Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Henry

rolluiken plaatsen

Aanrader

Rolluiken laten plaatsen door Framenzo. Dik te vrede over het afgeleverde werk. Alle rolluiken netjes geplaats en geïnstalleerd op de begaande grond en eerste verdieping. Monteurs waren erg vriendelijk en dachten goed mee. Kortom een aanrader voor mensen die over willen gaan tot het aanschaffen van zonwering.

Uitgevoerd op 14-12-2021

Niels

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden, Goede kwaliteit

Recent heb ik door Soltectum zonnepanelen laten plaatsen naar alle tevredenheid. Het was binnen 1 dag geïnstalleerd. De installateurs zijn erg meedenkend. Een echte aanrader!

Uitgevoerd op 07-01-2022

Aanbevolen door klant

Super kwaliteit, echte vaklui

In 4 uurtjes zijn 12 panelen op het dak geplaatst, alles ligt er perfect op en in de meterkast is eea uitgebreid. Alles werkte direct en ik kon op m'n telefoon en website meekijken wat de panelen opbrengen. Ik ben blij.

Uitgevoerd op 10-01-2022

Aanbevolen door klant

Goede prijs kwaliteit verhouding, mooi geleverd werk. Wel kan de communicatie beter.

Alles in het begin ging goed, van de eerste afspraken tot het ontvangen en tekenen van de offerte. Duurde wel lang allemaal, want we hebben ruim een jaar gewacht vanaf eerste offerte tot plaatsing. Maar dat kwam door problemen met levering. Daarna wel wat gedoe gehad. Er waren eerst geen vensterbanken geleverd, daarna hadden we niet de goede cilinders, daarna blijkt het op plekjes nog te tochten. Dit is of word wel allemaal opgelost omdat het tochten valt onder de garantie. Het is wel lastig communiceren als iets fout is gegaan, en helaas is de dame met wie ik de offerte heb doorgenomen niet meer aanwezig en niet alles stond goed in de offerte. Dus als tip wil ik wel meegeven dat je goed alle details ook in de offerte controleert. Nu na wat gedoe krijgen we wel het glas in matglas wat wij graag wilden dus eind goed al goed.

Uitgevoerd op 10-01-2022

Chris

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Top service en goed advies

Wij zijn heel blij met het eindresultaat en de service van Axxent. Goed advies gehad van Jan Herman ten Velde. Wij raden Axxent zeker aan.

Uitgevoerd op 01-12-2021

Aanbevolen door klant

Duidelijk verhaal, afspraken duidelijk

Een tijd geleden hebben wij kozijnen laten plaatsen door Axxent. Jan Herman heeft ons voorzien van goed advies.

De afspraken waren duidelijk en de levering volgens plan. Zeer tevreden over de afwerking.

Uitgevoerd op 09-01-2022

Aanbevolen door klant

Uitstekende service!

Wij zijn heel blij met het eindresultaat en de service van Axxent. Goed advies gehad van Jan Herman ten Velde. Wij raden axxent zeker aan.

Uitgevoerd op 09-01-2022

F.

Zonnepanelen installeren

komen afspraken niet na

Verkoper vertelde in verkoop gesprek dat Solargroep doet wat ze zeggen maar dat is niet waar!
Ze doen niets!!!
De afspraak werd op de ochtend zelf verzet omdat personeel ziek was. kan gebeuren maar ik had wel vrij genomen en kon niet meer naar mijn werk. Enkele dagen later werd de installatie als nog uitgevoerd. Over tegemoetkoming zou men terug komen. we zijn halfjaar verder en meerdere keren het bedrijf hierop nog aangesproken maar ze laten niet van zich horen!

Dit bedrijf aanbevelen? Echt niet!!

Uitgevoerd op 24-06-2021

Henk

Zonnepanelen en laadpaal geplaatst
Aanbevolen door klant

Keurig werk geleverd

Duidelijk advies gekregen en vakkundig uitgevoerde werkzaamheden.
Niets op aan te merken.

Uitgevoerd op 24-12-2021

Frank

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

conform afspraken en planning

goed voorlichtings- / verkoopgesprek, alles daarna uitgevoerd volgens de offerte inclusief de nieuwe meterkast. Zowel elektricien als de 2 installateurs hebben goed werk geleverd. Ook de instructies voor het aanmelden van de zonnepanelen, het in te vullen btw-teruggave formulier en hoe de app van Solar Edge te installeren waren goed gecommuniceerd. heb de eerste kW al verdiend. Zeker aan te bevelen.

Uitgevoerd op 29-12-2021

Aanbevolen door klant

Vakkundig en professioneel

Na goede ervaringen bij ons vorige huis hebben wij weer Jan Herman ten Velde van Axxent kozijnen NL gebeld voor het vervangen van al onze kozijnen. Weer volledig geslaagd en volgens onze verwachtingen geholpen!

Uitgevoerd op 05-01-2022

Peter

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed en net werk geleverd.

Na een oriënterend gesprek met Lex de bevestiging gegeven tot het plaatsen van de zonnepanelen. Deze zijn geplaatst mede een nieuwe meterkast. Alles netjes gemonteerd en achtergelaten. Aardige en professionele installateurs. Top!

Uitgevoerd op 04-01-2022

Aanbevolen door klant

Hoog service niveau

De Zonnefabriek communiceert duidelijk. Medewerkers van De Zonnefabriek reageren snel en doortastend. Daardoor loopt het proces snel en soepel. De installatie was zo gepiept (halve dag) en de monteurs waren erg vriendelijk en behulpzaam. Een hoog service niveau!

Uitgevoerd op 05-01-2022

Marc

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Snel geleverd en netjes uitgevoerd

Prettig contact met het hoofdkantoor en panelen konden al snel geleverd worden. Op de dag van installatie was er in eerste instantie wel wat verwarring over de aanpak, maar dat was gelukkig snel opgelost. Zonnepanelen waren snel en netjes geïnstalleerd en konden diezelfde dag nog in gebruik worden genomen.

Uitgevoerd op 30-12-2021

O

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Top bedrijf met top mensen!

Het hele proces van begin tot eind super tevreden mee. Ze kwamen op het eerste gesprek al vertrouwelijk over en hebben mij goed geadviseerd, kortom dik tevreden!

Uitgevoerd op 03-01-2022

R

Schuren pakket

Keurig gewerkt, en komen afspraken

Betrouwbaar, en levert keurig werk!
Echt een aanrader.

Uitgevoerd op 13-12-2021

Hans

Kozijnen vervangen en plaatsen gevelbekleding
Aanbevolen door klant

Meer dan tevreden !

Een heel prettig bedrijf om mee samen te werken. Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering van de klus. Er werd actief met ons meegedacht en we kregen goede adviezen. Het uitvoerend personeel was bijzonder vriendelijk. Harde werkers, voor wie niets teveel was. Er werd zeer vakkundig en precies gewerkt en wij waren dan ook bijzonder verrast door het eindresultaat. Het was mooier geworden dan wij ons hadden kunnen voorstellen.
Wij kunnen dit bedrijf dan ook ter harte aanbevelen.

Uitgevoerd op 10-12-2021

Chris

Kozijnen plaatsen of vervangen

Professioneel, vlot en behulpzaam

Wij hebben het hele huis laten voorzien van nieuwe keralit gevelbekleding en alle kozijnen laten vervangen. Een vrij uitgebreide klus.
Het hele traject hebben wij als zeer prettig ervaren. Lukas zelf maar ook zijn medewerkers waren zeer professioneel en werkten vlot, netjes en volgens afspraak. Waren daarnaast zeer behulpzaam bij het oplossen van onverwachte uitdagingen.

Ik herken Numaga dan ook niet in de beschrijving van de negatieve comments hier. Wel is het opvallend dat al die comments in bedroevend slecht Nederlands zijn geschreven.

Al met al; niets dan lof voor Numaga!

Uitgevoerd op 29-08-2015

Ronald

Glas zetten of vervangen
Geverifieerde klant

Zeer slechte ervaring

Na div keren heen en weer gemaild omdat er nergens in de ruiten staat wat voor een glas het is omdat ik dat moest doorgeven voor energielabel nooit geen antwoord gekregen ondanks beloften ook ruiten slecht afgekit oftewel slechte service.Dus ga met dit bedrijf nooit meer in zee .

Uitgevoerd op 28-02-2020

Aanbevolen door klant

Top advies

Heb een afspraak gehad met theo smits en kort samengevat duidelijk en eerlijk advies
Zeker een aanrader

Uitgevoerd op 03-01-2022

Aanbevolen door klant

Top advies

Heb een afspraak gehad met theo smits en kort samengevat duidelijk en eerlijk advies
Zeker een aanrader

Uitgevoerd op 03-01-2022

Maureen Heilbron

Aanbevolen door klant

Toppers!

Onze grote dank aan Dennis en Barrie!
Jullie zijn TOPPERS!
Vriendelijk en met plezier het werk gedaan. Goed uitgelegd hoe en wat. We zijn super blij met jullie!
Dank dank dank!

Uitgevoerd op 03-01-2022

Ineke Kuiper

Aanbevolen door klant

Prima gedaan

Er is door de heren goed werk verricht

Uitgevoerd op 02-01-2022

Jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Vakkundig en betrouwbaar

In slechts één middag sjouwde de monteur in z'n eentje 14 panelen naar boven en installeerde die op mijn dak. Tegelijkertijd verzorgde de electriciën de aansluiting op de meterkast, met minimale overlast (de spanning is er niet eens af geweest). Alles precies volgens afspraak en dat in moeilijke corona omstandigheden met veel zieke medewerkers. Dank aan JD Energy Systems voor het geleverde werk; wij zijn tevreden!

Uitgevoerd op 30-12-2021

pieter

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

zeer tevreden

Dit is een prima bedrijf, is aan te bevelen.

Uitgevoerd op 30-12-2021

Th.m

Buitenzonwering plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Erg snelle offerte,

Kreeg mogelijkheid tot snelle levering, 3keuze mogelijkheden binnen onze keuze, kleur en afwering electrische bediening goede communicatie, aantrekkelijk prijs, vakkundige montage door monteurs, kortom wij kunnen deze firma van harte aanbevelen. Fam.Hermsen Middelburg.

Uitgevoerd op 24-12-2021

Roger

Muur isoleren

Vakmannen met een hoog tempo!

Bas is een uitstekende adviseur en weet waar hij over praat. Bo en Maatje, die de klus geklaard hebben, belde keurig een kwartier van re voren dat ze er aan kwamen. Na een kop koffie gingen ze rap aan de slag. Hoog tempo en ze werken netjes. De boorgaten zijn keurig dichtgemaakt en je ziet er niets van. Omdat er nog twee buren meededen hadden we een hele keurige prijs. Top bedrijf!

Uitgevoerd op 30-12-2021

Peter

Zonnepanelen installeren

Snelle plaatsing helemaal TOP !

Heel tevreden met de vakkundig en vriendelijke mannen die ze geplaatst hebben Binnen 4 uurtjes gepiept Top jongens mijn complimenten Ook het voortraject heel duidelijk en overzichtelijk alleeen maar roem ga zo door.

Uitgevoerd op 20-12-2021

M.A. de Deugd

Aanbevolen door klant

Alles is heel goed gegaan, vanaf begin begeleiding tot de mannen die voor de installatie zorgdragen

Uitstekend

Uitgevoerd op 30-12-2021

Ingo

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Goed tevreden

de werkzaamheden werden iets later verricht dan gepland, het is erg druk en geen probleem overigens. Alles is netjes uitgevoerd, of de kwaliteit een uitstekend verdient zal pas later blijken. Tot op heden tevreden en zijn het professionals.

Uitgevoerd op 29-12-2021

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review