Loading...

Over Van de haar bouw B.V.

wij zijn een bouwbedrijf voor
*nieuw bouw
*verbouw
*renovatie

onze kracht is dat we elke klus met de zelfde enthousiasme aanpakken of het nou een groot of klein klusje is .
bij kleinschalige beschikken we over vakkundig personeel die ook het loodgieter werk, elektrawerk, stucwerk, schilderwerk kunnen uitvoeren.
ondanks we een bouwbedrijf zijn maar over het algemeen hebben we voor deze werkzaamheden een vast onderaannemers team die deze werkzaamheden ook uitoefenen.
korte lijntjes , is vooral belangrijk dat we hierdoor snel kunnen schakelen.

we vinden het fijn om de klus bij u persoonlijk te kunnen opnemen zo dat we advies kunnen geven en de situatie geheel inbeeld hebben wat achteraf niet voor bijkomende kosten hoeven te zorgen .
bel 0613060309
info@vandehaarbouw.nl


mijn zuster onderneming is H&R totaalonderhoud B.V. (waar ik een team van schilders heb)
Binnen schilderwerk
buitenschilderwerk
spuitwerk
behangen
etc.
www.henrtotaalonderhoud.nl
info@henrtotaalonderhoud.nl

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
Sinds 2012
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

Vraagt om aanbetaling
van 50% aan consumenten

Reviews (33)

5 Nieuwe houten kozijnen plaatsen

Op 21 mei 2022 bracht zijn collega Frits Ordelman uit naam van v/d Haar bouw offerte uit voor de werkzaamheden aan de Kruisweg 17 te Utrecht met een totale prijs van € 13.789,64 (incl. BTW). Grofweg ging het om aanschaf en plaatsing van een nieuw kozijn, ramen en deur in de achtergevel, dakpannen vernieuwen en stucen van de gevelmuren. Op 23 mei 2022 stuurde ik een getekende opdrachtbevestiging retour.

De werkzaamheden zijn op 3 oktober 2022 gestart met de onaangekondigde levering van het kozijn, deur en ramen voor de achtergevel. Onmiddellijk is er een kraan geregeld en is de volgende dag begonnen met het werk (onaangekondigd). De eerste factuur betaalde ik op 4 oktober 2022. Bij montage van het kozijn klopte de maat van de deur niet (breder), zodat een stuk van de muur verwijderd moest worden. Verdere werkzaamheden, met uitzondering van het stucen zijn goed verlopen. Per 19 november 2022 is de tweede factuur voldaan en de volledige aanneemsom betaald, maar waren de werkzaamheden nog niet afgerond. De post stucadoorwerk à € 2.276,80 (excl. BTW) is niet uitgevoerd.

Gedurende de maanden december 2022 t/m mei 2023 liet van de Haar niets horen. Niets over planning van resterend werk. Ik stuur een mail en reactie op die mail schrijft van der Haar op 11 juni 2023 dat de oorspronkelijke offerte niet klopt en dat er te lage kosten gerekend zouden zijn voor de werkzaamheden aan het dak. Om die reden vallen volgens van der Haar alle verdere werkzaamheden onder ‘meerwerk.’ Dit vernam ik toen voor het eerst. Nooit eerder gedurende de werkzaamheden heeft hij aangegeven dat de offerte niet correct zou zijn. Ik heb aangegeven dat niet te accepteren. Ik heb geprobeerd er beweging in te krijgen, maar Henk van de Haar laat niets meer van zich horen. Ik heb er genoeg van en ben erg ontevreden, ik voel me opgelicht. Met vriendelijke groet, Ingmar Doeven

Uitgevoerd op 21-09-2023

Aanbevolen door klant

Buiten schilderwerk

Uitgevoerd op 29-06-2023

Aanbevolen door klant

Dak isoleren

Uitgevoerd op 30-05-2022

Aanbevolen door klant

Kozijnen en deuren schilderen (gedeelte van woning)

Uitgevoerd op 24-02-2022

Aanbevolen door klant

Zijpanelen & boeidelen vervangen van 2 dakkapellen

Uiterst kundig advies en realisatie van de werkzaamheden nadat een vorige aannemer (wiens naam ik maar niet zal noemen) een zooitje had gemaakt van het vervangen van de zijwanden van de dakkapellen ..

Uitgevoerd op 31-01-2022

Aanbevolen door klant

Dakisolatie 179m2

Uitgevoerd op 01-09-2021

Aanbevolen door klant

Kunststof schutting + palen vervangen

Uitgevoerd op 02-08-2021

Aanbevolen door klant

vervanging schutting 10m

Uitgevoerd op 05-07-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Van de haar bouw B.V.