Zonneschermshop.com

9.2 (50 Reviews )
Offerte's vergelijken
Zonneschermshop.com

Deel dit bedrijf

Over Zonneschermshop.com

Zonneschermshop is een initiatief van Buitink Zonwering Online. Buiten- en binnenzonweringen, overkappingen, rolluiken, horren, garagedeuren en zonnepanelen. Wij beschikken naast deze webshop over een eigen service dienst in Eerbeek (GLD) met vakkundige medewerkers. Met onze zonweringsafdeling zonneschermshop.com zijn wij dealer van Verano, Keje, Somfy, Swela , Dickson Constant. Onze Solarafdeling onder de naam Solar2Enjoy.com, kunt u alles m.b.t. duurzame energie vinden. Wij zijn dealer van LG, Q cells , AEG, HT Solar,Solaredge, SMA, Solax.

Projecten (1)

Bekijk alle projecten

Reviews (50)

Schrijf een review
8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
Afspraken

Tevreden!

Levering duurde wat langer dan verwacht. Na contact werd de zonwering op de afgesproken tijd gemonteerd, inclusief last-minute extra werk. Het ziet er goed uit. Dat vinden ook de buren!

Uitgevoerd op 18-06-18

Antwoord van Solvari

Beste Hans,
Fijn om te lezen dat Zonneschermshop.com uw zonnescherm heeft kunnen plaatsen. Wij hopen dat u hier veel profijt van heeft met dit mooie weer. Geniet er van! Groetjes team Solvari

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Super gewerkt!

Frans en Rolf hebben goed gewerkt en alles netjes naar behoren afgeleverd. Het Ipanema scherm van Verano hangt er goed bij. Gister (8 april) al profijt gehad van ons scherm.

Uitgevoerd op 04-04-18

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
Afspraken

Zeer tevreden

Zeer klantvriendelijk en professioneel.werken erg netjes.

Uitgevoerd op 05-04-18

Bekijk alle beoordelingen