Loading...

Over Zonneplan

De #1 van Nederland:
Sinds 2012 heeft Zonneplan meer dan 125.000 woningen voorzien van zonnepanelen. Door onze vernieuwende aanpak zijn we een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en Europa.

Leidend in klanttevredenheid:
Onze visie is simpel: we behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden. Zonneplan leidt de branche met een klanttevredenheid van gemiddeld een 9.2.

Altijd een eerlijk advies:
De beste oplossing voor de klant. Dat is en blijft de basis voor een Zonneplan. Zelfs als dit extra kosten of minder omzet voor ons betekent. Daarom bieden we bijvoorbeeld geen huurconcept aan. Ook doen we niet aan kortingen, maar krijg je altijd gegarandeerd de beste deal.

Persoonlijke service:
De Zonneplan app geeft direct inzicht en beantwoordt jouw vragen. Of kies voor persoonlijk contact via ons lokale nummer. Geen wachtmenu’s maar oprechte en persoonlijke ondersteuning. Ook na de installatie staan wij voor je klaar. Dankzij ons landelijk netwerk van Zonneplan servicemonteurs worden servicevragen snel en vakkundig opgelost.

Het Zonneplan energiesysteem:
We maken van ieder huis een bron van eerlijke en echt groene stroom op de meest gebruiksvriendelijke manier. Dat doen we met zonnepanelen, slimme laadpalen, dynamische energie en thuisbatterijen. Kijk voor alle Zonneplan producten op zonneplan.nl.

Kenmerken

300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
101-500
medewerkers
Sinds 2012
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

25 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Review (1)

Jos

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer prettig contact vakbekwaam

Kreeg een goed advies van mijn adviseur. Ze nemen je het hele proces mee en bieden een scherpe totaalprijs. De app spreekt ook voor zich. Vooral voor Zonneplan gekozen vanwege de zekerheden. Grote partij dus die app blijven ze wel door ontwikkelen en ondersteunen en garanties kan ik gewoon bij hun terecht.

Uitgevoerd op 22-08-2023

Vraag offerte aan bij Zonneplan