Loading...

Over Sunfloor

Bij SunFloor vindt u alleen de beste kwaliteit zonwering voor zowel binnen als buiten en de beste kwaliteit vloeren. Kwaliteitsproducten verhogen de prijs van het product aanzienlijk, maar niet bij ons. Door jarenlange samenwerkingsverband hebben wij een inkoopvoordeel ten opzichte van onze concurrenten, waar u als klant van profiteert!

Kenmerken

900+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (4)

Schrijf een review

B

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

Slechte communicatie

19 maart 2022 is meneer sunfloor langs geweest nav offerte. Heeft de maten opgenomen en vanwege de breedte van de zonwering, 5.70, moest er een extra steun in het midden komen en dat betekende extra kosten. Ik ben daarmee akkoord gegaan. Eea zou binnen 3 weken geleverd worden.
Na 6 weken maar eens gebeld want niets gehoord. Daarop kreeg ik 1 regelig mailtje dat het de daarop volgende week geleverd zou worden.
Halverwege mei is de zonwering geplaatst, dat zou een uur duren maar het werd een halve dag.
De monteurs zouden vanaf 9 uur komen maar kwamen pas om 12 uur.
De extra steun was niet bijgeleverd, monteurs wisten ook van niets en de afstandsbediening bediening werkte niet zoals de mannen gewend waren. Het bleek een ander systeem te zijn die nieuw was voor hen. Daar zijn de mannen tot halfzes mee bezig geweest. Uiteindelijk zijn ze vertrokken met de afspraak dat ze terug zouden komen. Dat is niet gelukt.

Uitgevoerd op 21-05-2022

Anja

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

Screens zijn op tijd geleverd, zijn

We zijn tevreden over de geleverde screens.
Leuke prijs.
Laat de zomer maar komen.

Uitgevoerd op 07-03-2022

Dj

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

Waardeloos bedrijf

Hele slechte ervaringen met dit bedrijf heeft een screen voor de carport geplaatst maar die waaide er met een beetje wind uit zijn geleiders terwijl deze meneer had gezegd dat het niet gebeuren zou kon de screen wel hebben.
Veel gebeld en gemaild ze zijn een keer langs geweest om er wat aan te doen terwijl de monteur zei dat de screen niet geschikt was voor de carport.
Daarna hebben ze onderdelen opgestuurd en die moesten we zelf plaatsen maar dan hoor je later dat dan de garantie vervalt. We wíllen de koop ontbinden maar deze meneer geeft geen gehoor belooft van alles om langs te komen met iemand van de leverancier en u raad het al nooit langs gekomen wat een waardeloos bedrijf nooit mee in zee gaan.

Uitgevoerd op 11-11-2020

Marloes

Rolgordijn
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Nauwkeurig en op tijd

Goede kwalitiet rolgordijn, vriendelijke mensen en snelle service

Uitgevoerd op 21-12-2017

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Sunfloor