Loading...

Over Hoveniersbedrijf Tuinland

Hoveniersbedrijf tuinland te vleuten bestaat 22 jaar met zeer goede referenties voor al uw werkzaamheden in de tuin en complete tuinaanleg. Werkzaam 30 kilometer rond Utrecht. Ons motto is: u de klus, wij de kennis!

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
1
medewerkers
Sinds 2002
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

1 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (14)

Aanbevolen door klant

Bestrating

de prijs weet ik niet meer precies uit mijn hoofd. het enigste wat ik niet zo fijn vond is het voeg materiaal dat regent er uit heb al een paar keer opnieuw de poeder er in gestrooid. en er zaten best veel krassen op de tegels die er niet af gaan.

Uitgevoerd op 04-09-2023

Aanbevolen door klant

Tuin sloper nodig. Verwijdering van oude houten schutting.

Cees Posthouwer is de aardigste aannemer die ik ooit heb ontmoet. Altijd lachend en begripvol. Hij doet precies wat je wilt. Hij heeft voor mij een geweldige klus geklaard. Ik kan Cees Posthouwer van Tuinland van harte aanbevelen.

Uitgevoerd op 18-05-2022

Aanbevolen door klant

Tegelbestrating voor en achtertuin (90m²)

Uitgevoerd op 16-12-2021

Aanbevolen door klant

Offerte betegelen voortuin

Uitgevoerd op 13-08-2020

Voortuin vernieuwen

Tuinland levert OK werk als je er zelf bovenop zit. Ze werken niet secuur, maar als je er zelf bovenop zit zijn ze wel bereid om het aan te passen. Wat wel vervelend is, is dat je na enkele weken er achter komt dat ze op plekken waar je het niet ziet minder goed werk leveren.

Uitgevoerd op 28-05-2020

Boomstronk verwijderen uit de achtertuin

In het begin voortvarend begonnen, maar haastig en slordig gewerkt. Afwerking laat te wensen over. Vele borderstenen zitten los. Er is zeer spaarzaam met lijm omgesprongen. Toen alles betaald was zou er nog wat afgewerkt moeten worden bij de deur. Afspraken daaromtrent zijn niet nagekomen ondaks vele beloften.

Uitgevoerd op 07-05-2020

Straatwerk tuin

Kees was beter in de acquisitie dan de uitvoering: deed zelf vooral "de coördinatie", met een stratenmaker en een opperman 4 dagen hier geweest.
Uurtarief afgesproken, stom, dus men stopte al gauw tijdens de regen, "weet niet of we het af zullen krijgen".
Ben er zelf boven op gaan zitten en zelfs gaan meewerken (fout, houd het overzicht). Afwerking slordig en na een jaar al een zinkgaatje gehad: waterafvoer niet goed aangesloten. Verder zelf nog ongeveer een week reparatie-werk moeten doen.

Uitgevoerd op 10-04-2020

Voortuin renoveren

Op zich goed werk afgeleverd, alleen veel onduidelijkheid over de prijs, pas achteraf blijkt dat de hovenier de BTW er niet had bij ingerekend. Dat was niet zo"n leuke verrassing bij de afrekening gezien het forse verschil in prijs. Mijn inziens is het normaal om voor het aannemen van de klus helderheid te geven of de prijs inclusief dan wel exclusief BTW is. In dit geval liet hij het vooraf alleen inclusief BTW voordoen, terwijl dat niet het geval was.

Uitgevoerd op 17-10-2019

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Hoveniersbedrijf Tuinland