Loading...

Over Van de Bunt Isolatietechniek

Van de Bunt Isolatietechniek is specialist in het aanbrengen van na-isolatie in spouwmuren, onder vloeren, in kruipruimten en onder daken.

Wij zijn een Puttens familie bedrijf met ruime ervaring in het isoleren van woningen en bedrijfsgebouwen. Wij werken op basis van eigen onderzoek en advies. Ons motto: de klant moet er een comfortabele woon- of werkomgeving voor terugkrijgen, tegen lagere energie- en milieulasten.

Van de Bunt Isolatietechniek biedt volop keuze in isolatiematerialen, zoals glaswol, parels, Polyurethaan of isolatiefolie. Daardoor bieden wij vrijwel altijd een passende oplossing.

Om de kwaliteit te waarborgen zijn wij SKGIKOB-gecertificeerd voor het isoleren van spouwmuren en vloeren. Dit houdt in dat ons werk voldoet aan strenge richtlijnen en dat er steekproefsgewijs onafhankelijke controles uitgevoerd worden.

Kenmerken

4.400+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (11)

Schrijf een review

H.

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Echt zeer tevreden!

De heren hebben keurig werk geleverd. Alles is gecertificeerd uitgevoerd. Het voegen is niet van bestaand te onderscheiden. Na de klus is er zeer veel tijd en aandacht gegeven aan het netjes achter laten.

Uitgevoerd op 08-04-19

Elly

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Van de bunt: BEDANKT!

In Bunschoten hebben wij onze woning volledig laten isoleren door dit bedrijf. Wij zijn heel tevreden over het gehele proces en zijn zeer te spreken over de prettige werkwijze van ontzettend fijne, hardwerkende mensen.

Uitgevoerd op 28-08-18

P.J.

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Snel, netjes en vakkundig

Goed advies, snelle uitvoering en er werd zeer netjes gewerkt

Uitgevoerd op 14-09-17

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Van de Bunt Isolatietechniek