Loading...

Over Smit Isolatie Groep B.V.

Smit Isolatie Groep: maatwerk isolatie voor iedereen. Wij zijn een gerenommeerde en erkende organisatie op het gebied van na-isolatie. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van diverse producten en technieken voor isolatie van bestaande woningbouw, nieuwbouw en utiliteitsbouw. Tevens zijn wij actief in de agrarische en petrochemische sector als het gaat om isolatie van hallen, stallen en opslagtanks. Daarnaast isoleren we de meest uiteenlopende objecten zoals pretparken of schepen. Dé specialist voor gecertificeerd isolatiewerk in heel Nederland: Smit Isolatie Groep BV heeft zich het isolatie vakmanschap de afgelopen 25 jaar meester gemaakt en is uitgegroeid tot een professionele organisatie met landelijke uitvoering. Daarbij werken we uitsluitend met gecertificeerde producten om onze klanten een eindresultaat van kwaliteit te bieden. We werken uitsluitend met KOMO (proces)certificaat producten. Altijd een passende isolatiemethode!

Kenmerken

8.300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (8)

Schrijf een review

Irene

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

vlotte afhandeling

Wij kregen een keurige offerte en een vlotte afhandeling, de twee mannen ( Dylano en Patrick ) zeer vriendelijk en netjes afgehandeld super tevreden.

Uitgevoerd op 05-04-2022

Anneke

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Professioneel, betrouwbaar, netjes!

Vanmorgen de vloer bij mij geïsoleerd door 2 vakmannen die wisten wat ze deden !
Alles werd eerst netjes afgeplakt en toen de klus geklaard was keurig alles weer opgeruimd net of er niets gebeurd was!
Van tevoren een prettig adviesgesprek gehad met Koos die ook de offerte heeft gemaakt . Koos wist waar hij over sprak en voor mij was duidelijk waar ik aan toe was!
Binnenkort nog de spouwmuren isoleren waar ik niet tegen op zie omdat ik er op kan vertrouwen dat ze hun uiterste best doen om alles te doen zoals het moet gebeuren!

Uitgevoerd op 02-09-2021

Rob

Vloer isoleren

onbetrouwbaar

deze morgen zou Smit de kruipruimte komen isoleren va af 08.00 uur, 10.30 niemand gebeld waar ze blijven krijg geen antwoord of uitleg alleen verwijzing naar ander bedrijf ?!?!?!?!? zeer onbetrouwbaar bedrijf !!! geen zaken mee doen mooie praatjes maar voeren niks uit !

Uitgevoerd op 06-04-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Smit Isolatie Groep B.V.