Van de Bunt Isolatietechniek

9 (11 reviews )
Offerte's vergelijken
Van de Bunt Isolatietechniek

Deel dit bedrijf

Over Van de Bunt Isolatietechniek

Van de Bunt Isolatietechniek is specialist in het aanbrengen van na-isolatie in spouwmuren, onder vloeren, in kruipruimten en onder daken. Wij zijn een Puttens familie bedrijf met ruime ervaring in het isoleren van woningen en bedrijfsgebouwen. Wij werken op basis van eigen onderzoek en advies. Ons motto: de klant moet er een comfortabele woon- of werkomgeving voor terugkrijgen, tegen lagere energie- en milieulasten. Van de Bunt Isolatietechniek biedt volop keuze in isolatiematerialen, zoals glaswol, parels, Polyurethaan of isolatiefolie. Daardoor bieden wij vrijwel altijd een passende oplossing. Om de kwaliteit te waarborgen zijn wij SKGIKOB-gecertificeerd voor het isoleren van spouwmuren en vloeren. Dit houdt in dat ons werk voldoet aan strenge richtlijnen en dat er steekproefsgewijs onafhankelijke controles uitgevoerd worden.

Projecten (1)

Bekijk alle projecten

reviews (11)

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
9
Afspraken

Echt zeer tevreden!

De heren hebben keurig werk geleverd. Alles is gecertificeerd uitgevoerd. Het voegen is niet van bestaand te onderscheiden. Na de klus is er zeer veel tijd en aandacht gegeven aan het netjes achter laten.

Uitgevoerd op 08-04-19

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Van de bunt: BEDANKT!

In Bunschoten hebben wij onze woning volledig laten isoleren door dit bedrijf. Wij zijn heel tevreden over het gehele proces en zijn zeer te spreken over de prettige werkwijze van ontzettend fijne, hardwerkende mensen.

Uitgevoerd op 28-08-18

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
Afspraken

Snel, netjes en vakkundig

Goed advies, snelle uitvoering en er werd zeer netjes gewerkt

Uitgevoerd op 14-09-17

Bekijk alle beoordelingen Schrijf een review