Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Aanbevolen door klant

Mooie kozijnen, fijn contact en super service!

Wat zijn we blij met onze nieuwe kozijnen. We hebben uiteindelijk gekozen voor openslaande deuren en ze zijn prachtig! Het contact met Jan Herman te Velde was prettig en laagdrempelig, hij staat altijd voor je klaar. Nadat de er door een fabrieksfout een slot kapot was, kwam er een hele aardige en kundige monteur langs die ons ook goed heeft geholpen.

Axxent doet wat ze beloven!

Uitgevoerd op 18-11-2022

Cora

Muur isoleren

Zeer tevreden! Netjes uitgevoerd.

Allereerst goed advies gekregen.
Het toepassen van Comfortfoam is uitstekend, netjes en snel in 1 dag uitgevoerd.
Vriendelijke uitvoerders en alles piekfijn schoon gemaakt. Een 10+ !!

Uitgevoerd op 17-11-2022

Aanbevolen door klant

Top!

Aardig mannen, en ze hebben goed en netjes werk afgeleverd. Ook alles netjes opgeruimd.

Wat een verschil met de oude schuifpui, deze tochten enorm, bij deze nieuwe scheelt het echt veel, voelt niet meer koud aan als je erbij staat. Ben heel tevreden

Uitgevoerd op 17-11-2022

Emil

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, werken netjes

Overleggen goed en hebben veel kennis

Uitgevoerd op 15-11-2022

W

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Professioneel en duidelijk, top!

Goed adviesgesprek. Duidelijk en niet opdringerig. Adviseur neemt alle tijd voor je vragen. Levering zou februari zijn maar er was eerder de mogelijkheid voor installatie dus werd ik daar direct over gebeld. Super!
Monteurs werken netjes, perfect alles weggewerkt en geïnstalleerd, vriendelijke gasten. Denken mee, leggen goed uit. Nemen alle verpakkingsrommel mee. Ik zou Helios Solar zéker aanraden. Een vertrouwd adres.

Uitgevoerd op 15-11-2022

Maarten

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Top!

Heel erg tevreden! De jongens hebben puik werk afgeleverd. Slopen met precisie en afwerken als een kunstenaar. Echt onder de indruk geweest. De jongens zijn verder niet heel sociaal, maar dat compenseren ze met werklust. 2 dagen en ze waren klaar.

Uitgevoerd op 03-11-2022

Maarten Sneekes

Aanbevolen door klant

Top!

Heel erg tevreden! De jongens hebben puik werk afgeleverd. Slopen met precisie en afwerken als een kunstenaar. Echt onder de indruk geweest. De jongens zijn verder niet heel sociaal, maar dat compenseren ze met werklust. 2 dagen en ze waren klaar.

Uitgevoerd op 17-11-2022

Aanbevolen door klant

Plezierige en heldere communicatie van begin tot eind

Het bestellen, het opmeten en bekijken van de situatie op mijn dak, de communicatie daarover in de tussentijd, het plaatsen verliep allemaal prettig.
Enige wat lastig was voor mij was de digitale ‘verwerking’( aanmelden, account, app etc.) daarna. Dat liep niet meteen en kostte enige moeite, diverse mailtjes en telefoontjes.
Al met al ben ik heel tevreden!

Uitgevoerd op 17-11-2022

Aanbevolen door klant

Geweldige service

Hele fijne ervaring, goed advies en de heren denken erg met de klant mee!! Super!

Uitgevoerd op 17-11-2022

Christine

Aanbevolen door klant

Medewerkers installatie top, vriendelijk en behulpzaam

Werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Informatief en afspraken nakomend! Een betrouwbaar bedrijf. Een ster minder gegeven vanwege de bereikbaarheid en de app die voor geen meter werkt

Uitgevoerd op 17-11-2022

Carolien

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Kreeg goed advies van te voren, op de dag van plaatsing alles netjes uitgelegd hoe t allemaal werk en alles zeer netjes achter gelaten.
Top

Uitgevoerd op 16-11-2022

Erg tevreden

Goede uitleg en kwalitatief de beste dakkapellen(wat wij hebben onderzocht). En nu hebben we ook nog de mooiste dakkapellen van de buurt.

Uitgevoerd op 18-10-2022

Aanbevolen door klant

keurig en komt zijn afspraken na

hij is een echte vakman die zijn werk is netjes uitvoerd en de ruimte netjes hebt achtergelaten

Uitgevoerd op 04-02-2020

Kariena

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig, op tijd betrouwbaar

Een compliment is zeker op zijn plaats voor de manier waarop de ‚mannen‘ ons probleem hebben aangepakt.

Zeer vakkundig en vriendelijk.
Ook hebben ze alles netjes opgeruimd.

Heel erg bedankt voor de uitstekende service.

Uitgevoerd op 16-11-2022

Aanbevolen door klant

Betrouwbaar, vakmanschap

Goed werk, komt afspraken na, betrouwbaar. 3 kinderkamers behangen.

Uitgevoerd op 07-10-2022

Aanbevolen door klant

Super fijn geholpen

Zo ontzettend blij ermee super fijne monteurs

Uitgevoerd op 16-11-2022

Marnix

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Op tijd en netjes afgewerkt.

Een maand na het adviesgesprek al de spouw geïsoleerd. Ik ben zeer tevreden over de afwerking.

Uitgevoerd op 16-11-2022

Aanbevolen door klant

Samen gezocht naar de beste oplossing. Een aanrader!

Zeer goed

Uitgevoerd op 16-11-2022

A.I.Santos Rodrigues-dos Santos Soares

Aanbevolen door klant

Top gedaan !!!

We zijn inmiddels een week verder en onze woonkamer ziet er top uit
Nette vakmensen,hebben het huis netjes achter gelaten na de werkzaamheden .
Ook de adviseur Jan Herman ten Velden heeft ons goede advies gegeven en geholpen

Axxent Kozijnen NL is een echte AANRADER !

Uitgevoerd op 16-11-2022

Aanbevolen door klant

Vakwerk afgeleverd

Vanaf het begin een zeer prettig kontakt met Jan Herman ten Velde van Axxent.

Bij het opmeten kreeg ik advies om lateien te laten plaatsen wat ik opgevolgd heb.

Plaatsing ging zeer vlot en zonder enige problemen, ben zeer tevreden met het resultaat.

Uitgevoerd op 16-11-2022

Antoin

Zonnepanelen installeren

Alles zoals gehoopt

's-ochtends mooi op tijd en in de loop van de middag netjes alles klaar. Ook het leggen van de kabel naar binnen/meterkast in overleg met ons gedaan, waardoor deze geheel uit 't zicht geplaatst is.
Super geregeld allemaal en zeker een aanrader

Uitgevoerd op 07-02-2022

Aanbevolen door klant

correct en vakkundig

betrouwbaar

Uitgevoerd op 16-11-2022

Aanbevolen door klant

Kwaliteit

Mensen met kennis van zaken. Vooraf goed geïnformeerd wat mogelijk is en ook naar de toekomst toe. Montage netjes verlopen. In de kast zelfs nog enkele aanpassingen gedaan zodat het er netjes uitziet.

Uitgevoerd op 16-11-2022

Aanbevolen door klant

Erg netjes, eerlijk en afspraak is afspraak

Vader en zoon werken prima samen en leveren uitstekend werk, 3x airco geplaatst zoals besproken !

Dankjulliewel

Uitgevoerd op 15-11-2022

Aanbevolen door klant

Alles gewoon goed geregeld

Vanaf het moment van aanvraag van info tm het opleveren van de installatie is alles goed verlopen. Zonnefabriek is niet goedkoop, maar zowel de materialen als de mensen zijn kwalitatief top.

Uitgevoerd op 15-11-2022

Luce

Geverifieerde klant

Waardeloos.

Hij presenteerde zich als een allround schilder, maar ik ben bedrogen uitgekomen. De afspraak schuren/plamuren, gronden, 2x lakverf met kwaliteitsverf. Met schuren en plamuren was mijnheer binnen 2 uurtjes klaar. Uiteindelijk bleek er na veel liegen gewoon verf uit de bouwmarkt was gehaald. Mijnheer dacht met 1 x dikke laag er van af te zijn. Overal waren druipers, stukken niet geverfd slordig, overal tegen aan gekliederd: slordig, slordig. Maar wel onmiddellijk veel appjes/telefoons/smsjes, want ja, ...betalen moest meteen. Omdat hij mij begon te bedreigen, heb ik er iemand bij moeten halen om mijnheer te verplichten zijn werk af te maken. Hij is nog een keer gekomen maar ook de tweede keer is ook bijzonder slecht gedaan. Afspraken komt mijnheer niet na, na betalen van de rekening blijkt zijn telefoon buiten werking. Terwijl het werk nog niet helemaal af is. De barsten komen in de verf en de verf dekt hier en daar nog steeds niet.

Uitgevoerd op 02-11-2022

Compleet genegeerd na plaatsen van zonnepanelen

Fijn contact gehad met de verkoper.
De plaatsing van de zonnepanelen verliep niet soepel: voorwerker sprak een mengelmoes duits/nederlands en was niet goed te verstaan. Hij was niet op de hoogte van het feit dat ook de meterkast vervangen moest worden. Dan vraag je je al af of er wel gecommuniceerd wordt binnen dat bedrijf.
Nu bijna 4 maanden verder en nog steeds geen accountgegevens ontvangen voor het monitoren van de opbrengst van de panelen.
De klantenservice weet het niet en verwijst door naar een collega die alleen via mail te bereiken is en komt met een nietszeggend antwoord. Bellen en mailen helpt niet. De verkoper gebeld maar hij lost het ook niet op.
Het interesseert ze geen bal en je word totaal genegeerd.
Als ik dit geweten had zou ik een ander bedrijf hebben gekozen.

Uitgevoerd op 14-11-2022

H.

Spouwmuur insolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Goed advies van Lucien gekregen en snelle offerte. Ondanks de drukte hebben we maar 6 weken hoeven wachten op installatie. Team Ozan heeft de klus prima geklaard. Vriendelijke en hard werkende jongens die het netjes achter hebben gelaten. Zeer tevreden over hen. Nu maar afwachten of wij iets gaan merken dat de energiekosten naar beneden gaan!

Uitgevoerd op 14-11-2022

J

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed en vakkundig bedrijf.

Kreeg goed advies en werkzaamheden werden exact volgens planning uitgevoerd.
Vragen tijdens, voor en na de installatie werden onmiddellijk beantwoord.
Een kleine onvolkomenheid werd binnen een dag na bellen hersteld.

Uitgevoerd op 04-11-2022

Aanbevolen door klant

Geweldig bedrijf. Zeer goede uitleg

Top advies. Aardige werknemers met goede uitleg over de werkzaamheden.
Er word ook zeer netjes gewerkt. Alles heel correct en zeer schoon opgeleverd.

Uitgevoerd op 14-11-2022

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review