Loading...

Over The Sunshine Company

The Sunshine Company is sinds 2009 een bedrijf met een focus op zonne-energie en warmtepompen.

De afgelopen 10 jaar hebben wij ruim 2000 woningen verduurzaamd met zonnepanelen en (hybride) warmtepompen. Steeds vaker plaatsen wij zowel zonnepanelen als warmtepompen als vloerverwarming voor één opdrachtgever, in nieuwbouw, bestaande bouw of renovatieprojecten. Wij geven een breed advies, toegespitst op uw specifieke situatie. Daarbij is het uitgangspunt vooral eenvoud. Een duurzame oplossing moet niet alleen begrijpbaar zijn, maar simpelweg altijd werken, comfort geven en rendabel zijn. Geen enkele oplossing is nieuw voor ons.

Wij halen met onze maatwerkoplossingen voor zonnepanelen het maximale rendement uit uw dak, wat u vervolgens weer duurzaam kunt inzetten voor uw warmtepomp, elektrische auto of woning. Wij plaatsen zonnepanelen zowel ‘indak’ als ‘inveld’ en op platte daken gebruiken wij maatwerkframes, oost-westopstellingen of ballastvrije systemen.

Warmtepompen zetten wij in om uw huis verder te verduurzamen. Samen met uw huidige ketel opgesteld als zijnde ‘hybride-warmtepomp’, maar als het mogelijk is, ‘stand-alone’, waarbij we uw woning volledig gasloos maken. Wij kunnen onze warmtepompen aanleggen in combinatie met nieuwe vloerverwarming, ingefreesd (bestaande bouw) of op draadstaalmatten (nieuwbouw).

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2009
ingeschreven bij de KvK

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven