Loading...

Over Zeeland Raam Techniek

Als u voor rolluiken van Zeeland Raam Techniek kiest, kiest u voor absolute top kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Om dat te kunnen realiseren, assembleren wij de rolluiken zelf, met de beste materialen in onze moderne fabriek te Goes. De materialen van onze leverancier Alukon, zijn een toonbeeld van Duitse degelijkheid.

Het grote voordeel hiervan voor u is dat wij u een scherpe prijs kunnen bieden en dat wij bij eventuele reparaties u altijd direct de juiste hulp kunnen bieden. Afhankelijk van de situatie kunnen wij u het juiste type rolluik adviseren. Naast het reguliere rolluik wat wij doorgaans leveren kunnen wij u ook rolluiken t.b.v. garagedeuren, aanbieden.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in opbouwrolluiken, maar ook in geïntegreerde rolluiken. Met een gedegen advies kunnen wij u ook van dienst zijn indien er bouwkundige aanpassingen gedaan moeten worden om plaats te maken voor het oprolmechanisme en de geleiders van de geïntegreerde rolluiken. Zo zullen ze altijd perfect passen.

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (2)

Schrijf een review

Alita

Buitenzonwering plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Snelle en volledige reactie. Top we

Geweldige service. Snel antwoord en prima afspraken kunnen maken. Ook via email heel snel reactie. Wij zijn tevreden. Binnen twee weken van een defect rolluik naar plaatsing van nieuw.

Uitgevoerd op 10-03-2021

arnold

kunststof kozijnen plaatsen

werkvloer is goed

de mannen op de werkvloer zijn erg goed en snel in hun werk.
deze mannen hebben per ongeluk mijn gloednieuwe (1,5 week oud) erg dure badkamer beschadigd en dit ook netjes gemeld bij hun leidinggevende.
ik heb contact opgenomen en krijg heel simpel te horen dat ik alles lekker zelf mag uitzoeken. er wordt zelfs geen eens gereageerd op mijn email. ik snap dat mensen fouten maken en er dingen kapot kunnen gaan, dat is ook totaal niet erg, maar de arrogantie om een klant volledig te negeren kan absoluut niet. wel even €10k neergelegd, deze was ook al netjes betaald, maar als er achteraf iets aan de hand is reageert er ineens niemand, terwijl er toch voor een zeer aanzienlijk bedrag aan schade ontstaan is aan een gloednieuwe badkamer. wat ik gekker vind is dat ik blijkbaar niet de enige ben die dit mee maakt.
kortom, mijn advies, niets kopen!!! de klant dekt de kosten van schades, managment en secretaresse erg arrogant!!

Uitgevoerd op 01-06-2020

Vraag offerte aan bij Zeeland Raam Techniek