Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Gertjan Kreijenveld

duidelijk en professioneel

Goed advies; duidelijke uitleg; niet de laagste in prijs, maar goed verhaal en product; lang wachten op afronden van de klus, vloer en spouw wordt door verschillende teams uitgevoerd; netjes gewerkt; alles keurig achtergelaten.
Na 1 dag merkbaar lager vochtgehalte in de woning, eigenlijk beter resultaat als zij hadden voorspeld. Kortom zeer tevreden.

Uitgevoerd op 26-03-2020

Emile Petit

Zonnepanelen installeren

Snel en vakkundig

Na prettig contact met Laurens, een snelle offerte met een scherpe prijs ontvangen en konden de panelen ook nog binnen 2 weken geplaatst worden. Nog voor die tijd werden de sgze aanmerkingen en papieren netjes in orde gemaakt.

Nog voor het afgesproken tijdstip waren de installateurs aanwezig en lagen de 22 panelen veel eerder dan verwacht op zijn plek. Bijzondere waardering voor elektricien Martijn, welke alle kabels keurig buiten het zicht heeft weggewerkt en alles heeft aangesloten. Echt een vakman.

Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!

Uitgevoerd op 26-03-2020

Jolanda Bak

Zonnepanelen installeren

volgens afspraak, snel, nauwkeurig

Vandaag 10 zonnepanelen geplaatst, meteen al 9,3 KHW geleverd. Wij zijn dik tevreden. De mannen werken zeer nauwkeurig.

Uitgevoerd op 26-03-2020

JC de Jager

Zonnepanelen installeren

Nauwkeurig, service en vriendelijk.

Precies zoals je wenst als klant dat andere klussen ook zo worden uitgevoerd.

Uitgevoerd op 04-03-2020

Herman Luyckx

Zonnepanelen installeren

👍prima begeleiding van Karin B.

Keurig gewerkt door de instalateurs en goede uitleg over de werking van de panelen

Uitgevoerd op 06-01-2020

Jorren Sieders

Vloerverwarming installeren of vervangen

Netjes op tijd en mooi geleverd

Een zeer mooie vloer geleverd door Middag Leerdam. Uitstekend resultaat en ben erg blij met de vloer.

Snelle service en ervaren vakmannen

Uitgevoerd op 20-03-2020

Jos Koppenaal

Zonnepanelen installeren

Topkwaliteit en netjes gewerkt

Na diverse offertes gekozen voor bespaarmetjedak. Werken keurig, zou alleen aan het einde uitleg gegeven mogen worden over de app (kom er zelf wel uit maar toch) Niet de goedkoopste maar wel topkwaliteit producten en goede garantievoorwaarden. Ook handig dat ze helpen met teruggave BTW.

Uitgevoerd op 24-03-2020

Jos Traudes

Zonnepanelen installeren

Kwaliteit met een grote K

Door een aanbeveling van een vriend in contact getreden met René Westerheijden van Expert Solar Systems. Wij hebben geen verstand van elektriciteit laat staan van Zonnestroonsystemen. Afspraak maken kon meteen. René is langs gekomen en heeft met ons de mogelijkheden, opties voor plaatsing, kwaliteit en prijs voor het plaatsen van zonnepanelen doorgesproken. Al heel snel waren we het eens. Na nog enige 'research' op het Internet al gauw tot de conclusie gekomen dat de offerte zowel qua prijs als kwaliteit goed was. Na akkoord zijn is het Zonnestroomsysteem op de afgesproken datum binnen 2,5 uur vakkundig geplaatst. Ook bij de plaatsing is René komen kijken of de installatie conform de afspraken gedaan werd. Na plaatsing was e.e.a. snel aangemeld en operationeel gemaakt. Kortom volledige ontzorging.

Uitgevoerd op 19-03-2020

Bert Arp

Zonnepanelen installeren

Installatie perfect uitgevoerd

Na een ontvangen offerte zijn er i.o. enige aanpassingen gemaakt op technisch nivo, dit alles is op de afgesproken (korte) termijn uitstekend uitgevoerd. De aanvoer kabels naar de omvormer zijn perfect weggewerkt door de monteurs. Al met al prima uitgevoerd en is een aanbeveling waard.

Uitgevoerd op 24-03-2020

Lammert Besselsen

Zonnepanelen installeren

Professionele werkwijze, tevreden!

De installatie is netjes volgens afspraak gebeurd. De monteurs waren vakbekwaam en werken keurig, erg prettig in de omgang. Kortom, zeer tevreden. Raden dit bedrijf aan.

Uitgevoerd op 24-03-2020