Loading...

Over Z8-Water (Waterontharders)

Premium partner

Met meer dan 25 jaar ervaring in de techniek van waterontharding is Z8-water (https://z8-water.nl/) een zeer ervaren speler op de markt van professionele waterontharders voor particulier en zakelijk gebruik.

Eén van onze oprichters, Ron Molle, heeft zijn kennis en ervaring opgedaan in het realiseren van hoge kwaliteit drinkwater aan boord van schepen en luxe jachten. Eenmaal terug aan wal heeft hij duizenden waterontharders geïnstalleerd.

Vandaag de dag houdt hij zich bezig met het opleiden van onze gespecialiseerde monteurs, het aansturen van de servicedesk en het steeds verder verfijnen van het installatie traject.

Wij staan voor een totaalpakket, zonder zorgen voor de scherpste prijs, op basis van de opgedane ervaring en kennis in de laatste 25 jaar!

De formule die wij hanteren is heel eenvoudig: De klep, het zoutvat, de aansluit set, de installatie/bezorging en eventueel het onderhoud waar je vrijblijvend voor kunt kiezen. Alles is goed doordacht naar aanleiding van de ervaringen die zijn opgedaan bij de installatie van de honderden Z8-waterontharders die wij al mochten installeren.

Ervaar het gevoel van zacht en kalkvrij water. Geniet van een vollere smaak en aroma van koffie of thee. Zorg ervoor dat je witgoed langer meegaat. Zeg gedag tegen witte kringen op de douchekop of de kraan. En draag bij aan een beter en duurzamer milieu. Kies voor een waterontharder. Kies voor Z8-Water.

Ben je nog niet overtuigd of heb je nog wat vragen? Geen probleem! Onze monteur komt graag vrijblijvend langs voor een gratis adviesgesprek om te kijken naar de mogelijkheden bij u/jullie thuis. Laat het ons gerust weten in uw aanvraag.

Kenmerken

Premium partner
Aanbevolen partner
van Solvari
2.900+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2022
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 1998
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

15 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (486)

Aanbevolen door klant

Fijn bedrijf- goed bereikbaar- goede service.

Medewerkers zijn erg betrokken en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.
Komen afspraken na en handelen adequaat.
Ook toen onze wifi het na installatie niet deed hebben ze ook dit direct opgelost.
Van harte kan ik dit bedrijf aanbevelen.
Bas Pellikaan

Uitgevoerd op 11-04-2024

Aanbevolen door klant

Topmonteur!

Robin van Ast over de vloer gehad. Alles ging in goed en duidelijk overleg. Er werd naar onze wensen geluisterd en netjes (af)gewerkt.
We zijn zeer tevreden! Robin, bedankt.

Uitgevoerd op 29-03-2024

Aanbevolen door klant

Subliem

Zeer correct

Uitgevoerd op 27-03-2024

Aanbevolen door klant

Goede eerlijke voorlichting

Goede uitleg qua inbouw! Water smaakt soms “anders” en het lijkt soms alsof er “lucht” in de leiding zit. Gebruikers manual zou opgestuurd worden maar nog niet ontvangen. Misschien een idee om klanten eens na te bellen over hoe het product bevalt. Hoop dat er terugkoppeling komt op bovenstaande. Grt, john

Uitgevoerd op 26-03-2024

Aanbevolen door klant

Goede service

Goede service en eerlijk advies.

Na twijfels of alles goed was ingesteld, kwamen ze kosteloos langs en opnieuw instellen.

Uitgevoerd op 25-03-2024

Aanbevolen door klant

Fijn!

Mooie apparatuur, tot heden erg blij mee.

Uitgevoerd op 19-03-2024

Aanbevolen door klant

Plaatsing bleek toch iets anders in elkaar te zitten.

Na de plaatsing aan Z8-Water te hebben gegund is er iemand van naar later bleek verkoop langs geweest om met een dummy te kijken of het allenmaal op de beoogde wijze in de meterkast geplaatst kon worden. Dat kon. Echter toen de installateur kwam bleek dat dit technisch helemaal niet kon. Dat vond ik behoorlijk slordig. Ik heb de installateur weggestuurd (dat vond hij geen probleem) de spullen bleven hier achter. Na aanpassing van de indeling van de meterkast is het alsnog geplaatst. Voor aspirant kopers: staar je niet blind op de genoemde netto apparaat maten. Aan de harstank zit een de bovenzijde nog van alles waardoor een grotere inbouwmaat nodig is. Hou ook rekening met dikke stugge aansluitslangen die invloed hebben op de positie van de harstank. Verder werkt alles naar behoren.

Uitgevoerd op 18-03-2024

Aanbevolen door klant

Snel en goed

Alles geregeld volgens afspraak.

Uitgevoerd op 18-03-2024

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Z8-Water (Waterontharders)