Loading...

Over Zon voor Friesland

Zon voor Friesland is een initiatief van zonne-energieleveranciers Tautus en enie.nl, en is in samenwerking met Culturele Hoofdstad 2018 en de Friese Rabobanken.
Zon voor Friesland laat 5.000 Friese woningen gezamenlijk overstappen op zonne-energie. Op die manier ontstaat een bijzonder voordelige prijs, zonder in te leveren op kwaliteit. Wij werken uitsluitend met lokale Friese bedrijven.

Kenmerken

300+
aanvragen behandeld
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Review (1)

Monette

Zonnepanelen installeren

Zon voor Friesland

Aanbevolen door klant

Ik beveel Zon voor Friesland aan!

Mijn ervaring met Zon voor Friesland is zeer positief. De adviseur Rob Steur heeft ons zeer goed te woord gestaan. Rustig en nam alle tijd om zaken uit te leggen, zonder dat het te langdradig werd. Rob stelde goede open vragen aan het begin. Er waren wat wijzigingen, maar ook dat werd duidelijk naar ons gecommuniceerd. Het enige puntje waar wij zelf mee zaten was dat wij de layout van de zonnepanelen in portrait wilde hebben i.p.v. landscape. Echter tijdens het leggen van de zonnepanelen bleek dat dit niet mogelijk was. Dit had eventueel eerder gecommuniceerd kunnen worden i.v.m. betere verwachtingsmanagement, maar dit geeft niets. Nazorg was ook heel goed. Ik beveel Zon voor Friesland zeker aan!

Uitgevoerd op 13-06-18

Vraag offerte aan bij Zon voor Friesland