Loading...

Over SVK Gevelelementen Benelux B.V.

SVK Gevelelementen Benelux BV is een gespecialiseerde distributeur en installateur van hoogwaardige kunststof ramen en deuren, geassembleerd uit Duitse kwaliteitsprofielen van Schüco en Kömmerling. SVK levert kozijnen direct af fabriek aan particulieren, zonder tussenkomst van aannemers en dealers.

Door onze ruime ervaring, van 30 jaar, hebben wij een grote know-how opgebouwd in de keuze van excellente kwaliteit profielen in combinatie met een grote expertise in persoonlijke advisering, professionele fabricage en vakkundige montage.

SVK staat borg voor een gegarandeerd topprodukt en jarenlang wooncomfort op hoog niveau. Dit alles tegen zeer gewaardeerde prijzen en zonder aanbetaling.

Kenmerken

1.400+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Review (1)

M

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Netjes en volgens afspraak

SVK heeft als enige van 3 bedrijven de afspraken altijd nagekomen, met name ook in het voortraject voor bezoeken en aanleveren offerte, stipt volgens toezegging. Medewerkers in de uitvoering heel vriendelijk meedenkend en rustig. Het hele huis van kunststof kozijnen voorzien in 2 weken tijd, keurig afgewerkt met nieuwe vensterbanken binnen en buiten. Al het afval netjes opgeruimd.

Uitgevoerd op 30-11-2020

Vraag offerte aan bij SVK Gevelelementen Benelux B.V.