Loading...

Over Z8-Water (Waterontharders)

Premium Partner

Met meer dan 25 jaar ervaring in de techniek van waterontharding is Z8-water (https://z8-water.nl/) een zeer ervaren speler op de markt van professionele waterontharders voor particulier en zakelijk gebruik.

Eén van onze oprichters, Ron Molle, heeft zijn kennis en ervaring opgedaan in het realiseren van hoge kwaliteit drinkwater aan boord van schepen en luxe jachten. Eenmaal terug aan wal heeft hij duizenden waterontharders geïnstalleerd.

Vandaag de dag houdt hij zich bezig met het opleiden van onze gespecialiseerde monteurs, het aansturen van de servicedesk en het steeds verder verfijnen van het installatie traject.

Wij staan voor een totaalpakket, zonder zorgen voor de scherpste prijs, op basis van de opgedane ervaring en kennis in de laatste 25 jaar!

De formule die wij hanteren is heel eenvoudig: De klep, het zoutvat, de aansluit set, de installatie/bezorging en eventueel het onderhoud waar je vrijblijvend voor kunt kiezen. Alles is goed doordacht naar aanleiding van de ervaringen die zijn opgedaan bij de installatie van de honderden Z8-waterontharders die wij al mochten installeren.

Ervaar het gevoel van zacht en kalkvrij water. Geniet van een vollere smaak en aroma van koffie of thee. Zorg ervoor dat je witgoed langer meegaat. Zeg gedag tegen witte kringen op de douchekop of de kraan. En draag bij aan een beter en duurzamer milieu. Kies voor een waterontharder. Kies voor Z8-Water.

Ben je nog niet overtuigd of heb je nog wat vragen? Geen probleem! Onze monteur komt graag vrijblijvend langs voor een gratis adviesgesprek om te kijken naar de mogelijkheden bij u/jullie thuis. Laat het ons gerust weten in uw aanvraag.

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
2.100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2022
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 1998
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

15 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (378)

Aanbevolen door klant

Uitstekend

Na veel onderzoek op internet en verschillende offerte aanvragen kwam Z8water als een van de betere uit de bus. Onze ervaring was zeer prettig! Binnen 1 maand waren ze langs geweest om informatie te verstrekken en is de waterontharder geplaatst! We zijn heel tevreden over de communicatie en het plaatsen van de waterontharder. Het scheelt heel veel schrobben en het water smaakt ook prima (al was dat laatste even een paar dagen wennen).

Uitgevoerd op 16-11-2023

Aanbevolen door klant

Erg tevreden met mijn nieuwe waterontharder!

In mijn woonplaats is er hard water te vinden. Hierdoor moeten we ons koffiezetapparaat en waterkoker vaak ontkalken en ook de douche droogtrekken om geen kalkaanslag achter te laten. Met de Kinetico waterontharder van Z8-Water is dat nu verleden tijd! Daarnaast smaakt de koffie nog beter, oftewel een echte aanrader :)!

Uitgevoerd op 13-11-2023

Aanbevolen door klant

Prima

Snelle en goede levering. Bij vragen of onduidelijkheden direct respons en verbetering.

Ik wacht nu op de instructie/gebruiksaanwijzingen van het apparaat.
Het is in de maak maar tot nu toe nog niets ontvangen.
Weet zelf nu echt niet meer hoe t werkt.
Dat is echt n verbeterpunt.

Uitgevoerd op 10-11-2023

Aanbevolen door klant

Werkt prima

Ervaren installateur netjes en vriendelijk

Uitgevoerd op 06-11-2023

Aanbevolen door klant

Vooralsnog merk ik nog niet zoveel verschil met het zachte water

De reden waarom ik 3 sterren geef is dat de smaak van het water achteruit is gegaan. Ik drink veel water maar vind het echt een stuk minder lekker.
Verder merk ik nog niet zoveel verschil behalve dat bij geknoeid water de vlekken makkelijker te verwijderen zijn.
Toch ben ik blij dat ik de keuze heb gemaakt om een waterontharder te hebben en de mensen die ik daarvoor binnen heb gehad waren bijzonder vriendelijk en kundig.

Uitgevoerd op 06-11-2023

Cornelis Kamerling

Aanbevolen door klant

Wij zijn er heel blij mee!!!!!!

TOP!

Uitgevoerd op 06-11-2023

Aanbevolen door klant

Uitstekend bedrijf

Afspraak is afspraak bij de firma

Prima contact en service

Uitgevoerd op 06-11-2023

Aanbevolen door klant

Wat een verandering

Heerlijk zacht water goed voor huid en haar en het water smaakt ook nog beter

Uitgevoerd op 06-11-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Z8-Water (Waterontharders)