Loading...

Over van Hattem Dakkapellen

Van Hattem Dakkapellen is uw vertrouwde specialist voor prefab dakkapellen van de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Wij bieden een breed assortiment aan dakkapellen, u kunt bij ons terecht voor verschillende uitvoeringen, soorten en maten. Al sinds 2004 plaatsen wij jaarlijks honderden dakkapellen bij particulieren en bedrijven door heel Nederland. Bekijk de verschillende dakkapellen en ontdek welke type het beste bij u en uw woning past. Wij stellen alles in het werk om onze klanten nu én in de toekomst voor de volle 100% tevredenheid te bieden. Wij voeren het KOMO-Keurmerk.
Bij Van Hattem Dakkapellen begrijpen we dat het plaatsen van een dakkapel een belangrijke beslissing is. We geven daarom graag inzicht in onze werkwijze, zodat u meer te weten kunt komen over onze processen en hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw ideale dakkapel.
Onze klanten staan bij ons centraal, en we streven ernaar om het gehele proces zo transparant en zorgeloos mogelijk te maken.
Via onze website kun je gebruikmaken van onze handige configurator. https://vhdakkapellen.nl/ontwerp/ Hiermee kunt u zelf het ontwerp van uw dakkapel samenstellen, afgestemd op uw specifieke behoeften. Als u tevreden bent met het ontwerp, kunt u dit eenvoudig bij ons indienen.
Eerste prijsindicatie: zodra wij uw ontwerp hebben ontvangen, gaan onze experts aan de slag. Op basis van de door u verstrekte gegevens maken wij een eerste prijsindicatie. Deze indicatie sturen wij binnen 48 uur naar u toe, zodat u een helder beeld heeft van de kosten. Adviesgesprek op locatie: zodra u de prijsindicatie heeft ontvangen en interesse heeft in een adviesgesprek, plannen wij graag een afspraak met u in. Onze specialisten komen persoonlijk bij u langs om alle details uit te leggen en eventuele vragen te beantwoorden.
Definitieve offerte: na het adviesgesprek ontvangt u van ons een definitieve offerte op maat. Hierin zijn alle besproken elementen en materialen opgenomen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bij akkoord vragen we u om de offerte te ondertekenen en aan ons terug te sturen.
Technische inmeting en aanpassingen: zodra wij de ondertekende offerte hebben ontvangen, plannen we een technische inmeting bij u op locatie. Onze vakmensen zorgen ervoor dat alles tot in detail wordt opgemeten en besproken. Indien gewenst, kunnen er nog wijzigingen worden doorgevoerd in het ontwerp.
Inkoop en aanvragen: na de technische inmeting worden alle benodigde materialen, kozijnen, rolluiken/screens en dergelijke besteld. Indien nodig worden ook eventuele vergunningen aangevraagd. We communiceren de planning met de klant.
Voorbereiding plaatsing: circa 3 weken voor plaatsing ontvangt u een e-mail met de laatste voorbereidingen die nodig zijn. In deze mail vindt u een aantal aandachtspunten zoals het vrijhouden van de parkeerplaatsen voor de kraan en onze bedrijfsbus. Ook sturen we nog een aantal aanvullende zaken mee waarop u zich kunt voorbereiden.

Kenmerken

200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2004
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (2)

Ingeborg

Dakkapel

van Hattem Dakkapellen

Aanbevolen door klant

Wij zijn heel tevreden!

Oktober 2015 hebben deze mannen onze dakkapel geplaatst. Wij waren diep onder de indruk van de werk mentaliteit. Wat hebben ze hard door gewerkt en bijna geen pauze gehad. In 12 uur stond de dakkapel erop en was het van binnen netjes afgewerkt. Wij zijn heel tevreden!

Uitgevoerd op 12-10-15

Mevr. Bhagwandas-Oosterloo

Dakkapel

van Hattem Dakkapellen

Aanbevolen door klant

Goede communicatie!

Prettige vakmensen, vriendelijk en hardwerkend, goed teamwerk.

Uitgevoerd op 15-02-18

Vraag offerte aan bij van Hattem Dakkapellen