Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Jaco

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Hemmes? Betrouwbaar adres!

Juiste advies, duidelijk, correcte uitvoering, goed overleg.

Uitgevoerd op 01-06-2021

Patricia en Nicolette

Kozijnen plaatsen of vervangen

Werken nauwkeurig.

Mm kozijn is heeft afgelopen week al onze kozijnen vervangen en we zijn zeer tevreden. Houden zich aan de afspraken en vriendelijke mannen die bij ons gewetkt hebben denken goed mee. Als je een mail stuurt wordt er ook gelijk gereageert. Wij bevelen mn kozijn zeker aan.

Bedankt voor de goede service qua verkoop, plaatsen.

Uitgevoerd op 09-06-2021

Chantal

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Top!

We kregen heel snel en goed advies. 2 dagen na het ontvangen van de offerte werd de ontharder geplaatst. We zijn op een zeer plezierige manier geholpen door Wouter.

Uitgevoerd op 09-06-2021

Jeannette

Buitenzonwering plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden echt goed team samen

Ik heb 3 rolluiken en 1 screen laten plaatsen waar ik zeer tevreden over ben de monteurs weten goed waar ze mee bezig zijn en leveren zeer vakkundig werk en zijn samen een bijzonder goed team dus bij Pape rolluiken ben je bij het goede adres

Uitgevoerd op 19-05-2021

H

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Keurig op tijd, harde werkers

Alles verliep soepel, vanaf offerte tot installatie.
Iedereen keurig op tijd, no nonsens, harde werkers.
Bij het plaatsen van de dakdoorvoer moesten ze even snel schakelen omdat ze ervan uit waren gegaan dat er dakleer op het dak zat maar er lag EPDM op. Dat moet geplakt worden in plaats van gebrand. Binnen een paar uur stonden er een ander team de dakdoorvoer te maken en aan het eind van de dag heeft team 1 de installatie gebruiksklaar gemaakt.
Top werk.

Uitgevoerd op 07-06-2021

Franck

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer deskundig, werken zeer netjes

Super bedrijf, raad ik ten zeerste aan

Uitgevoerd op 04-06-2021

Mieke

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Vakmensen die hun beroep verstaan

Ben goed geïnformeerd over de mogelijkheden. Werk werd vakkundig uitgevoerd door vriendelijke monteurs.
Het resultaat is super!
Ben er ontzettend blij mee en kan iedereen Thermo Totaal aanraden

Uitgevoerd op 03-06-2021

E.

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Goed en eerlijk advies

Het advies wat de adviseur gaf was duidelijk en eerlijk. De uitvoerende ploeg heeft netjes werk geleverd. Alles netjes weer achtergelaten. Top!!

Uitgevoerd op 27-05-2021

Peter

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

top!

Goed advies, uitvoering cf. afspraken, netjes op tijd, zorgvuldig, alles schoon en opgeruimd achtergelaten.

Uitgevoerd op 07-06-2021

Dick

Zonnepanelen installeren

Doen niet wat belooft wordt

Er was beloofd dat men elk paneel afzonderlijk kan uitlezen. Belangrijk om in de toekomst aanspraak te maken op de garantie als één van de panelen minder functioneert. Het uitlezen van de afzonderlijke panelen is niet mogelijk. Men verschuilt zich achter de leverancier van de omvormer. Elke poging om tot een oplossing te komen wordt genegeerd. Mail, aangetekende brieven worden niet beantwoord.
Kortom, deze leverancier niet aan te bevelen.

Uitgevoerd op 15-12-2020

Aanbevolen door klant

DE zonnefabriek communiceert goed en vaak en komt de afspraken na.

De voorlichting was goed en er werd goed op de plek gekeken en een voorstel gedaan. De ploeg die de zonnepanelen hebben aangelegd waren vriendelijk en deskundig. Uitleg was ok.

Uitgevoerd op 08-06-2021

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Warner en zijn collega hebben bij ons de buitenboel geverfd. We zijn erg tevreden over dit bedrijf. Hij gaf ons tips op moment dat hij kwam kijken, waardoor het hele plaatje er nog mooier uitziet. Warner en zijn collega zijn prettig in de omgang, vriendelijk en gezellig, maar vooral kundig in hun werk.

Uitgevoerd op 20-05-2021

E

zonnepanelen en airco geinstalleerd
Aanbevolen door klant

zeer tevreden, alles in 1 dag.

In 2015 heb ik een offerte aangevraagd. Deze liet zien dat er meegedacht was. Om persoonlijke redenen is het toen niet uitgevoerd; nu (na een nieuwe offerte) wel. Het is duidelijk dat dit een langer bestaan bedrijf is, die weten waar het over gaat. Ook nu is er prettig overleg geweest met als uitkomst een goede offerte. Het werk is prima uitgevoerd in goed overleg en met meedenken van de monteurs. De rommel na het werk is opgeruimd, er is zelfs stof gezogen waar er geboord was voor de leiding. De uitleg voor de teruggave van de BTW'de app en het aanmelden bij de netbeheerder was ruim en duidelijk.
Vooruit, een miniem minpuntje: de communicatie met deze ploeg ging het best in het Engels, maar dat was op zich geen probleem.

Uitgevoerd op 02-06-2021

Aanbevolen door klant

Heel erg goed!

Prima ervaringen met de Zonnefabriek. Het begon met een prettig gesprek met een helder en deskundig advies. Goede communicatie daarna, met duidelijke afspraken. De installatie werd uitgevoerd door een aardig stel jongens en verliep vlot en netjes.

Uitgevoerd op 07-06-2021

Jill

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Vriendelijk, eerlijk & transparant

Bestisol Rijssen is een eerlijk en transparant familie bedrijf en meer dan 30 jaar ervaring. Contact verliep heel goed zowel met de adviseur als met het bedrijf. Ze hanteren marktconforme prijzen en ze hielpen mij ook met het aanvragen van de subsidie. De uitvoering keurige jongens! Ik zou iedereen Bestisol Rijssen aanbevelen.

Uitgevoerd op 05-05-2021

Henk

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Super bedrijf!

Bestisol is een goed bedrijf voor het uitvoeren van spouw, vloer, dak isolatie. Onlangs hebben wij onze gehele woning voorzien van de isolatie. Advies was deskundig, eerlijk en transparant! Dit was echt een advies en geen verkooppraatje, ik kan iedereen Bestisol adviseren

Uitgevoerd op 05-01-2021

Aanbevolen door klant

Prima gedaan!

Goede voorbereiding, bezoek aan huis, installatie prima verlopen met goed overleg over de opties

Uitgevoerd op 07-06-2021

Michel

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Netjes alles geregeld.

Advies was goed montage was ook goed.

Uitgevoerd op 05-06-2021

Ingmar

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Netjes gewerkt

Ze zouden langs binnen boren en een deel buiten
Maar vonden het maar gelijk wijs langs buiten te boren zodat er een stuk minder afval en stof zou zijn in huis
Mooi gedaan en niets van te zien

Uitgevoerd op 27-05-2021

Sanne

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Top vaklui en prettige mensen!

Het belangrijkste aan dit bedrijf en de mensen die ervoor werken is dat ze eerlijk zijn, communicatief en vaklui! Altijd makkelijk bereikbaar en toegankelijk. Denken mee en lossen problemen op. Niks dan lof en fijne ervaringen !

Uitgevoerd op 02-06-2021

Herman

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Fantastische kwaliteit

Het gehele bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Kwaliteit begint al vanaf het eerste moment van advies. Op basis van het gesprek had ik mijn keuze direct al gemaakt. De kwaliteit komt terug bij de installatie. Installatie verliep perfect, geen enkel probleem en ook geen enkel moment herkent van haastwerk of zeurende en klagende installateurs. Zelfs de adviseur kwam bij de oplevering kijken of alles goed was gegaan. Het geheel geeft mij een goed gevoel, en ik ben nu al aan het kijken hoe we het aantal panelen kunnen uitbreiden met dit bedrijf. Een aanrader voor iedereen die twijfelt tussen verschillende bedrijven, ga gewoon in zee met deze leverancier, dan je weet ieder geval dat dit bedrijf volledig meedenkt uit oogpunt van de klant, en niet uit oogpunt om de eigen portemonnaie zo snel mogelijk te vullen. Het leveren van kwaliteit vanaf het begin tot het eind maakt het onderscheid. Bedankt en tot de volgende keer.

Uitgevoerd op 02-06-2021

Aanbevolen door klant

Top

Keurige afwerking
Goede begeleiding.

Uitgevoerd op 04-06-2021

Peter

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zonnepanelen installeren

Kreeg prima en persoonlijkadvies, een goede prijs en een geweldige nette installatie!

Uitgevoerd op 28-07-2020

Frans

Zonnepanelen installeren

Deskundig, betrouwbaar,klantgericht

Goede advisering door thuisbezoek van de vertegenwoordiger. Alle volgens afspraak goed verlopen.
Vriendelijk, vakbekwaam en klantgericht personeel personeel .Alles is keurig afgewerkt.
Bedrijf is een aanrader.

Uitgevoerd op 01-06-2021

Wiel

Airconditioning installeren
Aanbevolen door klant

Betrouwbaar en eerlijk in uitleg

Duidelijke en eerlijke uitleg. Maakt gebruik van de nieuwste producten en komt afspraken na.

Uitgevoerd op 31-05-2021

Stephanie

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Goede communicatie, nauwkeurig

Er wordt van te voren duidelijk overlegd wanneer de monteurs komen, ze zijn op tijd en werken zeer netjes en nauwkeurig. Bij ons niet alleen de kozijnen gedaan maar ook de voorkant van ons huis is een plaatje geworden.

Uitgevoerd op 18-05-2021

Eelco

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Kan ons geen beter bedrijf wensen!

Zeer klantgericht, flexibel, goede afspraken, snelle en goede afwerking, goede prijs ook!

Uitgevoerd op 07-11-2020

Aanbevolen door klant

Uitstekend!

Wij wilden graag zonnepanelen, via de internet vind je veel bedrijven die je van alles willen verkopen tegen de meeste gekkste prijzen en apparatuur.

Ik wilde graag o.a. micro-omvormers maar ook zonnepanelen met een goede opbrengst (375wp) en 25 jaar garantie.

Via bekenden, die ook de nodige onderzoeken had gedaan, werden we gewezen op Zonnemarkt.

Contact gezocht met Zonnemarkt en kwam vervolgens in contact met Ersin waarbij er goed naar ons werd geluisterd en we netjes te woord werden gestaan. Vrij snel en adequaat kregen we per e-mail een offerte aangeleverd.

Normaal komen ze ook nog even langs om de situatie te bekijken maar wegens corona gooide dat roet in het eten, echter Ersin heeft me vriendelijk en duidelijk uitgelegd wat ik moest doen, en zo gedaan..

Nadat alles in administratief werking is gezet werden we na twee weken al gebeld voor een installatie datum en 2,5 week later lagen ze al op het dag. Ook de monteurs kwamen klantvriendelijk over, de montage is met de nodige zorg uitgevoerd en ondanks de hoeveelheid panelen hebben ze alles netjes opgeleverd en achtergelaten.

Voordiegene die het prettig vinden regelen ze ook de aanvraag voor btw-aanvraag voor je. Ook dit verloopt als een zonnetje :-) !

Mocht je iets toch onduidelijk vinden of heb je vragen, neem gerust contact met ze op, je wordt netjes te woord gestaan en worden je vragen beantwoord.

Al met al heb ik een zeer goede ervaring gehad met Zonnemarkt en kan ik zeker aanbevelen.

Uitgevoerd op 04-06-2021

Aanbevolen door klant

Professioneel en vriendelijk

Zonnefabriek heeft bij ons een 2e installatie gemonteerd. De eerste was in 2011 en voldoet aan alle verwachtingen. Nog nooit een storing gehad. De 2e ste is gisteren geinstalleerd. Prima team, professioneel een erg vriendelijk. Installatie is vakwerk; keurig en zonder schade en rommel alles opgeleverd.

Uitgevoerd op 04-06-2021

Daisy

Buitenzonwering plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden erg netjes

Mooie rolluiken besteld netjes en snel gemonteerd.
Erg fijne mensen

Uitgevoerd op 04-05-2021

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review