

Wil jij ook jaarlijks honderden euro's besparen en genieten van alle andere voordelen van spouwmuurisolatie? Vraag dan gratis en vrijblijvend spouwmuurisolatie-offertes aan via Solvari. Wij brengen je in contact met maximaal 5 specialisten. Zo ontdek je precies wat de kosten en opbrengsten zullen zijn wanneer jij je spouwmuren laat isoleren. Tevens vind je de beste aanbieder en prijs door meerdere muur isolatie offertes te vergelijken!

Tip: laat je je spouwmuren isoleren door een bedrijf dat je via Solvari hebt gevonden? Dan maak je kans op €250 korting als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl!

Vloer isoleren
Vloer isoleren
Vloer isoleren

Bespaar €250 per jaar

Geen koude wind meer langs je voeten en jaarlijks tot wel €250 besparen? Dat kan als je je vloer laat isoleren! Ontvang direct tot 5 vloerisolatie offertes en ontdek wat vloerisolatie voor jouw woning kan betekenen.

Wat is vloerisolatie?

Vloerisolatie wordt aan de onderkant van de vloer op de begane grond aangebracht. De isolatie zorgt ervoor dat koude lucht niet meer vanaf de bodem door de vloer kan trekken. Daarnaast wordt de warmte in je woning langer vastgehouden, waardoor je cv-ketel minder hard hoeft te werken om de temperatuur op peil te houden. Dit bespaart een hoop energie en geeft meer comfort in huis. Wil je ook warmere voeten? Laat je vloer isoleren door één van de bij Solvari aangesloten specialisten.

Voordelen vloerisolatie

Meer comfort in huis

Vloerisolatie zorgt ervoor dat je huis comfortabel aanvoelt. Vloerisolatie brengt de temperatuur van de vloer namelijk voelbaar omhoog. De temperatuur van de vloer kan tot wel 4°C stijgen (met vloerverwarming zelfs meer). Hierdoor heb je nooit meer last van koude voeten.

Lagere energierekening

Met vloerisolatie stook je jaarlijks 5 tot 7 m3 gas minder per vierkante meter vloer. Gemiddeld bespaar je jaarlijks €3 tot €5 per vierkante meter, als je jouw vloer laat isoleren. Daarnaast zorgt vloerisolatie ervoor dat de waarde van je woning stijgt. Het energielabel wordt beter, waardoor het huis voldoet aan de hogere eisen in de woningmarkt.

Goed voor het milieu

Het isoleren van je vloer is niet alleen fijn voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Vloerisolatie zorgt ervoor dat je huis minder verwarmt hoeft te worden, waardoor fossiele brandstoffen gespaard blijven. Hierdoor beperk je jouw CO2-uitstoot en bespaar je tegelijk op je energierekening. Vloerisolatie is daarnaast brandveilig en het laat geen schadelijke dampen of gassen vrij.

Vloerisolatie offerte

Wil je weten wat vloerisolatie jou gaat kosten en opleveren? Doe een gratis vloerisolatie offerte aanvraag, dan kunnen de bij ons aangesloten isolatiespecialisten contact met je opnemen en je alles haarfijn vertellen.

Tip: laat jij je vloer isoleren door een specialist die je via Solvari hebt gevonden? Als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl, dan maak je kans op €250 korting!

Buitengevel isoleren
Buitengevel isoleren
Buitengevel isoleren

Een gevel als nieuw

Investeren in isolatie is altijd een goed idee, maar bij buitengevelisolatie sla je twee vliegen in één klap. Je buitengevel moet namelijk opnieuw afgewerkt worden met een sierpleister, dus je kan meteen het uiterlijk van je woning veranderen als je dat wil. Geld besparen en tegelijkertijd het aanzien van je woning en het wooncomfort verbeteren. Het kan!

Voordelen buitengevelisolatie

• Gevel ziet er weer uit als nieuw
• Honderden euro’s per jaar besparen
• Verbeterd wooncomfort

Benieuwd naar wat buitengevelisolatie kost en oplevert? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met isolatiespecialisten.

Dak isoleren
Dak isoleren
Dak isoleren

Laat warme lucht niet ontsnappen

Onze energiekosten zijn een groot deel van onze vaste lasten. Gelukkig kan je je energierekening met ongeveer 30% verlagen door je dak te laten isoleren! Terwijl je geld bespaart, gaat je wooncomfort omhoog en stijgt zelfs je woningwaarde.

Voordelen dakisolatie

• Betere temperatuur in huis in alle seizoenen
• 30% lagere energierekening
• Investering snel terugverdiend

Soorten dakisolatie

Heb je een hellend dak, dan raden we je aan de binnenkant te isoleren. Dit is minder ingrijpend, omdat de dakpannen niet verwijderd hoeven te worden. Bij een plat dak raden we je aan de buitenkant te laten isoleren, omdat je bij de binnenkant kans hebt op houtrot.

Wil je gratis offertes voor dakisolatie ontvangen? Vul dan je gegevens in en kom in contact met specialisten in jouw regio.

Bedrijfsvideo

Ons team