Loading...

Over Woody Garden

Woody Garden Almelo staat voor duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap. Dat is ook niet zo gek want dat kun je weer terug zien in de opdrachten die we afgelopen jaren hebben afgerond. We willen onze klanten inspireren en innoveren op het gebied van tuinhout. Dit allemaal om te laten zien dat het buitenleven ontspanning en gezelligheid kan bieden. Heerlijk buiten eten en drinken, de kinderen lekker in uw eigen tuin laten spelen of gewoon rustig van de zon genieten. Woody Garden Almelo kan dit allemaal voordelig voor u realiseren. Jaarlijks komen we met nieuwe ideeën en toepassingen. Zodat u volop kunt genieten van de nieuwe trends op het buitenleven. Wij leveren o.a. houten schuttingen met betonsystemen, aluminium veranda's en carports, glasschuifwanden, houten veranda's met polycarbonaat of gewoon met een plat dak, houten carports, houten tuinmeubelen en kasten, constructie tuinhout, bestrating, zijdebloemen en nog veel meer tuingerelateerde artikelen. loopt u gerust eens binnen.

Kenmerken

300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (4)

Arri

Schutting of hek plaatsen of vervangen

Woody Garden

Aanbevolen door klant

Gedaan wat is beloofd

Harde werkers die weten wat ze doen. Goede communicatie vooraf. Al vaker door dit bedrijf werkzaamheden laten uitvoeren. Zonodig komen wij zeker weer terug

Uitgevoerd op 30-06-2023

Jeroen

Overkapping plaatsen of vervangen

Woody Garden

Aanbevolen door klant

Vakmannen weten wat ze doen

Top bedrijf! slecht weer of goed weer, ze werken keihard door. Ondanks dat het de hele dag regende, hebben ze een prachtige overkapping & schutting neergezet. Prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.

Uitgevoerd op 16-02-2023

Bram

Schutting of hek plaatsen of vervangen

Woody Garden

Aanbevolen door klant

Goed eindresultaat. Prettig contact

Het werk is professioneel uitgevoerd (een van de medewerkers had wel gehoorbescherming op moeten doen bij betonzagen). Er werd goed geluisterd naar het verzoek om struiken en gras niet te beschadigen.

Uitgevoerd op 30-09-2022

S.G

Veranda plaatsen of vervangen

Woody Garden

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Niet altijd conform afspraak

Het is heel netjes uitgevoerd. Mooi materiaal. Niet altijd volgens afspraak.

Uitgevoerd op 30-08-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Woody Garden