Loading...

Over TripleA Verwarming

TripleA Verwarming is inmiddels ruime tijd actief op de Nederlandse markt. In die tijd hebben wij van dichtbij gezien dat er steeds meer systemen bij gekomen zijn. Wij hebben uit deze systemen een keuze gemaakt om in een diversiteit van situaties altijd een oplossing te kunnen bieden. Dat vinden wij namelijk belangrijk; voor elke situatie een oplossing!

Waarom zou u voor TripleA Verwarming kiezen? Nou wellicht omdat wij betrouwbaar zijn in het nakomen van gemaakte afspraken. Of wellicht omdat wij in materiaal en monteurs staan voor kwaliteit. Als laatste zou uw keuze gebaseerd kunnen zijn op onze verregaande klantgerichtheid. Al deze aspecten proberen wij bij elk systeem toe te passen zodat we bij de installatie van een systeem kunnen spreken van een veelzijdige partner in vloerverwarming en -koeling.

Vloerverwarming is een systeem waarbij een ruimte gelijkmatig verwarmd wordt middels de overdracht van warmte van het water aan de vloer waarin de buis ligt. Deze manier van verwarmen zorgt er voor dat er geen hinderlijke verplaatsing van lucht (convectie) ontstaat zoals bijvoorbeeld het geval is bij radiatoren. Tevens bevindt de warmste luchtlaag zich ook waar deze het meest gewenst is; bij de voeten en niet bij het plafond (radiatoren).

Het kan uiteraard voorkomen dat u zelf een idee heeft van de invulling van een project maar dat u dat niet direct terugziet in onze presentatie. Twijfel dan niet om met ons in contact te treden zodat we samen kunnen kijken wat TripleA Verwarming voor u kan betekenen.

Kenmerken

200+
aanvragen behandeld
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat