Loading...

Over Zonnepanelen12345

Wij zijn een specialist in zonnepanelen met enkel goede reviews en dat is niet zonder reden. Ooit gestart als een samenwerking tussen vijf vindingrijke zonnepanelen installateurs in 2010, hebben we sindsdien een enorme groei doorgemaakt. We zijn er dan ook trots op dat we inmiddels vele prachtige zonne-energiesystemen hebben geïnstalleerd bij tevreden klanten en door heel Nederland.

Het is onze overtuiging dat kwaliteit en service hand in hand gaan. Daarom hebben wij een heldere visie: “Een zo mooi mogelijk design, voor de beste prijs met de prettigste klantervaring”. En dat is niet zomaar een belofte. Nee, het is een regel waar we nooit van afwijken!

Bij Zonnepanelen12345.nl geloven we in maatwerk en denken we in oplossingen. We nemen de tijd om te luisteren naar wat je wilt en wat je nodig hebt. Onze op maat gemaakte oplossingen zijn ontworpen om precies aan jouw behoeften te voldoen en zijn altijd een combinatie van de beste producten, de juiste prijs en de hoogste standaard van klantenservice.

We kunnen niet wachten om je te laten kennismaken met Zonnepanelen12345.nl. Als je zonnepanelen overweegt, willen we graag dat je ons overweegt. Neem een kijkje op onze website, leer ons kennen en stel ons vragen. We hopen dat je net zo enthousiast zult zijn over zonne-energie zoals wij dat zijn!

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2010
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

2 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 30% aan consumenten

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven