Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 06-02-19 door:

Isoprofs B.V.

8.7 10
8,7

Spouwmuurisolatie

Top, groetjes Rene.

Aanbeveling:
Het zijn vriendelijke werknemers. De man voor de offerte op te maken ook.

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 30-01-19 door:

Sunleaves

8 10
8

Zonnepanelen

Prima werk tegen een scherpe prijs

Aanbeveling:
Adviesgesprek was prima, meteen digitaal de offerte ontvangen. Telefonisch minder goed bereikbaar. Monteurs leveren super werk, informeren je goed en overleggen waar nodig

Uitgevoerd op 11-12-18 door:

The Rising Sun

8 10
8

Zonnepanelen particulieren

wij zijn tevreden.

Aanbeveling:
Het gesprek/advies vond in een prettige sfeer plaats. Er werd op deskundigewijze bepaald hoe en waar de panelen geplaatst zouden worden. De tijd, vanaf het gesprek tot aan de installatie, duurde maar 3 a 4 weken.
De benodigde formulieren werden voor ons ingevuld. De installatie van de zonnepanelen is naar onze tevredenheid uitgevoerd.

Uitgevoerd op 12-02-19 door:

The Rising Sun

10 10
10

Zonnepanelen particulieren

100% aanrader!

Aanbeveling:
Prettige mensen, alles in overleg, vakkundige installatie

Uitgevoerd op 11-02-19 door:

Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

9.7 10
9,7

Zonnepanelen

Mooi op tijd, alles werkt prima

Aanbeveling:
Adviseur langs geweest en alles keurig netjes uitgelegd. Nette prijs gekregen , goede panelen en goede service

Uitgevoerd op 04-02-19 door:

Thermo Totaal

9.7 10
9,7

Kunststof kozijnen

Prachtige kozijnen, zeer tevreden!

Aanbeveling:
Complete renovatie van onze woning. Super mooie kunstof kozijnen! Ook de windveer en boeien afgewerkt met plastisol. De zijgevel prachtig afgewerkt met keralit (potdeksel aanzicht)
Vak mensen!! Vriendelijke monteurs die de tijd nemen om vragen te beantwoorden en alles in goed overleg monteren.
Zoek niet verder voor kwaliteit en service bij Thermo Totaal ben je aan het juiste adres!

Uitgevoerd op 15-01-19 door:

Sunleaves

10 10
10

Zonnepanelen

Nauwkeurig en op tiijd

Aanbeveling:
Prima bedrijf 100% tevreden kan dit bedrijf iedereen aanraden .medewekers erg vriendelijk .en afspraken komen ze na top bedrijf

Uitgevoerd op 18-01-19 door:

Teno Isolatie B.V.

9 10
9

Vloerisolatie

zeer tevreden

Aanbeveling:
Uitstekend professioneel advies

Uitgevoerd op 06-02-19 door:

Eurokozijn

9.3 10
9,3

Nieuwe kozijnen

Toppers

Aanbeveling:
Hardwerken, prettige medewerkers, streven voortdurend naar een goed eindresultaat, netheid, vriendelijkheid, beide monteurs zijn bekwaam in het werk. Samenwerking met de hoofdmonteur hebben wij als zeer prettig ervaren. Hierbij onze dank.

Uitgevoerd op 23-01-19 door:

Ster Kozijn

9 10
9

Nieuwe kozijnen

Top bedrijf

Aanbeveling:
Als ik aan Ster kozijnen denk komen de volgende woorden in mij op, betrouwbaar, sociaal, meedenkend, creatief en vakwerk dat zijn de sleutelwoorden voor dit fijne bedrijf.

We hebben aan de achterkant van ons huis gerenoveerd. Een prachte schuifpui geplaatst en hele nette kozijnen.
We hebben daarover heel wat gesprekjes gevoerd om ons idee werkelijkheid te laten worden. Niets was te veel voor de eigenaar. Heel prettig contact. Helemaal naar onze smaak. Een dikke pluim voor alle medewerkers.

Ook onze buurman heeft zijn hele huis laten renoveren. Dit is ook prachtig geworden. Top bedrijf ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Mvg. Fam Jansen uit Hengelo