van Meerendonk
2 9.3 10 2
9,3
Prijs/kwaliteit
9.0
Service
10.0
Afspraken
9.0

van Meerendonk

Veenstraat 26
9502 EZ Stadskanaal

Stelt u zich eens voor, geen kalkaanslag meer in uw douche, keukenapparaten en in de rest van het huis. Tegenwoordig is het heel eenvoudig om de kalk uit uw water te onttrekken met een zogeheten water ontharder. Deze waterontharder wordt uit het zicht geplaatst in bijvoorbeeld de meterkast of in de kelder, op de plaats waar uw wateraansluiting zit. Omdat onze ontharders uiterst compact zijn en omdat wij verschillende uitvoering hebben past het altijd in de bovenstaande genoemde situaties. Wij komen graag bij u op bezoek voor een passend advies voor uw woonsituatie.

Wij komen altijd vrijblijvend bij u langs om een advies op maat te geven!

2 beoordelingen

Uitgevoerd op 06-12-2017 door:

van Meerendonk

9.3 10
9,3

Waterontharder

keurig op tijd en heel tevreden

Aanbeveling:
Van Meerendonk geeft goed advies en houden zich aan hun afspraken wij zijn heel snel geholpen en zo ook tot een overeenkomst gekomen. Het bedrijf heeft een professionele monteur die keurig en goed werk levert en daarbij nog goede adviezen geeft de prijs/kwaliteit is ook goed voor een redelijke prijs een goede kwaliteit waterontharder en goede service.

Uitgevoerd op 06-12-2017 door:

van Meerendonk

9.3 10
9,3

Waterontharder

keurig op tijd en heel tevreden

Aanbeveling:
goed advies en heel tevreden over de montage

4 projecten

Kruipruimte
Kruipruimte
De ontharder in vochtige ruimtes is geen enkel probleem.
Kelder
Kelder
Elke kelder is verschillend, we proberen in elke situatie een passende oplossing te bedenken.
Meterkast
Meterkast
Ook past ons model zelfs in de meterkast, dit omdat onze opstelling de meest compacte op de markt is.

1 werkzaamheid

Waterontharder
Waterontharder
Waterontharder

Reken af met kalkaanslag

Met een waterontharder reken je af met kalkaanslag! In Nederland zijn er nog genoeg regio's waar er hard water uit de leidingen komt. Het is dan erg verstandig om een waterontharder te laten installeren. Dit is niet alleen een stuk aangenamer, je kunt er ook nog eens mee besparen!

Voordelen van zacht water

Zacht water bevat minder kalk dan hard water. Hierdoor krijg je met zacht water minder last van kalkaanslag in de badkamer. Maar ook apparaten blijven beter werken als er minder kalkaanslag in vormt. De kalkaanslag kan namelijk een isolerende laag vormen rond het verwarmingselement van bijvoorbeeld de cv-ketel of wasmachine. Hierdoor wordt er meer energie verbruikt om het water op te warmen. Een waterontharder vermindert de kalkaanslag waardoor de apparaten zuiniger blijven werken.

Daarnaast is zacht water een stuk aangenamer dan hard water. Mensen met huidproblemen merken vaak dat het zachte water veel beter voor hun huid is. Binnen enkele weken kunnen de huidklachten zo goed als verdwenen zijn. Ook zorgt zacht water voor een zachtere was en pakken schoonmaakmiddelen met zacht water stukken beter dan met hard water.

Prijzen waterontharders

Waterontharders bestaan in verschillende uitvoeringen. Voor een waterontharder betaal je minimaal €1.000. De prijs verschilt per specialist, per type waterontharder en wat je wensen precies zijn.

Ontvang offertes voor waterontharders

Ben jij benieuwd naar de kosten van een waterontharder? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan voor waterontharders bij Solvari! Wij brengen je in contact met vakmannen uit jouw regio die je uitstekend verder kunnen helpen.