Loading...

Over Soft Water Systems B.V.

Kalkaanslag. Het verpest uw sanitair en ruïneert uw wasmachine. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Geen nood, met waterontharders van SWS is de redding nabij! SWS levert maatwerk op het gebied van waterbehandeling. Alleen het beste is goed genoeg voor ons! Wij doen meer dan alleen het installeren van waterontharders. SWS geeft u ook een goed en eerlijk advies over waterontharding in uw huis. Wij leveren maatwerk van de hoogste kwaliteit!

Kenmerken

5.700+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2004
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

15 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (135)

Schrijf een review

O.A.

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Prima voorlichting en accuraat

Keurig uitgevoerd.

Uitgevoerd op 31-08-2021

Jasmijn

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Vakmannen met oog voor kwaliteit

Vriendelijke en duidelijke verkoper, de installateur was ook een nette meneer, alles goed en volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd.

Uitgevoerd op 03-09-2021

Ingrid

Druppa waterfilter installeren
Aanbevolen door klant

Betrouwbaar bedrijf

We hebben een paar maanden geleden een waterontharder laten plaatsen en 1 (van de 2 gekochte) druppa waterfilters. We zijn van te voren goed geïnformeerd over welke waterontharder bij ons gezin past. Zeer vriendelijke man die langskomt om uitleg te geven. We kennen meer mensen met de waterontharder van dit bedrijf. De eerste druppa waterfilter is geplaatst bij de Amerikaanse koelkast (ijsblokjes en koud water). In de keuken is de druppa afgelopen maandag geplaatst. Dit ivm eerst een nieuwe kraan. Voor deze extra keer terugkomen is niks gerekend. Ook het telefonisch contact is zeer prettig, aardige mevrouw. Snel reactie via de mail en heel belangrijk….ze komen hun afspraken na. Ik beveel dit bedrijf dan ook echt aan als iemand een waterontharder zoekt of een waterfilter.

Uitgevoerd op 23-08-2021

Bekijk alle beoordelingen