Loading...

Over Solar Concept

Solar Concept is al sinds 2011 actief in de PV-branche. Jaarlijks leggen wij ruim 120.000 zonnepanelen door heel Nederland. Wij zijn actief in de nieuwbouw, bestaande bouw en realiseren SDE+ projecten. Er werken iedere dag circa 120 medewerkers om uw aanvraag en systeem zo goed mogelijk te configureren en installeren.

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.

Kenmerken

1.700+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
101-500
medewerkers
Sinds 2011
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (14)

Kostal

Zonnepanelen installeren

Solar Concept

heeel tevreden

Heel tevreden over Solarconcept! We werden gebeld of ze al eind augustus konden komen plaatsen in plaats van half oktober. Of ze dan wel om 7 uur konden beginnen? Inderdaad waren de electricien en de monteurs er om 7 uur. Er moesten 15 panelen worden geplaatst. 11 op het dak van de veranda, 4 op de garage en 4 op de dakkapel. Om 11 uur waren de monteurs klaar en om 12 uur de electricien. Alles keurig gemonteerd en aangesloten in de meterkast, die we al eerder door Solarconcept hadden laten vernieuwen. Doordat dat 1 project was, kregen we combikorting en hoefden we over de rekening van de meterkast ook geen BTW te betalen. En ook de bestelde zon heeft daarna volop geschenen! De app werkte dezelfde dag. We zijn zeer tevreden!

Uitgevoerd op 11-10-2023

Johan

Zonnepanelen installeren

Solar Concept

Prima partij

Alles perfect gelopen voor een prim aprijs en snelle levering

Uitgevoerd op 02-11-2023

T

Zonnepanelen installeren

Solar Concept

Prima ervaring

Zeer tevreden met ons nieuwe systeem!

Uitgevoerd op 02-10-2023

Bram

Zonnepanelen installeren

Solar Concept

Zeer tevreden

Alles keurig volgens afspraak geïnstalleerd. Prima prijs en fijne mensen.

Uitgevoerd op 01-08-2023

Anthonius

Zonnepanelen installeren

Solar Concept

Uitstekende ervaring

Alles opgeleverd zoals beloofd alles werkt en monteurs hebben netjes gewerkt.

Uitgevoerd op 01-07-2023

Bertus

Zonnepanelen installeren

Solar Concept

Aanbevolen door klant

Uitstekende klantenservice

Uitstekend bedrijf, moesten wel vanwege grote drukte de aanvankelijke planning wijzigen naar een wat latere datum, maar desondanks zeer tevreden over het kontakt en de deskundige adviezen aangaande de zonnepanelen.

Uitgevoerd op 16-05-2023

Henk

Zonnepanelen installeren

Solar Concept

Vakkundig gelegd

Onze extra zonnepanelen zijn snel en vakkundig gelegd. Al mijn vragen zijn duidelijk beantwoord bij de klantenservice. Ik kan niet meer dan met lof over hun schrijven. SolarConcept heeft zich aan hun afspraken gehouden en het was allemaal goed geregeld.

Uitgevoerd op 16-05-2023

André

Zonnepanelen installeren

Solar Concept

Aanbevolen door klant

Alles prima geïnstalleerd.

Ons systeem levert nu al bijna 2 maanden stroom op. Fijn advies gehad van de adviseur die hier op locatie is wezen kijken.

Uitgevoerd op 01-06-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Solar Concept