Loading...

Over Van Manen Zonwering & Buitenleven

Van Manen Zonwering in Barneveld denkt met u mee als het gaat om zonwering voor uw woning! Gespecialiseerd in overkapping en tuinkamers op maat en tot in de puntjes afgewerkt. Wij denken graag mee in een passende oplossing en geheel volgens uw wensen. Van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar veel overkapping staan gepresenteerd. We kunnen ook bij u langskomen voor een oriëntatie op locatie.

Kenmerken

1.000+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2014
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

8 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (6)

Willem van Dis

Overkapping plaatsen of vervangen
Geverifieerde klant

Terrasoverkapping

Snel en prettig ... en redelijke prijs. Goed werk afgeleverd. Aan te bevelen

Uitgevoerd op 20-02-2024

Erik

Nieuwe plaat na verkleuring

Duidelijke afspraken

Nieuwe plaat erop gezet nadat deze was verkleurd van de ene op de andere dag. Na melding hiervan is er contakt opgenomen en kon er een nieuwe plaat in gezet worden met overleg fabrikant. Medewerkers zijn vriendelijk en werken netjes. Alles in korte tijd geregeld. Tevreden klant.

Uitgevoerd op 07-09-2023

Aanbevolen door klant

“ Klant is nog Koning”!

Wat een fijn bedrijf! Van af de binnenkomst ( aanschaf) tot aan en nog verder dan het eind resultaat alles klopt.
Wat een vakmanschap, klantvriendelijkheid, mooie producten vertrouwen en de service! Bij dit bedrijf zijn de investeringen die we hebben gedaan het helemaal waard geweest. Top Top Top

Uitgevoerd op 29-08-2023

R.

Veranda plaatsen of vervangen

Pergola van Erhardt snel achteruit

De pergola zonwering van het Duitse merk Erhardt Markisen, die bekend staat om hoogwaardige kwaliteit, ging al snel achteruit. Het doek bevatte na enkele jaren veel (weer)vlekken. Door verschillende adviezen van Van Manen in Barneveld werden deze vlekken groter en erger. Van Manen kenmerkt zich verder door een uitstekende verkoop, maar gebrekkige communicatie in de aftersale. We kregen vaak geen contact, terugbelverzoeken werden niet nagekomen. Ook bleef een oplossing voor de vlekken, onstaan door het advies van Van Manen, uit.
Ons advies: koop een "minder luxe" zonwering, die langer meegaat en minder nadelen heeft van luxe, maar niet te reinigen doeken.

Uitgevoerd op 01-04-2016

Isja

Rolluik plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Snelle vakkundige reparatie rolluik

Nadat het rolluik kapot is gegaan door een openstaand bovenraampje heeft Paulus deze vakkundig hersteld. 1 lamel moest verwijderd worden waarna de oprolhoogte netjes werd aangepast.

Uitgevoerd op 26-09-2017

Rosemarieke

Buitenzonwering plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Vakkundig en vriendelijk

Zeer prettige medewerkers. Helaas had fabrikant verkeerde screens geleverd (waren niet licht doorlatend). Ze hebben ze toch gemonteerd zodat we nu wel zonwering hebben. Zodra het nieuwe doek geleverd wordt, monteren ze deze in de rol.

Uitgevoerd op 03-07-2017

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Van Manen Zonwering & Buitenleven