Loading...

Over SolarCel | Clean energy for a bright future

* SolarCel staat voor Service en Kwaliteit, Duurzaamheid.
en denken gericht met u mee in de toekomst.

* Eigen, gecertificeerde installateurs

Onze monteurs zijn vakkundig en sluiten zonnepaneelinstallaties aan volgens de NEN 7250, Nen 1010:2015 en NEN-EN-IEC 62446, NEN 3140-normen, waardoor we de volledige veiligheid van onze zonnepanelen en omvormers kunnen garanderen.

* A-merk kwaliteit zonnepanelen

Wij plaatsen alleen A-merk kwaliteit zonnepanelen met TÜV keuring en tot 30 jaar garantie. Om u maximale zekerheid te bieden,

* 100% klanttevredenheidsgarantie

SolarCel biedt u 100% klanttevredenheid. Daarom betaalt u pas wanneer u helemaal tevreden bent na de oplevering. U krijgt een vast contactpersoon, die ook de BTW teruggave voor u regelt.

* Bij SolarCel profiteert u altijd van Gratis BTW Teruggaven Service.

* Assortiment zonnepanelen

Bij SolarCel leveren wij alleen de beste kwaliteit zonnepanelen. Voor alle door ons geleverde zonnepanelen garanderen wij een maximaal rendement. Dit houdt in dat onze zonnepanelen na 25 jaar nog steeds minimaal 80% van het bij installatie gegarandeerde vermogen aan elektriciteit opleveren.

* SolarCel biedt de Nationale Duurzaamheidslening van Duurzaam Gefinancierd aan.

De financiering voor verduurzaming
‘Je wilt verduurzamen en besparen op je energiekosten. Met de Nationale Duurzaamheidslening kan dit. Je betaalt je installatie met deze speciale lening die je in 10 jaar met de opbrengst aflost. Het maandbedrag is lager dan de maandelijkse besparingen op je energiekosten, dus direct voordeel! | Lage vaste rente van 3,9% | De rente is meestal aftrekbaar | Flexibele looptijd van maximaal 10 jaar | Snel definitief akkoord | Gemak: alles kan online | BTW teruggave en subsidies blijven mogelijk | Vervolginvesteringen in verduurzaming ook mogelijk in lening (budget)

(Keurt u de offerte binnen 14 dagen goed dan ontvangt u 10 % extra Snelle Beslissers Korting.)

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2019
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

2 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven