Loading...

Over Vorstelijk Wonen

Het is en blijft altijd lastig om wat over jezelf te vertellen. Het moet pakkend zijn, mensen moeten het leuk vinden om te lezen en niet in de laatste plaats moet het weergeven wie je bent.
Vorstelijk Wonen laat zich het makkelijkst omschrijven als een samensmelting tussen een woninginrichter en een “home-decowinkel”. U vindt bij ons naast vloeren van bekende merken als Meister, Quick-Step, Balterio, etc. ook raamdecoratie in alle vormen, kleuren en materialen. Maar dan net even anders dan bij de gemiddelde woninginrichter.

Dat gevoel heeft u gelijk al als u binnenkomt en geconfronteerd wordt met de enorme bar die u aantreft midden in de zaak. Hier kunt u onder het genot van een hapje en een drankje op uw gemak rondneuzen en uzelf voor laten lichten wat voor uw specifieke situatie de juiste keuze is qua vloeren, ondervloer, gordijnen of juist raamdecoratie.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Review (1)

Max

PVC vloer leggen of vervangen

Vorstelijk Wonen

Aanbevolen door klant

Afspraak is afspraak!

Erg prettig geholpen in de winkel door mensen die verstand van zaken hebben. Ook de stoffeerder, Jeroen in ons geval, werkt erg netjes en secuur. Al met al een aanrader!

Uitgevoerd op 22-06-2017

Vraag offerte aan bij Vorstelijk Wonen