Stijl Kozijnen B.V.
9 9.0 10 9
9,0

"Super mooi resultaat"

9 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
8.7
Service
9.1
Afspraken
9.3

Stijl Kozijnen B.V.

Techniekweg 9B
4143HW Leerdam

Hartelijk welkom bij Stijl Kozijnen BV
Stijl Kozijnen levert en monteert kunststof kozijnen, ramen en deuren van de merken Alku en Weru .
Wij leveren en plaatsen kunststof kozijnen in Leerdam en omstreken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor gevelbekleding en aluminium overkappingen. Ook voor het leveren van glas in alle soorten en maten bent u bij ons aan het juiste adres.

Een offerte is vrijblijvend en kosteloos. Wij streven ernaar de offerte binnen 48 uur bij u te hebben.

Wij zijn gespecialiseerd in:

• Kunststof kozijnen
• Kunststof deuren
• Houten kozijnen
• Glas
• Schuifpuien
• Overkappingen
• Gevelbekledingen

EEN OFFERTE IS VRIJBLIJVEND EN KOSTELOOS. WIJ STREVEN ERNAAR DE OFFERTE BINNEN 48 UUR BIJ U TE HEBBEN.

Onze voordelen kort op een rij:

Transparante offerte zonder verrassingen!
Een showroom waar u producten kunt zien (voelen ervaren, en beleven.)
Deskundig vrijblijvend advies.
Transparante offertes zonder verrassingen.
Vakkundige plaatsing.

Welkom bij Stijl Kozijnen, de nummer 1 in kunststof kozijnen!

9 beoordelingen

Uitgevoerd op 09-05-20 door:

Stijl Kozijnen B.V.

9.3 10
9,3

Kunststof kozijnen

Waren keurig op tijd. Super.

Aanbeveling:

Goede verkoper. Goede afspraken. Keurig en nette kozijnenstellers. Die niet op een extra uurtje kijken zodat ons huis in 2 dagen rondom voorzien is van kunststof kozijnen. Super gedaan.

Uitgevoerd op 11-10-2017 door:

Stijl Kozijnen B.V.

9 10
9

Vernieuwing serre

Zeer tevreden!

Aanbeveling:

Er werd hard gewerkt, professioneel en zeer netjes! Alles werd opgeruimd en ze gingen door tot het gebeuren klaar was! Top gedaan!

Uitgevoerd op 09-11-2017 door:

Stijl Kozijnen B.V.

9.3 10
9,3

Kunststof kozijnen

Klantvriendelijk en mooie prijs

Aanbeveling:

Degene met wie ik te maken had (zonder naam te noemen) was vriendelijk, duidelijk, meedenkend en gaf ons een goede prijs met uitstekende condities (garantie. betaling etc.). De twee monteurs waren zeer snel, secuur en zeer vriendelijk/beleefd. Wij zijn zeer tevreden en echt een aanrader. Overigens de Weru kozijnen zijn zeer goed en mooi.

Uitgevoerd op 01-06-2017 door:

Stijl Kozijnen B.V.

9.7 10
9,7

Kunststof kozijnen

Super mooi resultaat

Aanbeveling:

Ik ben zeer tevreden met het resultaat en de service

Uitgevoerd op 14-06-2017 door:

Stijl Kozijnen B.V.

9 10
9

Nieuwe kozijnen

Vaklieden

Aanbeveling:

Goede service, afspraken nagekomen, vakmensen die het plaatsen, wordt vriendelijk te woord gestaan bij showroombezichtiging.

Uitgevoerd op 13-03-2017 door:

Stijl Kozijnen B.V.

9.3 10
9,3

Kunststof kozijnen

Een prima bedrijf.

Aanbeveling:

Vakwerk geleverd door mensen die weten wat zij doen. Alles na afloop netjes opgeruimd.
Ook het telefonisch contact met het bezoek voorafgaand en het inmeten verliep proffessioneel.

Uitgevoerd op 30-03-2017 door:

Stijl Kozijnen B.V.

8.7 10
8,7

Kunststof schuifpui

zeer tevreden

Aanbeveling:

Prettig en vriendelijk professioneel personeel.
Werk naar tevredenheid uitgevoerd..

Uitgevoerd op 11-01-2017 door:

Stijl Kozijnen B.V.

8.7 10
8,7

Kunststofkozijnen en openslaande deuren

Zeer tevreden.

Aanbeveling:

Kreeg goed advies,alles netjes optijd afgeleverd en gemonteerd.

5 projecten

Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project

5 werkzaamheden

Nieuwe kozijnen
Nieuwe kozijnen
Nieuwe kozijnen

Lagere energierekening

✓ Jaarlijks €150 besparen op je energierekening
✓ Mooie uitstraling & veiliger wonen
✓ Kozijnen vergelijken dankzij gratis en vrijblijvende kozijn-offertes via Solvari

Kozijnen vergelijken via Solvari is aan te raden. Je komt in contact met de beste specialisten in jouw regio. Zij geven je de juiste informatie, passend advies en kozijn offertes op maat. Besparingen tot 40% mogelijk!

Voordelen nieuwe kozijnen

Het plaatsen van nieuwe kozijnen heeft veel voordelen. Je huis krijgt een compleet nieuwe uitstraling. Daarnaast isoleren nieuwe kozijnen, vooral van kunststof, beter dan oude kozijnen. Je bespaart daardoor op je energierekening en je woont comfortabeler, doordat je geen last meer hebt van tocht. Tot slot zijn nieuwe kozijnen veel veiliger, waardoor je het inbrekers een stuk lastiger maakt. Wil je nieuwe kozijnen laten plaatsen? Er zijn een aantal keuzes waar je rekening mee moet houden. De bij ons aangesloten specialisten helpen je kozijnen vergelijken.

Materiaal kozijnen

Als je je kozijnen laat vervangen, sta je voor verschillende keuzes. De eerste: het materiaal. Je kan kiezen uit kunststof, hout en aluminium. Kunststof kozijnen zijn de populairste kozijnen, maar elk materiaal heeft eigen eigenschappen en voordelen. Kozijnen vergelijken is een beste klus, waar de specialisten je graag mee helpen.

Kunststof kozijnen populair

Kunststof kozijnen zijn zo populair, doordat ze stukken steviger zijn dan hout en aluminium. Ze zijn duurzaam en beschermen je het best tegen inbraak. Ook isoleren kunststof kozijnen het best en behaal je daarmee de hoogste besparing op je energierekening. Weet je nog niet precies welk materiaal kozijnen je wil? Voor elk materiaal kozijn offertes ontvangen is mogelijk!

Soorten kozijnen

Naast het materiaal kan je ook kiezen voor het soort kozijnen. Er bestaan bijvoorbeeld vaste kozijnen die niet open kunnen en kozijnen die je wel kan openen. Daarnaast heb je keus tussen o.a. een valraam en een draai-/kiepraam. Vervolgens moet er natuurlijk ook nog glas in je kozijnen. Kies je voor HR++ of HR+++? Je merkt: er zijn verschillende invloeden op de prijs per kozijn; offertes vergelijken is daarom erg verstandig.

Prijs nieuwe kozijnen

Prijsverschillen zijn groot per kozijn; offertes aanvragen is daarom aan te raden. Je kan dan goed kozijnen vergelijken én je ontdekt wat een goede prijs is. Je kan ervan uitgaan dat je voor het vervangen van kozijnen van een gemiddelde woning minimaal €6.750 betaalt. De kosten lopen uiteraard op als je specifieke wensen hebt. Gemiddeld betalen mensen €10.000 voor het vervangen van alle kozijnen. Dit is een investering, waarmee je weer jaren geniet van de uitstraling van je huis én waarmee je op je energierekening bespaart. Daarnaast stijgt de waarde van je woning.

Kozijnen vergelijken?

Op zoek naar nieuwe kozijnen? Vraag je gratis kozijn offertes aan via Solvari. We brengen je gratis en vrijblijvend in contact met maximaal 5 kozijnspecialisten. Zij geven je passend advies, prijsoverzichten op maat en natuurlijk de informatie die je nodig hebt. Kozijnen vergelijken was nog nooit zo makkelijk!

Tip: laat jij nieuwe kozijnen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari vond? Je maakt kans op €250 korting als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl! 

Schuifpuien
Schuifpuien
Schuifpuien

Vergroot optisch je huis

Met een mooie schuifpui kan je je woning gevoelsmatig veel groter maken. Er komt veel meer licht binnen en het voelt alsof je je tuin bij je woning betrekt.

Je kan kiezen uit verschillende materialen, zoals kunststof, hout en aluminium. Maar dat is nog niet alles: je kan ook nog kiezen voor een hefschuifpui of een kiepschuifpui. We raden je daarom aan om je goed in te lezen en de verschillende opties goed met elkaar te vergelijken.

Door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen, ontdek je welke schuifpui het beste aansluit op jouw wensen en wat dat gaat kosten. De bij ons aangesloten specialisten helpen je graag verder!

Tip: laat je een schuifpui plaatsen door een bedrijf dat je vond via Solvari? Stuur dan je getekende offerte in naar actie@solvari.nl en wie weet krijg jij van ons €250 korting!

Kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen

Bespaar jaarlijks €150

Lagere energierekening door isolerende werking

 Preventief tegen inbraak en brandvertragend

 Gratis en vrijblijvend offertes vergelijken en daardoor 40% besparen


Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig erg populair en dat is niet zo gek. Ze hebben namelijk veel voordelen tegenover kozijnen van andere materialen waardoor steeds meer mensen kiezen om hun woning te voorzien van kunststof kozijnen.

Geld besparen met kunststof kozijnen

Bij het aanvragen van een kunststof kozijnen offerte kijken veel mensen alleen naar de kosten. Wat echter vaak wordt vergeten is dat je met kunststof kozijnen ook geld kunt besparen. Ten eerste isoleren kunststof kozijnen uitstekend waardoor je je energierekening omlaag brengt. Kunststof kozijnen bevatten kamers met stilstaande lucht waardoor het 's winters warmer blijft in je woning en 's zomers juist weer koeler. Zo geniet je het hele jaar door van een lagere energierekening én een aangenamere temperatuur.

Daarnaast zijn de onderhoudskosten voor kunststof kozijnen lager dan bij houten kozijnen. Hoewel geen een kozijn onderhoudsvrij is, ben je aan het onderhoud van kunststof kozijnen tot wel 5 keer minder kosten kwijt dan bij houten kozijnen. 

Veiligheid van kunststof kozijnen

Ook op gebied van veiligheid zit je met kunststof kozijnen goed. Ze werken namelijk brandvertragend en vatten bijna geen vlam. Daarnaast werken kunststof kozijnen preventief tegen inbraak, omdat ze lastiger open te breken zijn door de stevigheid van het materiaal.

Kunststof kozijnen offertes

Wil je net als veel anderen ook kunststof kozijnen laten plaatsen en ben je benieuwd wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw woning? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan via Solvari! Wij brengen je in contact met maximaal 5 specialisten die je graag verder helpen.

Tip: laat jij je kunststof kozijnen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari vond? Als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl, dan maak jij kans op €250 korting op je kunststof kozijnen! 

Kunststof schuifpui
Kunststof schuifpui
Kunststof schuifpui

Betrek je tuin bij je huis

De kunststof schuifpui is de populairste variant van de schuifpui. We hebben de voor- en nadelen van een kunststof schuifpui voor je op een rijtje gezet, zodat je een goede keus kan maken. Natuurlijk kan je altijd advies inwinnen bij de bij ons aangesloten specialisten. Dit is gratis en vrijblijvend.

Voordelen kunststof schuifpui

Naast het uiterlijk van de kunststof schuifpui, heeft de pui nog een aantal andere voordelen:
• een kunststof schuifpui is duurzaam en gaat gemiddeld 50 jaar mee
• kunststof isoleert goed, waardoor je op je energierekening bespaart
• je hoeft je kunststof schuifpui bijna niet te onderhouden, in tegenstelling tot bijvoorbeeld hout
• schuifpuien van kunststof zijn erg sterk, waardoor je de kans op inbraak verkleint
• een kunststof schuifpui kan geplaatst worden met een houten uitstraling

Nadelen kunststof schuifpui

Eigenlijk zijn er maar weinig nadelen te noemen als je het hebt over een kunststof schuifpui. Het enige dat nadelig is aan de materiaalsoort is dat je het lastig kan schilderen, terwijl dat met hout juist heel makkelijk is.

Offertes kunststof schuifpui vergelijken?

Overweeg je een kunststof schuifpui te laten plaatsen? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met de beste lokale specialisten. Zij brengen vrijblijvend offertes op maat uit, zodat jij precies weet wat je betaalt voor je schuifpui. Door goed te vergelijken kan je tot wel 40% besparen op de prijs!

Tip: als je je kunststof schuifpui laat plaatsen door een specialist die je via Solvari vond, stuur dan zeker je offerte in! We geven elke maand €250 weg aan iemand die een klus uit laat voeren!

Gevelbekleding
Gevelbekleding
Gevelbekleding

Knap je gevel op

Door je gevel te laten bekleden, wordt je buitengevel verfraaid en beschermd. Je huis krijgt een heel nieuwe uitstraling en de gevelbekleding zorgt voor betere isolatie. Daarnaast hoef je de originele gevel bijna niet meer te onderhouden.

Materialen gevelbekleding

Je kan je gevel laten bekleden met bijvoorbeeld hout, metaal of kunststof. Kunststof gevelbekleding kan met hout-uiterlijk worden geplaatst en is heel veel kleuren leverbaar. Groot voordeel is dat kunststof niet kan rotten en een lange levensduur heeft.

Offertes gevelbekleding vergelijken?

Wil je weten wat voor jouw gevel de beste mogelijkheid is of moet je gevelbekleding gerepareerd worden? Door je gegevens achter te laten kom je in contact met maximaal vijf specialisten die graag offertes op maat uitbrengen. Ontdek gratis en vrijblijvend je mogelijkheden!

Ons team