Loading...

Over The Energy Combination B.V.

THE ENERGY COMBINATION

TEC biedt voor elke werk- en woonomgeving vooruitstrevende klimaatoplossingen met high tech warmtepompen, windturbines, zonnepanelen en energieopslagsystemen. TEC onderscheidt zich op vele vlakken en de klant de klant staat altijd centraal. Geen situatie is hetzelfde en maatwerk is een vanzelfsprekendheid. De oplossingen
kunnen afzonderlijk of in combinatie met elkaar worden ingezet. Particulieren, bedrijven en instellingen kunnen vertrouwen op de topkwaliteit en duurzaamheid van de innovatieve producten van TEC.

De full service advies- en realisatietrajecten en unieke innovatieve productenlijn van klimaatoplossingen van TEC onderscheiden zich door deskundigheid en betrouwbaarheid.

Kenmerken

300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2022
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
Aangesloten
bij garantiefonds

Reviews (77)

Aanbevolen door klant

Snelle en goede installatie

Vriendelijke en deskundige installateurs die goed naar mijn wensen voor de installatie hebben geluisterd.

Uitgevoerd op 29-05-2024

Aanbevolen door klant

Blij dat we gekozen hebben voor TEC

Prettige samenwerking met de monteurs. Alles in goed overleg. Uitleg goed. Instellingen aanpassen wordt afgeraden, logisch. Maar ik zou in de toekomst icm zonnepanelen wel willen regelen dat de pomp energie vraagt op momenten dat de zon schijnt. Daarvoor komt er dan gewoon iemand langs. Top.
Communicatie over kosten van meerwerk in de meterkast verliep wel erg moeizaam. Ging niet om veel geld en moest toch gebeuren maar het was al gemonteerd (wel met mijn akkoord) voordat ik wist wat de kosten waren. Dat was duidelijk de verkeerde volgorde. TEC nam deze klacht wel zeer serieus. Prima.

Uitgevoerd op 17-05-2024

Aanbevolen door klant

Goed betrouwbaar bedrijf

De informatie door de verkoper van TEC was duidelijk en goed te begrijpen, ook tips die hij gaf m.b.t. het warmtefonds was voor ons de reden om door te pakken. Het voelde gelijk goed en betrouwbaar. De installatie door 2 monteurs was prima, binnen 5 uurtjes was de klus geklaard. We hebben tot nu toe geen verschil bemerkt tussen de warmte levering eerst (stadsverwarming) en nu. Kortom, prima gedaan.

Uitgevoerd op 17-05-2024

Aanbevolen door klant

Very happy with the performance and installation of the system

The team to install the pump came prepared and installed the Heat Pump very quickly and professionally. Furthermore the team in TEC is very responsive and is quick to provide with information needed.

Uitgevoerd op 16-05-2024

Aanbevolen door klant

Persoonlijke aanpaak

Het voortraject was in tegenstelling tot alle andere bedrijven waar ik een offerte had uitgevraagd heel persoonlijk, ook werd er goed meegedacht en het advies was hierop gebaseerd.

De warmtepomp kon al spoedig geïnstalleerd worden, installatie zelf duurde 2 dagen en verliep soepeltjes.

Het systeem draait nu zo'n maand en functioneert prima.
Ik maakte mij zorgen over het geluid dat hij zo produceren maar het tegendeel is waar hij is super stil.

Uitgevoerd op 21-04-2024

Aanbevolen door klant

De goede inregeling verliep niet zonder problemen, maar is door TEC goed opgepakt en opgelost.

Na de oplevering werkte de installatie niet helemaal goed. De woning werd onbedoeld ook verwarmd als de warmwater boiler aan het opwarmen was. Het duurde even voordat de oplossing gevonden was, maar dat kwam ook doordat een meer energiezuinige installatie is geplaatst dan gebruikelijk. Nu werkt alles naar tevredenheid. De communicatie is prima verlopen.

Uitgevoerd op 19-04-2024

Aanbevolen door klant

Installatie was snel en netjes.

Er waren wat kleine probleempjes, maar die zijn snel en naar tevredenheid opgelost.

Uitgevoerd op 19-04-2024

Aanbevolen door klant

Vriendelijke en transparant

Van begin tot eind goed geholpen, helaas had de apparatuur een klein manco wat morgen als het goed is netjes word opgelost. Goed bereikbaar zelfs via de whatsapp na kantooruren, monteurs met net dat beetje extra aandacht voor de klant.

Uitgevoerd op 18-04-2024

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij The Energy Combination B.V.