Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Aanbevolen door klant

Perfect geregeld

Afgelopen donderdag (16 juni) hebben ze bij ons 10 zonnepanelen geplaatst. In april hebben een afspraak gemaakt voor gesprek en hebben we alles doorgelopen. Ook is in en om het huis alles bekeken om te zien wat er mogelijk is. Uiteindelijk hebben we akkoord op de offerte gegeven en 7 weken later lagen ze op het dak.
Tijdens het plaatsen hebben ze ook alles doorgenomen en overlegd indien nodig.

Ze hebben alles geregeld binnen de offerte. Plaatsen van de panelen, en bekabeling en aansluiting t/m de meterkast.
Geen kosten achteraf of verrassingen.
Ook hebben ze geassisteerd met alle administratieve zaken zoals aanmelden en belasting teruggave.

Kortom duidelijke en volledige offerte zonder verrassingen of extra kosten. Duidelijk en transparant. Ik zou ze zeker aanraden.

Uitgevoerd op 22-06-2022

Aanbevolen door klant

Proffesioneel, vriendelijk bedrijf

We hebben al onze kozijnen laten vervangen door Axxent. Het bedrijf komt vriendelijk en professioneel over. De hard werkende monteurs hebben alles naar tevredenheid gemonteerd en afgewerkt. Alles is volgens planning verlopen. Zeer tevreden over dit bedrijf. Is zeker aan te raden.

Uitgevoerd op 21-06-2022

Aanbevolen door klant

Accuraat en plezierige medewerkers bij installatie.

Deskundige meneer bij werkzaamheden bij aansluiting van omvormer en in de meterkast.

Vriendelijk met een duidelijke uitleg en aanwijzingen.

Uitgevoerd op 21-06-2022

Aanbevolen door klant

Voor de tweede maal uitstekend!

Wij hebben in fases ons huis voorzien van kunststof. In 2017 alles behalve de achterpui. In april 2022 uiteindelijk een schuifpui laten plaatsen. De monteurs hebben prima werk geleverd, netjes gewerkt en afgewerkt. Zeker een aanrader!

Uitgevoerd op 21-06-2022

D

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Premium Solar Top bedrijf

Prima ervaring. Prima bedrijf. Snelle nette installatie en heldere communicatie. Verstaan hun vak en klantgericht! Geweldige offerte verkoper op locatie tot aan het plaatsten van het systeem prima verlopen. Zeker een aanrader

Uitgevoerd op 17-06-2022

Francis Planken

Aanbevolen door klant

Heel goed

Tot nu toe een prettig en snel contact , met de heer ten Velde

Uitgevoerd op 21-06-2022

Jurgen

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Super prijs/kwaliteit verhouding

Vriendelijk en goed advies ontvangen met daarna zeer nette plaatsing van de panelen!

Bedankt!

Uitgevoerd op 17-06-2022

Aanbevolen door klant

Volgens Afspraak en netjes gemonteerd.

Goed advies van Jan Herman van der velde. Mooie prijs en goede behulpzame vakmensen. Ik ben heel blij met het resultaat.

Uitgevoerd op 21-06-2022

D

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Premium Solar Top bedrijf

Prima ervaring. Prima bedrijf. Snelle nette installatie en heldere communicatie. Verstaan hun vak en klantgericht! Geweldige offerte verkoper op locatie tot aan het plaatsten van het systeem prima verlopen. Zeker een aanrader

Uitgevoerd op 17-06-2022

Aanbevolen door klant

Alles volgens afspraak en strak gemonteerd

Goed advies gehad van Jan Herman, prima begeleiding van het project. Goede prijs/kwaliteit verhouding en alles volgens afspraak kundig gemonteerd. Goede ervaring van a tot z.

Uitgevoerd op 20-06-2022

Matthijs

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Uitstekende service

Fijn overleg met de planning, konden 2 dagen eerder komen om te installeren.
Na installatie was er een kleine lekkage aan de ontharder zelf, maar na een telefoontje met de monteur was dit binnen een paar uur eenvoudig en snel weer opgelost!

Absoluut een aanrader

Uitgevoerd op 13-06-2022

Aanbevolen door klant

Super!

Nette gasten, snelle levering en heldere communicatie!

Uitgevoerd op 20-06-2022

Karel

Service verlenen de
Aanbevolen door klant

Super service

Ondanks dat ik mijn zonnepalen zelf heb geïnstalleerd, was Marco bereid om mij uit de problemen te helpen door op afstand mijn Enphase systeem door te lichten en de fout er uit te halen. En dat allemaal zonder kosten in rekening te brengen. Gewoon ouderwetse goede service van Imholz. Voor de toekomstige uitbreiding van mijn systeem zal ik direct naar deze firma gaan.

Uitgevoerd op 17-06-2022

Ridvan

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Storm paneel weggewaaid

Afspraken komen ze niet na.
Achteraf sturen ze kosten buiten je offerte.
Eerste storm een paneel is 3 hoog nasr tuin gewaaid heel gevaarlijk.
Alle panelen zitten los.
Beloofde vermogen nog niet behaald panelen leveren minderdan beloofd.
Niet te vertrouwen omdat ze eerst alles laten betalen dan pas komen ze plaatsen. Dit is al een reden om ze niet te vertrouwen.

Uitgevoerd op 12-06-2020

Aanbevolen door klant

na 10 jaar een 2e zonnepanelen Na 10 jaar een 2e installatie van de zonnefabriek geïnstalleerd.

Onlangs na 10 jaar een 2e zonnepanelen installatie van de zonnefabriek geïnstalleerd.

De zonnefabriek is zeker niet de goedkoopste. Echter panelen en omvormen zijn van top kwaliteit.
- SMA SB 2.0
- 6 x Sunpower Maxeon3 430Wp WHT

Meterkast was in 2012 al vernieuwd. Dus nu alleen een nieuwe groep.

Ik gebruik de app van SMA. Die van de zonnefabriek loopt achter en voegt niets toe. Alleen kun je daar wel je installatie en garantie terugvinden

Installateur weet waar hij mee bezig is. Dus beide heren waren top.

Eerste volle zonnedag werd de opbrengst afgetopt op 2.0 Kw.
Contact daarover gehad met Zonnefabriek. Zij hadden daarvoor een verklaring. Op SMA site heb ik ook daar de info gevonden. Betreft onder en overdimensionering.

Uitgevoerd op 18-06-2022

John

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

professioneel, nauwkeurig

Marcel werkt heel netjes, neemt voorzorgsmaatregelen, systematisch, overlegt met klant in heel prettige sfeer. Aan te bevelen.

Uitgevoerd op 17-06-2022

Aanbevolen door klant

PRIMA

Met isolatie .com in zee gegaan en ja een prima investering geweest de mensen van dit bedrijf werken netjes en vakkundig heel tevreden en zeker een aanrader ook bij de hulp van het aanvragen subsidie

Uitgevoerd op 17-06-2022

Aanbevolen door klant

PRIMA

Met isolatie .com in zee gegaan en ja een prima investering geweest de mensen van dit bedrijf werken netjes en vakkundig heel tevreden en zeker een aanrader ook bij de hulp van het aanvragen subsidie

Uitgevoerd op 17-06-2022

Hans

Bodem isolatie
Aanbevolen door klant

Prima uitgevoerde klus

We hebben door BKW onze bodem laten isoleren met EPS korrels. De vertegenwoordiger, Bas, gaf ons dit goede advies omdat de kruipruimte onder het huis niet hoog genoeg was voor vloerisolatie. Om onder de woonkamer te komen moest een gat in de voortuin gegraven worden, dat was niet makkelijk gezien de aanwezige kleilaag. Nadat dit gebeurd was konden de mannen van BKW makkelijk onder het huis komen en was de klus snel en netjes geklaard. En, zoals we al hadden ervaren met een spouwisolatie klus, werd de rommel weer netjes opgeruimd. Een aantal andere bewoners hadden zich ook aangesloten bij dit project. Nu de isolatie goed op orde is zijn we vooral benieuwd naar het effect op de stookkosten de komende winter.

Uitgevoerd op 30-05-2022

Kees

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Prima bedrijf. Goede communicatie.

Deskundig advies, komen afspraken na. Monteurs zijn zeer deskundig.Werken netjes,ruimen op en zeer prettige aanpakkerssfeer tussen verkoop management en de professionals. Verder zoeken is niet nidig!

Uitgevoerd op 14-06-2022

Dave

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed advies!

Goed Advies, snelle service en vriendelijke mensen!!

Uitgevoerd op 17-05-2021

Chaja

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Keurig!

Goede en eerlijke informatie, elke mail wordt direct beantwoord en afspraken keurig nagekomen.

Uitgevoerd op 14-09-2021

Marco

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Duidelijk advies en correcte installatie van het systeem. We zijn er blij mee.

Uitgevoerd op 12-10-2021

Iwan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en goed werk geleverd door prima en vriendelijke monteurs.

Uitgevoerd op 03-03-2022

Ross

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Deskundig

Deskundig, persoonlijk en betrokken dat is het team van Ziezo Solar. Van het begin tot het eind word je door het team meegenomen in het proces. Daarnaast is de nazorg ook zeer netjes.

Uitgevoerd op 18-08-2021

Nicholas

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Professioneel bedrijf

Professioneel bedrijf. Wordt zeer snel geholpen staan altijd klaar bij vragen en in onze lastige situatie een zeer netjes resultaat. Bedankt!

Uitgevoerd op 22-02-2022

Juliëtte

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede service

Hele goede service, snelle plaatsing, aardige mannen en de installatie probleemloos verlopen!

Uitgevoerd op 10-05-2022

Wouter

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Werk uit laten voeren door Ringo en zijn collega's.
Alles loopt soepel en probleemloos vanaf 1e contact tot voltooing.
Dit zijn GEEN rouwdouwers!
Zeker niet te beroerd om een stap extra te zetten om het geheel
esthetisch te perfectioneren. dus geen losse kabels overal omheen en overheen.
Een perfect voorbeeld van een bedrijf dat kwaliteit en esthetiek hoog in het vaandel heeft staan!

Dus voor iedereen die zich suf zoekt in zonnepaneel land naar een betrouwbaar en degelijke partij voor installatie van pv-panelen:
ZIEZO SOLAR

Uitgevoerd op 09-06-2021

René

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Vakkundig

De panelen zijn snel en vakkundig gelegd, probleempje met 1 paneel werd direct opgelost. Duidelijke uitleg en ik ben zeer tevreden.

Uitgevoerd op 26-01-2022

Loet

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Uitstekend voorgelicht door integere adviseur S. met als advies het in ons geval niet te doen. En goede tips om het energieverbruik te verminderen. Bedankt!!!

Uitgevoerd op 11-05-2022

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review