Loading...

Over Wijk Isolatie

Bij Wijk Isolatie maken we er met ons kleine team een sport van om bij elk project een zo hoog mogelijke isolatiewaarde te realiseren. Meedenken met de klant staat voorop, en kijken naar oplossingen waar een ander stopt. Wij begrijpen de wens van de klant, samen komen we gegarandeerd tot een voor u passende oplossing.

Kenmerken

300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2018
ingeschreven bij KvK

Reviews (3)

Schrijf een review

O.

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant

Niet duur, vriendelijke monteurs

De jongens van Wijk hebben ons voorzien van spouwisolatie. Goedkoper als verwacht ,,, vriendelijke monteurs. Nu kijken ofde isolatie ons gaat doen besparen.... Tot nu toe geen spijt.

Uitgevoerd op 23-07-2021

Gerard

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig, op tijd en netjes.

Goed advies, werk netjes uitgevoerd. Achteraf is mijn partner nog geholpen met de subsidieaanvraag, hier kwam zij niet uit en hiervoor is de vertegenwoordiger nog bij ons op bezoek geweest. We merken ook een warmere vloer. Zeer tevreden mee!

Uitgevoerd op 14-06-2021

John

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer goede service en nauwkeurig

Zeer goede service en advies. Nauwkeurig en zorgvuldig uitgevoerde werkzaamheden. Na het klaren van de klus was niet te zien dat er daadwerkelijk in de muur geboord was. Kwaliteit van de geleverde materialen is hoog. Alhoewel het wel even duurde voordat het werk werd uitgevoerd. Verder zee goede service en kwaliteit. We zijn erg tevreden.

Uitgevoerd op 02-02-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Wijk Isolatie