Loading...

Over UPVolt B.V.

Premium partner

Eerlijk advies, vakmanschap en kwaliteit staan voorop bij UPVolt. Geen standaard installatiebedrijf, maar een eerlijk adviesbureau. Zorgeloos uw huis verduurzamen met zonnepanelen, airco's of een warmtepomp en tegelijk besparen op uw maandelijkse energiekosten? Upvolt adviseert, installeert en financiert. Met een uitgebreid team van specialisten kunnen wij u altijd het juiste advies geven. Wij bedienen heel Nederland vanuit Barneveld. Niets is ons te gek!

Nu ook met nieuwe innovatieve producten, zoals recyclebare zonnepanelen met daglichtcellen, een modulerende & recyclebare hoog temperatuur warmtepomp en de onverwoestbare zout accu! Vraag ons vooral naar alle mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Kenmerken

Premium partner
Aanbevolen partner
van Solvari
2.000+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2020
ingeschreven bij de KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

30 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (39)

H

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Goed werk geleverd.

Vanaf het aanvragen van de offerte, tot en met de oplevering, alles snel en vakkundig uitgevoerd. De dag voor het plaatsen, ben ik gebeld omdat de in de offerte aangeboden 430Wp panelen, niet geleverd konden worden. Hiervoor in de plaats zijn er, zonder meerprijs, panelen van 445Wp geplaatst. Werkzaamheden zijn, vanaf start tot oplevering, binnen 6 uur afgerond.

Uitgevoerd op 02-04-2024

Henk de Bruijn

Zeer tevreden.

Monteurs hebben goed werk afgeleverd. Beleefd en vriendelijk in de omgang. Harde werkers. Systeem was volledig in werking bij vertrek. App genstalleerd en geactiveerd. Dag voor de installatie gebeld met de mededeling dat de bestelde panelen niet geleverd konden worden. Als alternatief panelen geleverd met hogere opbrengst, 445 ipv 430, zonder meerprijs. Tot nu toe zeer tevreden met Upvolt.

Uitgevoerd op 18-03-2024

Prima service van dit bedrijf met...

Prima service van dit bedrijf met bekwame en prettige medewerkers voor wie niets teveel is en doorgaan tot alles netjes op het dak ligt en het doet.Ook oog voor veiligheid van de dakklimmers.

Uitgevoerd op 21-02-2024

Rocky Pang

UPVolt heeft bij ons op het restaurant

UPVolt heeft bij ons op het restaurant een mooie installatie opgeleverd. Wij zijn zeer tevreden met het voortraject, installateurs en manier van communicatie. D.m.v. de meegeleverde app kan ik zien dat de panelen volop energie opwekken. Wij raden UPVolt zeker aan!

Uitgevoerd op 16-02-2024

G. Rijke

Afspraken nagekomen

Afspraken nagekomen. Prijs en kwaliteit goed. Montage van de zonnepanelen en aansluiting in de meterkast netjes geplaatst en aangesloten.

Uitgevoerd op 12-02-2024

Mooi en strak "wark"

Het was een goed team, met keurig en nette plaatsing van de panelen`.
Ook de aansluiting naar de meterkast was netjes en een aanzien waard...

Uitgevoerd op 06-02-2024

goede prijs/kwaliteit verhouding en afspraken nagekomen

duidelijke offerte en in overleg aangepast waar nodig obv technisch inzicht van Upvolt en wensen van opdrachtgever. Alle afspraken correct nagekomen. Netjes alles opgeleverd en goede nazorg tot op heden (ruim 3 maanden).

Uitgevoerd op 06-02-2024

Marc Withaar

Meedenkend professioneel en vriendelijk.

Upvolt gaf goed en meedenkend advies aan de voorkant. Alles is binnen korte termijn ingepland. De installatie is netjes gedaan door ervaren en zeer vriendelijke installateurs. Ook tijdens de installatie denken de medewerkers met je mee. Kortom, zeer tevreden en zou eenieder Upvolt kunnen aanraden!

Uitgevoerd op 29-01-2024

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij UPVolt B.V.