Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Mark

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Snel, goedkoop, kwaliteit

Veruit de goedkoopste offerte voor een LG airco, ook zeer snelle afspraak, 2 dagen na mijn bevestiging belde ze om een afspraak te maken en weer 2 dagen verder was alles keurig gemonteerd. Vriendelijke mensen en je hoeft pas te betalen als alles werkt.

Uitgevoerd op 02-10-2021

Uwe

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over het hele traject. Van advies t/m de installatie is alles prima verlopen. Alle afspraken zijn nagekomen en de installateurs waren op de afgesproken tijd aanwezig en hebben de klus (14 panelen, 8 voorzijde en 6 achterzijde) binnen een halve dag geïnstalleerd en hebben de installatie perfect werkend opgeleverd. Ze hebben ook netjes gewerkt en alles opgeruimd achtergelaten. Het advies voor glazen panelen blijkt een hele goed te zijn geweest, want in 7 maanden is de geschatte jaaropbrengst al bereikt.

Uitgevoerd op 10-03-2021

Bert

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Afspraken matig nagekomen

De installatie niet echt top, nog afwerkspullen vergeten. Rood/wit lint beloofd(niet geleverd). Niet de goede grondkabel geleverd(heel slordig en werd makkelijk afgedaan).
De afspaken voor de order heel goed, het nakomen valt tegen.

Uitgevoerd op 05-08-2021

Frans

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed advies,plezierige communicatie

Prima advisering en nazorg.
De installatie werd keurig uitgevoerd door terzakenkundige mensen.

Uitgevoerd op 21-07-2021

Bram

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Betrouwbaar, vakkundig en op tijd

Goede voorlichting, advies en daarna plaatsing van de modernste panelen. Afspraken zijn nagekomen en achteraf wordt service verleend. Prijs was concurrerend. Goed bedrijf
om mee in zee te gaan!

Uitgevoerd op 19-12-2020

Jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer goede informatie en uitleg. Go

Ik had 5 leveranciers een offerte laten maken, Meijpra was een middenmoter waqt betreft de prijs De doorslag gaf de zeer goede uitleg . De aftersales was ook zeer naar tevredenheid

Uitgevoerd op 15-11-2020

Alle

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

De installatie was prima

Het werk werd netjes afgewerkt en een stroomprobleem werd snel opgelost. Tot nu toe geen problemen gehad met de zonnepanelen

Uitgevoerd op 26-07-2021

Rein

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

snel en keurig werk.

Uitlezen van afzonderlijke panelen lukte eerst niet maar werd snel en adequaat opgelost.

Uitgevoerd op 26-03-2021

Aanbevolen door klant

Eerlijk advies

Vandaag is Johan vd Ven bij ons geweest, en helaas geen zaken met hem kunnen doen vanwege ons open hetelucht systeem ivm de vloerisolatie.
Een hele eerlijke en deskundige man, die ons ook vertelde dat bij spuiten vd spouwisolatie nog niet nodig is.
Mocht dit toch ooit nodig zijn, kiezen wij zeker naar isolatie.com, goed gesprek gehad, eerlijk en oprecht advies meedenkend met de klant! Ik zeg "super!"

Uitgevoerd op 04-10-2021

Charlotte

Aanbevolen door klant

Eerlijk advies

Vandaag is Johan vd Ven bij ons geweest, en helaas geen zaken met hem kunnen doen vanwege ons open hetelucht systeem ivm de vloerisolatie.
Een hele eerlijke en deskundige man, die ons ook vertelde dat bij spuiten vd spouwisolatie nog niet nodig is.
Mocht dit toch ooit nodig zijn, kiezen wij zeker naar isolatie.com, goed gesprek gehad, eerlijk en oprecht advies meedenkend met de klant! Ik zeg "super!"

Uitgevoerd op 04-10-2021

Annemarie

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Precies volgens afspraak gebeurd

Geweldig. Bij het eerste gesprek alles duidelijk uitgelegd.
Toen de dakberekening met de drone.
Op die manier zeer nauwkeurig alles kunnen berekenen.
Een aanrader voor iedereen

Uitgevoerd op 13-08-2021

Monique

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Dit was prettig zaken doen

Hans kwam langs en nam de tijd om mij uit te leggen hoe alles werkt en wat het aanbod van jullie inhoud. Ik heb natuurlijk vergelijkend onderzoek gedaan waarin een vrouw alleen zo wie zo niet serieus word genomen en het aanbod was gewoon beter

De mannen die de installatie kwamen doen waren er om 7:30 en om 10:30 .. Mevrouw we zijn klaar .. Ik was helemaal verrast daar ik de verwachting had dat ze hier wel een dag mee bezig zouden zijn. Alles netjes toegelicht en alles keurig achter gelaten..

Hier schrijft een blij mens.. Zonnepanelen op je dak. Nodig hun zeker uit

Uitgevoerd op 26-08-2021

Emko

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

zeer snel en vakkundig uitgevoerd

Na oplevering kregen wij goede uitleg over de werking en onderhoud van de panelen

Uitgevoerd op 20-09-2021

dirk

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Goed advies, goede info / begeleiding, goed en netjes geinstalleerd

Uitgevoerd op 26-08-2021

Ellen

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Alles perfect geregeld.

Alles perfect geregeld; van adviesgesprek tot nazorg. Zeer professioneel team. Niets is teveel.
Afhandeling met factuur en toelichtingen en app-gebruik fantastisch. Niets dan lof.....

Uitgevoerd op 05-08-2021

D

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

alles geplaatst zoals afgesproken

Goede en duidelijke informatie vooraf. netjes en vlot geplaatst zoals afgesproken

Uitgevoerd op 17-08-2021

DP

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Prima vaklui

De planning en voorbereiding van het werk kan iets nauwkeuriger. In dit geval was de hoogte van het dak niet correct ingeschat.

Uitgevoerd op 30-07-2021

D

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Goed advies en werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd

Uitgevoerd op 01-09-2021

Ilona

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Netjes en optijd

Spontane aardige medewerkers. Werken netjes. Komen afspraken na. Zijn optijd.

Uitgevoerd op 31-08-2021

Sander

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Super goede service, scherpe prijs

Ik ben erg tevreden over de service van KiesGroen. Rik heeft veel verstand van zaken, komt afspraken na en levert goede kwaliteit. Ook de extra service voor teruggave BTW is erg prettig. Al met al van begin tot eind goed geregeld!

Uitgevoerd op 27-09-2021

Angelique

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Snel en correcte uitvoering

Na een goede tip van een tevreden klant contact gelegd en er werd al op korte termijn een afspraak ingepland. Offertes werden ook snel geleverd en goed uitgelegd. De oplevering verliep ook goed. Zeker een aanrader!

Uitgevoerd op 26-08-2021

L

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Super geregeld

Van offerte tot montage alles nagekomen zoals vooraf besproken.
Alles keurig geregeld en iedere afspraak uitgevoerd/nagekomen.
Zelfs de montage ploeg hadden het zo netjes opgeruimd dat je niet kon zien dat ze er waren geweest.
Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
No nonsens, simpel gezegd doen wat je zegt en dat gebeurd.

Uitgevoerd op 24-09-2021

Arianne

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Bo en zijn maatje waren netjes op tijd, en hebben op proffessionele wijze de spouwmuur geisoleerd.

Uitgevoerd op 29-09-2021

Aanbevolen door klant

Prettige contacten en snelle reacties

Bijzonder vriendelijke en behulpzame installateurs, snel en net werk

Uitgevoerd op 29-09-2021

Rob

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Netjes, eerlijk en behulpzaam

Het advies was direct duidelijk en heel eerlijk. Extra panelen werden zelf afgeraden.
Duidelijke uitleg en goede prijs.
Monteurs zijn leuke en gespecialiseerde jongens. Een klein probleem werd snel prima opgelost. Ook achteraf na de betaling nog steeds service gericht.
Prettige samenwerking en heel netjes gelegd.
Zeer tevreden klant.

Uitgevoerd op 03-09-2021

Aanbevolen door klant

Prima dienstverlening

Afspraken worden nagekomen. Ook fijn dat er best wat energie werd gestoken in de bekabeling netjes binnendoor weggewerkt te krijgen.

Uitgevoerd op 28-09-2021

Max

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Erg tevreden over de plaatsing

erg tevreden over de plaatsing en het meedenken in oplossingen, Bijzonder vriendelijke en correcte monteurs. Komen afspraken na en maken hun werk af ook al wordt het wat later.

Uitgevoerd op 24-09-2021

Aanbevolen door klant

Van begin tot eind top!

Uit vele aanbieders gekozen voor de Zonnefabriek. Uitstekende voorlichting, uitstekende panelen met zoals nu al blijkt, bijna 4x zo hoge opbrengst als die van vrienden met zelfs meer panelen. Zij hebben wel meer schaduw en ongunstiger dak/ligging.

Uitgevoerd op 27-09-2021

Sander

Vloerverwarming installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Goede en snelle service!

Gevraagd om een review te schrijven over een klus in Juni

Dit bedrijf ziet er nauwkeurig op uit dat alles in de puntjes wordt verzorgd, van de offerte tot aan de uitvoering. Wij hebben het warpsysteem laten aanleggen en zijn hier erg blij mee. Wij raden dit bedrijf zeer zeker aan, ook hebben zij bij onze buren en kennissen al vloerverwarming aangelegd! Deze zijn ook zeer tevreden!

Uitgevoerd op 05-05-2021

Frans

Vloerverwarming installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Serieus echt tevreden!!

Wij hebben vloerverwarming laten aanbrengen. Eerst een opname laten doen door een monteur, deze was zeer vakkundig en kon alles goed uitleggen in normale mensen taal! Echt Ideaal!

Daarna ging het snel offerte, uitvoering en nazorg echt super! Dit bedrijf is van de oude stempel gewoon afspraken nakomen.!!

Volgende klus ook voor jullie! Bedankt!!

Uitgevoerd op 02-09-2021

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review