Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Yvonne

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Snel en correct geleverd

Onze zonnepanelen zijn snel geplaatst door nette medewerkers. Wij zijn er blij mee, kom maar op met die zon!

Uitgevoerd op 12-04-2024

Rob

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Vakkundig gemonteerd en opgeleverd

Na het opmaken van de offerte, en de goedkeuring mijnerzijds direct ingepland en zijn de zonnepanelen binnen 4 weken geplaatst. 2 medewerkers van het bedrijf zonvoornop hebben dit op vakkundige wijze gedaan. Tijdens de plaatsing plan aan moeten passen maar dat was geen probleem. Schoon en keurig gewerkt, ik kan zonvoornop van harte aanbevelen.

Uitgevoerd op 12-04-2024

Plezierige mannen en netjes en vlot

Mannen werkten netjes en vlot, goede ervaring.

Uitgevoerd op 12-04-2024

Plezierige mannen en netjes en vlot

Mannen werkten netjes en vlot, goede ervaring.

Uitgevoerd op 12-04-2024

Theo

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Erg goed

Ze luisteren erg goed naar de manier zoals ik het in gedachten heb en geven daarna goed advies en de uitvoering is zeer professioneel netjes afgewerkt en erg behulpzaam met het aanmelden dus ben erg tevreden

Uitgevoerd op 11-04-2024

Shailesh

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

supersnelle service

Ik kan niet geloven dat het zo gemakkelijk en transparant was. Guido is een slimme en handige man, hij deed wat hij beloofde en legde mij ook de installatie en het systeem tot in detail uit.

Uitgevoerd op 11-04-2024

Michael

Laadpaal installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Uitstekende service

Professioneel, modern laadpunt en installatie op maat.

Uitgevoerd op 11-04-2024

Eddy

Elektra aanleggen of vervangen
Geverifieerde klant

Goed bedrijf

Na bespreking van de werkzaamheden deze perfect, conform offerte, uitgevoerd. Zeer content.

Uitgevoerd op 11-04-2024

Maria

Muur isoleren
Geverifieerde klant

eerlijk advies

Ze hebben een eerlijk advies gegeven dat spouwmuurisolatie bij ons niet mogelijk is. Het gaat teveel kosten voor 1 muur en dan blijft het rendement uit. Ze wilde dus niet kost wat kost iets verkopen

Uitgevoerd op 11-04-2024

Erik

Elektra aanleggen of vervangen
Geverifieerde klant

Aanleg 2 fase tbv inductie

Perfecte service
Goed meegedacht
uitgevoerd volgens planning

Uitgevoerd op 11-04-2024

S.M.W.

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

alles volgens afspraak. Prima gedaan

De mannen stonden keurig op tijd op de stoep. Alles is keurig en snel gedaan. Nieuwe meterkast. Ik ben helemaal weer bij de tijd.

Uitgevoerd op 11-04-2024

Aanbevolen door klant

Helemaal prima van advies tot uitvoering

Door goede ervaringen van vrienden was ik bij EnerSolar terecht gekomen. En ook mijn ervaring was helemaal prima. Keurig objectief advies en alles is helemaal volgens afspraak, snel en soepel geregeld. Ook de mensen die de installatie uitvoerden waren vakkundig, netjes en prettig in de omgang. En dat alles voor een prima prijs. Aanrader.

Uitgevoerd op 11-04-2024

Fred

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Goed geholpen

Net bedrijf en goed geleverd

Uitgevoerd op 11-04-2024

Aanbevolen door klant

De ervaring was prima

Goed en netjes werk geleverd

Uitgevoerd op 11-04-2024

Aanbevolen door klant

Fijn bedrijf- goed bereikbaar- goede service.

Medewerkers zijn erg betrokken en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.
Komen afspraken na en handelen adequaat.
Ook toen onze wifi het na installatie niet deed hebben ze ook dit direct opgelost.
Van harte kan ik dit bedrijf aanbevelen.
Bas Pellikaan

Uitgevoerd op 11-04-2024

Panelen op mijn dak

Ben snel geholpen en heb mij panelen binnen 2 weken op mijn dak, we gaan besparen aanstaande zomer #geldbesparen 👌

Uitgevoerd op 11-04-2024

Top werk jongens !!

De jongens van Solarnino hebben mij top geholpen bedankt ik ben een oude man en ze helpen mij er bij om het warmtefonds aan te vragen, alles is heel duidelijk uitgelegd

Uitgevoerd op 11-04-2024

Super snel geholpen

Ik ben blij dat ik voor solarnino gekozen heb, deskundig en snel geholpen

Top bedrijf

Uitgevoerd op 11-04-2024

E.

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Top!

Erg goede ervaring! thanks

Uitgevoerd op 11-04-2024

Drama

Ik weet niet waar al die goeie reviews vandaan komen. Wat een dramabedrijf is dit. Je kunt er werkelijk geen fatsoenlijke afspraken mee maken. De ellende begon 3 jaar geleden toen ze een of andere stagiaire onze duurbetaalde kozijnen lieten plaatsen. Schots en scheef, die man snapte er werkelijk niks van. Daarna drama geweest om de boel weer in orde te krijgen. Kort geleden zagen we dat ze de nieuwe raamdorpelsteentjes vast hadden gezet met een houtblokje. Niet helemaal de bedoeling natuurlijk. Afspraak gemaakt om te herstellen. Gisteren een mailtje dat ze vandaag zouden komen, net een berichtje dat ze het vandaag niet gaan redden. Zo verschrikkelijk klaar mee. Mensen geef je goeie geld aub niet bij dit bedrijf uit.

Uitgevoerd op 11-04-2024

wm

Thuisaccu
Geverifieerde klant

Good service

I'm happy with the service from Soleca. Even ask the installer to put some roof tiles right after that got looser during storm

Uitgevoerd op 11-04-2024

Peter en Corry Van der Riet van Bodegraven

Huurdezon

Aanbevolen door klant

Perfect

Na lang wachten voor levering, werd alles perfect en correct uitgevoerd.

Uitgevoerd op 11-04-2024

Slechte panelen, slechte service

Panelen geven niet heel veel terug. We hebben aan de andere kant van ons huis via een ander bedrijf laten plaatsen en dit zijn er minder dan voor, maar leveren al veel meer terug!

Een van de panelen aan de voorkant is kapot. Ze liggen er nog niet eens 10 jaar op. Er zit garantie op het onderdeel, maar het plaatsen moet wel voor betaald worden want die deal hadden ze alleen met de oude bewoner. Met andere woorden: betaal, of ga lekker als particulier zelf het dak op.

Nee. Nooit meer via dit bedrijf! Wij kiezen voortaan wel voor de partij die onze nieuwe panelen heeft geplaatst, die weten ten minste wel wat fijne service is!

Uitgevoerd op 11-04-2024

de werknemers van Isolatie Centraal zijn top

De werknemers werken met veel plezier samen, zijn vriendelijk tegen mij als klant, beantwoorden vragen, komen als gedreven experts over.

Uitgevoerd op 11-04-2024

de werknemers van Isolatie Centraal zijn top

De werknemers werken met veel plezier samen, zijn vriendelijk tegen mij als klant, beantwoorden vragen, komen als gedreven experts over.

Uitgevoerd op 11-04-2024

Jos

Kozijnen plaatsen of vervangen
Geverifieerde klant

uitstekend

Perfect op tijd en goed afgewerkt. Geen rommel behalve stof in huis

Uitgevoerd op 10-04-2024

Danielle

Dowatt

Aanbevolen door klant

De meest up to date zonnepanelen snel gelegd voor een goede prijs

Vriendelijke gasten met verstand van zaken. Zijn hier ter plekke langs geweest om alles goed in te meten en te overleggen over de plaatsing. Installatie ging snel en goed. Wij genieten nu dagelijks dubbel als de zon schijnt!

Uitgevoerd op 10-04-2024

Top bedrijf, heel erg tevreden!

Na lang onderzoek en vergelijkingen heb ik gekozen voor zonnepanelen van Solarnino. Mijn ervaring met hun producten en service is zeer positief geweest, en ik ben blij dat ik de overstap naar zonne-energie heb gemaakt.
De prestaties van mijn zonnepanelen overtreffen mijn verwachtingen. Zelfs op bewolkte dagen produceren ze een aanzienlijke hoeveelheid elektriciteit, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op mijn energierekening.
De installatie van de zonnepanelen verliep vlot en professioneel. Het team van Solarnino was deskundig, efficiënt en vriendelijk. Ze beantwoordden al mijn vragen geduldig en zorgden ervoor dat ik volledig begreep hoe mijn systeem werkte voordat ze vertrokken.
Al met al ben ik zeer tevreden met mijn beslissing om zonnepanelen te installeren van Solarnino. De prestaties, installatie, betrouwbaarheid en kosten zijn allemaal uitstekend gebleken. Ik zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen.

Uitgevoerd op 10-04-2024

Imelda

Kozijnen plaatsen of vervangen
Geverifieerde klant

Fijn geholpen en goede kwaliteit

Wij zijn heel goed geholpen vanaf het begin. Ze hebben ons netjes geholpen met de lening en ook de montage was heel mooi. Wij zijn heel tevreden, bedankt!

Uitgevoerd op 10-04-2024

Aanbevolen door klant

Goede service

Na contact gehad te hebben met Stefan hebben we een afspraak gemaakt om extra panelen te laten plaatsen. Door de weersomstandigheden hebben Daniel en Kevin het niet af kunnen maken en zijn ze de volgende dag terug gekomen en alsnog de panelen geplaatst. Ze hebben alles opgeruimd en netjes achtergelaten. Erg beleefd en vriendelijk. Ik raad het bedrijf ook echt aan.

Uitgevoerd op 10-04-2024

Filter reviews