Solvari breidt netwerk van vakmannen uit met overname Offrea

Jordin
Jordin Pellencau
dinsdag 18 januari 2022, Geschatte leestijd: 2min

Solvari heeft zijn Vlaamse tegenhanger Offrea overgenomen. Het is de derde overname van Solvari in de afgelopen 2 jaar. Naast een groter bereik van consumenten breidt Solvari met deze nieuwe overname vooral zijn netwerk van betrouwbare vakmannen nog verder uit. Zo vormt Solvari meer dan ooit het beste en grootste (ver)bouw-platform van de Benelux!

Sinds 2009 is Solvari gespecialiseerd in het vinden van de beste match tussen professionals en particulieren die een klus- of bouwproject willen uitbesteden. Hierbij ligt de focus op woningverduurzaming. Vandaag de dag maakt Solvari ruim 3.600 matches per dag in Nederland & België. Hiermee helpt dit bedrijf jaarlijks circa 5.000 vakmannen aan nieuwe klanten en 400.000 consumenten met het realiseren van hun (ver)bouwproject.

Grote én kleine bedrijven ontzorgen

Offrea betrad de Vlaamse bouwmarkt al in 2008 met dezelfde intentie als Solvari: zowel grote als kleine bouwbedrijven ontzorgen in hun zoektocht naar nieuwe en interessante klanten. Het bedrijf uit de Antwerpse Kempen brengt (ver)bouwers via het platform met betrouwbare en beschikbare vakmannen uit de regio in contact voor het uitvoeren van een klus. Dagelijks bezoeken dan ook duizenden particulieren de website van Offrea. Het bedrijvennetwerk van Offrea bestaat uit ruim 2.200 actieve bouwbedrijven die hun planning dagelijks vullen met deze particuliere opdrachten. 

Door het afsluiten van een abonnement bij Offrea krijgen bouwbedrijven toegang tot een ruim aanbod van klussen en kunnen ze offerte-aanvragen op hun maat aankopen. Binnen het aanbod kan een vakman opdrachten filteren op o.a. sector, materiaalkeuze, opdrachtgrootte, uitvoeringsdatum en locatie. Zo kunnen bouwbedrijven zich focussen op wat ze écht graag doen. De aangesloten klusbedrijven zijn actief in meer dan 130 bouwsectoren: van grond- en afbraakwerken, over garagepoorten en elektriciteitswerken tot badkamer- of totaalrenovaties.

Solvari overname Offrea


Match-making in 130 nieuwe sectoren

"Wij zijn nu vooral goed in klussen rond het verduurzamen van woningen. Met deze overname krijgen wij toegang tot 130 nieuwe sectoren, waar we vakmannen en particulieren perfect met elkaar kunnen matchen”, aldus directeur Dennis van den Bos van Solvari. "Daarnaast lag de focus van Solvari altijd op de grotere bedrijven met een eigen marketing- en salesafdeling. Daar voegen wij dankzij de overname van Offrea nu ook meer dan 2.000 vakkundige en betrouwbare vakmannen aan toe. Straks kan de Vlaming ook bij ons terecht voor typisch vakwerk, bv. het plaatsen van een zwembad, tuinomheiningen en gevel- en dakwerken. Met deze stap garanderen wij een goede match voor ieder project.”

Solvari als partner voor jouw project!

Ben je een vakman en wil jij je ook aansluiten bij het grootste netwerk van vakbedrijven in de Benelux? Via onze aanmeldpagina start je binnen een aantal clicks met het binnenhalen van nieuwe, kwalitatieve leads! Of wil jij je woning verbouwen en heb je hier een vakkundig bedrijf voor nodig? Via onze gratis offerteservice kom je snel in contact met 2 à 3 vakmensen actief in jouw buurt.