Loading...

Over Thermo Totaal

Premium partner

Fijn en duurzaam wonen, dat is al 10 jaar onze missie.

Onze professionele monteurs trekken dagelijks Nederland in om woningen te renoveren met duurzame kunststof kozijnen, deuren, gevelbekleding en schuifpuien. Deze producten produceren wij in onze eigen fabriek in Goor. Hier werken we enkel met Schuco-profielen, marktleider in Europa en toonaangevend in techniek, design, veiligheid en energiebesparing.

Door eigen fabricage en eigen montageploegen houden we de kwaliteit hoog en bieden we maar liefst 20 jaar garantie!

Profiteer ook van lagere woonlasten en verhoog uw woningwaarde met onze duurzame kunststof systemen. Neem gratis en vrijblijvend contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw woning, of vraag vandaag nog een offerte aan, velen gingen u voor.

Kenmerken

Premium partner
Aanbevolen partner
van Solvari
29.400+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2010
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

20 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (190)

JTM

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig op tijd echt vakmensen.

Onze hele huis is voorzien van kunststof kozijnen en daarbij ook 2 dakkapellen aangepakt. Boei randen en goten ook gedaan met car liet. De werknemers waren vaklui en elke dag op tijd. Ze gunde zich nog niet eens tijd voor een kop koffie. Harde werkers die alles in 2 weken klaar kregen. Onze dakkapel is meer dan 10 meter breed en met 2 timmermannen erbij klaarde ze het karwei. Ons huis heeft een ware metamorfose gekregen.
Ik wil deze werknemers hartelijk bedanken, want ze kwamen uit Enschede en dat is elke dag meer dan 4 uur rijden.
Het bedrijf zelf geeft altijd netjes antwoord,
Degene die bij je thuis komt voor evt. offerte denkt met je mee. Ook hij neemt de tijd voor je!
Wij willen zeker Thermo Totaal aanbevelen!
Wij hebben goede ervaringen met dit bedrijf!

Uitgevoerd op 02-10-2023

Conny

schuifpui vervangen
Aanbevolen door klant

alle afspraken nagekomen

Via de mail contact gezocht met Thermo Totaal. Na wat mailverkeer kwam de vertegenwoordiger aan huis. Hij gaf prima informatie en nodigde ons uit voor bezoek in de fabriek.
Toen wisten we het zeker: hier bestellen we onze nieuwe schuifpui en geen spijt.
Maandagmorgen alles aanwezig. De puinbak; Glas op de glasbok (goed ingepakt); Hoogwerker om de pui over het huis te tillen. De combinatie vader en zoon:), hadden de pui op de aanhanger mee. Er werd prima en netjes gewerkt. en lunchtijd was de klus geklaard.
Prima werk; mooie schuifpui en goede service...zoals het hoort. Dat is wat zij leveren.
Super bedankt

Uitgevoerd op 25-09-2023

R.J.A.

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Prettige ervaring, snel en netjes

Duidelijk en goed advies van adviseur. Heldere afspraken voor de planning. Uitvoering snel, vakkundig en netjes en prettige omgang/samenwerking met de monteurs. Gewerkt volgens planning.

Uitgevoerd op 28-09-2023

Wim

Kozijnen vervangen voor en achter
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

tevreden

Het zou in 1 dag gebeuren maar dat lukte niet, de tweede dag wel. wij tevreden alles keurig afgewerkt. Overleg met planning liep goed, beloofd is beloofd.

Uitgevoerd op 14-09-2023

D.

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en op tijd.

We hebben goed advies gekregen van tevoren en prettig contact.
Team vader en zoon werkt prima en efficient, wat een goede combi! Een pluim voor de vader die zijn zoon zo goed heeft opgeleid en compliment voor de zoon die echt goed werk levert. Elke dag op tijd, werken zeer ijverig door en leveren een perfect resultaat. En wat vertrouwen inboezemt is dat de betaling pas geschiedt als het werk is gedaan. Topbedrijf! Een aanrader!

Uitgevoerd op 18-09-2023

Roy

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Snel, professioneel, Vriendelijk

Thermo totaal heeft bij ons alle kozijnen vervangen. Ze hebben heel veel opties en ze denken erg mee naar de wensen van de klant. Voor het plaatsen van de kozijnen wordt je op de hoogte gehouden en duidelijk afspraken gemaakt. De mannen die de kozijnen plaatsen werken erg hard en zijn erg vriendelijk ( mijn complimenten hier voor.) Mijn advies is, als je nieuw kozijnen wilt is Thermo totaal het bedrijf waar je het wil laten doen. De prijs is goed ze zijn zeer professioneel en zeer klantgericht

Uitgevoerd op 11-09-2023

Frans

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer goed product

Thermo Totaal levert een goed produkt. In ons geval de vervanging van de voordeur inclusief het kozijn. De installatie is perfect gedaan, positieve en goede monteurs. Verder 20 jaar garantie, ook op bijstellen van de voordeur indien nodig zonder extra kosten. Thermo Totaal werkt op basis van vertrouwen: volledige betaling nadat het werk is opgeleverd. Echt een goed bedrijf. Ze maken alles zelf. Ik kan ze aanbevelen. Zeer tevreden

Uitgevoerd op 30-08-2023

M

Kozijnen plaatsen of vervangen

After sales is onwijs slecht!

After sales is slecht. Gebreken (lees slechte sloten, gebroken glas, verkeerd glas en het verkeerd inmeten waardoor nu mijn radiator uitsteekt in de deur opening) worden slecht verholpen. Er wordt beloofd dat er op dag/datum contact opgenomen word. Dit moet nu nog steeds gebeuren.
Slot van de achterdeur blijft steken. Dit maakt dat de deur niet meer goed open en dicht kan. Bedrijf heeft daar maling aan.
We zitten nu al 3 weken met een vuilniszak voor het badkamer raam. Dit was al voor de plaatsing gemeld dat dit glas er niet bij zat.
Kijk op de foto voor de radiator, dit is nog steeds niet opgelost…
Voorlichting kon beter. De vertegenwoordiger zag dat ik overal rolgordijnen had. Hier heeft ie niets over gezegd tijdens de voorlichting. Dat maakt dat ik op stel en sprong overal nieuwe vitrage moest kopen omdat de rolgordijnen niet terug geplaatst konden worden. Ik heb spijt dat ik al de hele factuur heb betaald.

Uitgevoerd op 26-06-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Thermo Totaal