Loading...

Over Ventilatie Reinigers B.V

Uw ventilatiebox en de bijbehorende ventilatiekanalen raken vervuild naarmate de jaren. Dit is ook logisch, want het systeem staat 24/7 aan gedurende het hele jaar. Uw ventilatiesysteem wordt een verzamelplek voor stof, ongedierte, bacteriën en vocht. Uw ventilator en kanalen raken hierdoor verstopt en uw ventilatie gaat minder goed werken. Hierdoor kunnen er verschillende gezondheidsklachten optreden bij u en uw huisgenoten.

Wanneer wij een eenmalig onderhoud bij u verrichten dan worden alle luchtkanalen gereinigd. Ook de ventielen en de ventilatiebox wordt nagelopen en volledig schoongemaakt. Nadat alles gereinigd is, dan wordt de afzuigcapaciteit getest en wordt het systeem op de juiste wijze afgesteld. U kunt er dan vanuit gaan dat u een perfect functionerende ventilatiesysteem

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2020
ingeschreven bij de KvK

Review (1)

Mitchell

Ventilatie

Ventilatie Reinigers B.V

Geverifieerde klant

Snel en beleefd maar geen kwaliteit

Niets ten nadele van de monteur, het was een erg aardige meneer, maar hij leek niet goed te weten waar hij mee bezig was (wat je wel mag verwachten van een professional).
Hij heeft niet alle ventilatie-roosters gecontroleerd op voldoende afzuiging; in de badkamer wordt er namelijk nu niet geventileerd door de box ben ik achter. Bij aansluiten van de box moest ik hem helpen door de handleiding te doorzoeken naar hoe de remote te verbinden terwijl hij een collega belde om de box werkend te krijgen. Ook is de boel niet heel netjes achtergelaten (restanten v/d vervangen flexibele ventilatiebuis zijn blijven liggen etc.).
Ik heb dit wel gemeld maar men heeft er niets mee gedaan. Kortom teleurstellend.

Uitgevoerd op 24-12-2021

Vraag offerte aan bij Ventilatie Reinigers B.V