Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 15-04-19 door:

Thermo Totaal

10 10
10

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Professionele toppers!!

Aanbeveling:
Tijdens de eerste afspraak kregen we goede adviezen te horen.door onze financiën duurde het even voor het werk uitgevoerd kon worden.er kon zonder probleem een tweede afspraak komen om alles nogmaals na te lopen. in de tussentijd geen opdringerige mails of telefoontjes gehad.de uitvoering was netjes, professioneel, alles keurig afgewerkt. de mannen waren leuk en gezellig in de omgang en hele harde werkers. stonden ons netjes te woord en niets was te veel. door ons een aanbeveling voor mensen die nog kunstof kozijnen willen laten plaatsen. we genieten nu 1 dag van het kunstwerk maar zijn zeer tevreden. we hebben het steeds over de mannen die keurig werk hebben geleverd!

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 08-03-19 door:

Helios Solar

2.3 10
2,3

Zonnepanelen installeren

Komen eigen afspraken niet na

Aanbeveling:
Vandaag voor de 4e keer voor niets verlof genomen.
Weer is Helios niet op komen dagen ondanks eerder gemaakte afspraken.
De monitoring van de geleverde energie is nog steeds niet in orde.
Helios weet niet dat afspraak is afspraak noodzakelijk is.
Geen excuses, zelfs niet reageren op klachten mails en telefonisch is Helios slecht bereikbaar.

Uitgevoerd op 18-04-19 door:

IsoSun BV.

3.7 10
3,7

Spouwmuur isoleren

Zeer slechte communicatie

Aanbeveling:
Zeer slechte communicatie. 6 weken moeten wachten nadat wij deofferte hadden goedgekeurd. Vervolgens kwamen ze bijna 2 uur te laat, moesten we zelf bellen waar ze bleven (wagen was kapot). Eind van de dag was de machine stuk (kan gebeuren), volgende ochtend zouden ze terugkomen maar kwamen ze niet opdagen. Ik weer zelf er achteraan bellen. Bleek de machine nog steeds kapot (kan ook, maar BEL dan even!!). Ze zouden die middag dan dus komen, maar helemaal niemand gezien (en ook niet gebeld door iemand!). De dag erna heb ik gebeld en mijn klacht verteld, uiteindelijk is het gisteren opgelost. Ik heb er veel stress van gehad en allemaal voor niks geregeld dat ik thuis kon werken. Balen! Dit is geen slechte communicatie, maar überhaupt geen communicatie. Ik heb alle begrip voor onvoorziene situaties, maar BEL me in ieder geval even! Zeer slecht. Werk is volgens mij verder prima uitgevoerd. Maar ik zou dit bedrijf afraden ivm de communicatie.

Uitgevoerd op 09-04-19 door:

Zonnepanelen Plus

9.7 10
9,7

Zonnepanelen installeren

Aanrader!

Aanbeveling:
Super installatie, hoog rendement door de sunpower panelen, goed advies!

Uitgevoerd op 16-08-18 door:

Off The Grid Nijmegen

8.3 10
8,3

Zonnepanelen installeren

Kortom zeer tevreden.

Aanbeveling:
Prima en duidelijk advies. Bezoek aan huis op prijs gesteld. Goede begeleiding bij de afhandeling, zoals met de belastingdienst. Keurige plaatsing en dito afwerking van het geheel.

Uitgevoerd op 17-04-16 door:

Honra BV

6.7 10
6,7

Dakkapel plaatsen of vervangen

Slechte service maar goed product

Aanbeveling:
Goed geplaatst maar kozijn zat scheef in dakkapel, servicemonteur terug laten komen om raam te stellen. Nu 4 jaar later zit er een fout in het rolluik systeem (blijft doordraaien naar boven) maar niemand die reageert op mijn mails, niet via site niet via info niet via contact persoon. Zeer slechte service dus.

Uitgevoerd op 31-08-18 door:

Alpine Isolatie

1 10
1

Opgelicht

Malafide bedrijf. Trap er niet in!!

Aanbeveling:
Een heel erg slecht bedrijf. Je wordt gedwongen om een adviespapier te tekenen en achteraf is het een offerte waar je niet meer vanaf komt. 2x zo duur als andere isolatiebedrijven.

Uitgevoerd op 16-04-19 door:

Alpine Isolatie

5.3 10
5,3

Spouwmuur isoleren

Teleurstellend 😥

Aanbeveling:
Werk werd niet door Alpine isolatie uitgevoerd er kwam een ander isolatiebedrijf dat aangesloten was bij het Gilde, bij de eerste schouw specifiek gevraagd of Alpine het werk zou uitvoeren hier werd bevestigend op geantwoord, bedrijfsvideo ziet er mooi uit echter de realiteit is anders, niet stofloos boren, nadat werkzaamheden gereed waren kan je zelf de rotzooi opruimen.

Uitgevoerd op 08-04-19 door:

Van de Bunt Isolatietechniek

9.3 10
9,3

Spouwmuur isoleren

Echt zeer tevreden!

Aanbeveling:
De heren hebben keurig werk geleverd. Alles is gecertificeerd uitgevoerd. Het voegen is niet van bestaand te onderscheiden. Na de klus is er zeer veel tijd en aandacht gegeven aan het netjes achter laten.

Uitgevoerd op 20-03-19 door:

Helios Solar

1.7 10
1,7

Zonnepanelen installeren

Slecht bedrijf, slechte afhandeling

Aanbeveling:
Het eerste advies dat we kregen was dat een bepaald dak goed zou zijn voor de panelen. Alles afgesproken voor installatie en toen de installateur (niet Helios zelf) kwam (4 uur te laat) adviseerde hij om het niet daar neer te leggen omdat de opbrengst veel te laag zou zijn. Daarop zijn we 4 maanden bezig geweest om een goed advies te krijgen van de adviseur. Daar waren we tevreden mee. Bij de tweede installatie bleek dat de installateur (weer een ander bedrijf) de eerste tekeningen nog bij zich had en dus de verkeerde installatiematerialen. Dus opnieuw een nieuwe afspraak maken en weer een dag vrij moeten nemen. Daarna bleek dat de monitoring ook niet werkte en dus weer terug moeten komen. Als je dan een klacht indient, verwijst Helios Solar alleen maar naar de gemaakte afspraken en dat ze niet aan klachtenbehandeling doen!