Loading...

Over Ventalux

Of het nu gaat om renovaties of nieuwbouw, Ventalux levert en plaatst kwalitatief hoogstaande kunststof kozijnen op maat en gewenste kleur. Door middel van een gesprek met een van onze verkoopadviseurs word u geholpen om de juiste keuze te maken.

Ventalux gebruikt uitsluitend kozijnen gemaakt met duurzame Duitse profielen die KOMO gecertificeerd zijn en HR++ isolatieglas voor optimale isolatie. Gezien veiligheid een prioriteit is gebruiken wij alleen maar inbraakwerend beslag.

Voordelen van kunststof kozijnen:
- Onderhoudsarm
- Makkelijk schoon te maken, (doekje erover, en klaar…)
- Superieur energiebesparende isolatie
- Lange levensduur
- Brandvertragend
- Co2 uitstoot vermindering

Kenmerken

1.300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (4)

John

Vervangen kozijnen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden over het resultaat!

Alle kozijnen van ons huis zijn vervangen. Vanaf het eerste contact tot en met de realisatie van dit project zijn wij zeer tevreden. Alles wat we hebben besproken is gerealiseerd. Het einde resultaat overtrof onze verwachtingen. Dat kon alleen maar door het vakmanschap van de medewerkers. Het verwijderen van de oude kozijnen gebeurde zeer zorgvuldig waardoor er weinig beschadigingen waren. Het plaatsen van de nieuwe kozijnen en de afwerking is gewoon top. De monteurs hebben perfect werk afgeleverd. Op het einde van de dag werd alles opgeruimd en indien nodig schoongemaakt. Ventalux heeft echt vaklui in dienst die vakwerk leveren. Bovendien zeer correct naar de klant toe. Dit alles gezegd, de reden om te kiezen voor Ventalux. Denk je aan renovatie, niet twijfelen gewoon kiezen voor Ventalux!

Uitgevoerd op 10-10-2023

Judith

schuifpui zetten

super netjes!

Na een prettige kennismaking en een goed advies een schuifpui besteld. Op 4 augustus was de 'crew' er om half 9 en werden de pui en de draagbalk over het huis getakeld. Er werd heel netjes gewerkt, tussentijds opgeruimd en al het puin werd afgevoerd. De pui is geplaatst, de dubbelglas ramen erin gezet en alles werd heel netjes afgewerkt. Ook de vloer, het plafond en de muren met een kunststof plint rondom. Het ziet er keurig uit, ik ben er heel blij mee. De mannen die er de hele dag hard aan gewerkt hebben waren gezellig, er werd veel gelachen dus ook dat was prima. Kortom: ik ben erg tevreden.

Uitgevoerd op 04-08-2021

Peter

kozijnen vervangen en rolluiken plaatsen
Aanbevolen door klant

Goed bedrijf met goed personeel

Zeer tevreden over de geleverde en geplaatste ramen met kozijnen, perfect gemonteerd, alles zeer netjes opgeruimd en vriendelijk en deskundig personeel. Ook rolluiken zijn perfect geleverd en gemonteerd. Goed advies over gebruik tegen een goede prijs.
Kortom aanrader :-)

Uitgevoerd op 30-07-2021

Joop

Montage 17 kozijnen, 1 schuifpui en 2 deuren. (bijkeuken en garage)
Aanbevolen door klant

Zeer netjes en exact op tijd.

Een vakkundig en eerlijk advies en een concurrerende prijs als basis voor onze keuze voor deze jonge firma. Ruim voldoende communicatie tijdens de planning fase. Mooie, robuuste kwaliteitskozijnen die vlot en netjes zijn gemonteerd door nauwkeurig werkende, kundige, vriendelijke en beleefde monteurs. Aan het eind van elke werkdag werd alles uitstekend opgeruimd. Oplevering 100% volgens planning en 100% compleet.

Uitgevoerd op 07-12-18

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Ventalux