Loading...

Over Z8-Water (Waterontharders)

Met meer dan 25 jaar ervaring in de techniek van waterontharding is Z8-water (https://z8-water.nl/) een zeer ervaren speler op de markt van professionele waterontharders voor particulier en zakelijk gebruik.

Eén van onze oprichters, Ron Molle, heeft zijn kennis en ervaring opgedaan in het realiseren van hoge kwaliteit drinkwater aan boord van schepen en luxe jachten. Eenmaal terug aan wal heeft hij duizenden waterontharders geïnstalleerd.

Vandaag de dag houdt hij zich bezig met het opleiden van onze gespecialiseerde monteurs, het aansturen van de servicedesk en het steeds verder verfijnen van het installatie traject.

Wij staan voor een totaalpakket, zonder zorgen voor de scherpste prijs, op basis van de opgedane ervaring en kennis in de laatste 25 jaar!

De formule die wij hanteren is heel eenvoudig: De klep, het zoutvat, de aansluit set, de installatie/bezorging en eventueel het onderhoud waar je vrijblijvend voor kunt kiezen. Alles is goed doordacht naar aanleiding van de ervaringen die zijn opgedaan bij de installatie van de honderden Z8-waterontharders die wij al mochten installeren.

Ervaar het gevoel van zacht en kalkvrij water. Geniet van een vollere smaak en aroma van koffie of thee. Zorg ervoor dat je witgoed langer meegaat. Zeg gedag tegen witte kringen op de douchekop of de kraan. En draag bij aan een beter en duurzamer milieu. Kies voor een waterontharder. Kies voor Z8-Water.

Ben je nog niet overtuigd of heb je nog wat vragen? Geen probleem! Onze monteur komt graag vrijblijvend langs voor een gratis adviesgesprek om te kijken naar de mogelijkheden bij u/jullie thuis. Laat het ons gerust weten in uw aanvraag.

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2022
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 1998
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Review (1)

Schrijf een review

Saskia

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Perfecte service voor scherpe prijs

Onwijs blij met mijn keuze om Z8 Water de waterontharder te laten plaatsen.

Binnen 2 weken zelfs geplaatst bij ons thuis en wil niet meer zonder!

Uitgevoerd op 01-05-2022

Vraag offerte aan bij Z8-Water (Waterontharders)