Loading...

Over Zonneschermshop

Zonneschermshop is een initiatief van Buitink Zonwering Online. Buiten- en binnenzonweringen, overkappingen, rolluiken, horren, garagedeuren en zonnepanelen. Wij beschikken naast deze webshop over een eigen service dienst in Eerbeek (GLD) met vakkundige medewerkers. Met onze zonweringsafdeling zonneschermshop.com zijn wij dealer van Verano, Keje, Somfy, Swela , Dickson Constant. Onze Solarafdeling onder de naam Solar2Enjoy.com, kunt u alles m.b.t. duurzame energie vinden. Wij zijn dealer van LG, Q cells , AEG, HT Solar,Solaredge, SMA, Solax.

Kenmerken

1.100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (56)

Schrijf een review

Stefan

Gratis service obtvangen
Aanbevolen door klant

Goede service

Na een aantal jaren was onze rolluiken wat los komen te zitten. We verbaasden ons hier over en namen contact op. Binnen 1 week monteur op locatie en liepen de bevestiging na en na vastdraaien een bevestigingsbout aan muur en controller overige bevestigingsbouten door vriendelijke monteurs. Werd deze gratis verleend. Top service volgens mij.

Uitgevoerd op 01-08-2022

Harold

Binnenzonwering en raamdecoratie
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden en zeer bekwaam

Kreeg heel goed advies en alles is heel netjes gemonteerd. We hebben jaloezieën, horramen en rolluiken aangeschaft. Er wordt echt tijd voor je genomen om alles te laten zien en de daarbij goede adviezen. De prijs kwaliteit is bij De Zonneschermshop echt top! Ben zeer tevreden!

Uitgevoerd op 08-12-2021

Dick

Binnenzonwering en raamdecoratie
Aanbevolen door klant

Service van dit bedrijf is perfect

Alles is bespreekbaar, alle tijd voor de klant en kopje koffie is erbij. De eigenaar doet er alles aan om de klant tevreden te stellen e dat is zeker onze ervaring 👌

Uitgevoerd op 23-09-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Zonneschermshop