Loading...

Over Voshaar Groep

Welkom in onze tuinwereld
Al ruim 10 jaar zijn wij een begrip in Twente en hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van schuttingen en meer.

Onze schuttingen zijn gemaakt van duurzaam Douglas hout en worden geleverd en/of geplaatst met betonpalen, waardoor ze minder onderhoud nodig hebben en langer meegaan. Naast schuttingen bieden wij ook bergingen, schuren, overkappingen, veranda’s en poorten aan.

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom om ons assortiment te bekijken. Wij helpen u graag bij het creëren van uw droomtuin!


Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel
Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en werken daarom uitsluitend met gekwalificeerde specialisten. Door het gebruik van de beste en goedgekeurde materialen in combinatie met hoogwaardig gereedschap, kunnen wij garanderen dat wij aan uw verwachtingen voldoen.

Al onze producten worden in eigen werkplaats vervaardigd, inclusief de betonpalen en -poeren. Hierdoor hebben wij volledige controle over de materialen die we gebruiken en kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen. We luisteren naar uw wensen en bespreken samen de mogelijkheden om ervoor te zorgen dat u precies krijgt wat u wilt. Dankzij deze aanpak kunnen wij altijd maatwerkoplossingen bieden tegen de beste prijs en met een minimale project doorlooptijd.

Kenmerken

500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2009
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Review (1)

Bas

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Uitermate tevreden!

Heldere offerte met heldere afspraken, die zij ook nakomen. Ze leveren wat ze zeggen te leveren, zonder mooi-weer verhaaltjes die achteraf wat te rooskleurig te zijn voorgesteld.

Installatie was snel aangelegd (iets meer dan een halve dag), en achteraf bleek de omvormer ietwat onhandig neergehangen te zijn in verband met nog uit te voeren dakisolatie (niet hun fout). Gebeld, en dit is binnen een paar dagen kostenloos opgelost.

Petje af! Ik wil in de nabije toekomst nog mijn schutting laten vervangen en ik weet nu al dat ik in de eerste instantie bij hun zusterbedrijf (Voshaar Schuttingen) aanklop.

Uitgevoerd op 05-09-2023

Vraag offerte aan bij Voshaar Groep