Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 07-12-17 door:

Ecotec Solar Energy

9.7 10
9,7

Zonnepanelen

Kennis van zaken !

Aanbeveling:
Professioneel bedrijf met een grote vakkennis in Solarsystems !! Heb ook twee adviesgesprekken gehad met Belgische bedrijven maar die waren lang niet zo professioneel en kundig.

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 22-08-18 door:

Ecotec Solar Energy

9.7 10
9,7

Zonnepanelen

Zeer tevreden !!

Aanbeveling:
Advies was eerlijk en duidelijk. Had zelfs minder panelen nodig dan zelf berekend. Alle afspraken zijn prima nagekomen en de montage is uitstekend uitgevoerd!

Uitgevoerd op 06-12-18 door:

CAREBRICK Nederland BV

8 10
8

Vochtbestrijding

Behulpzaam en professioneel!

Aanbeveling:
Alle afspraken werden op tijd en goed nagekomen. Goede informatie en zeer behulpzame vriendelijke medewerkers, zowel bij voorafgaand vrijblijvend informatief gesprek thuis, telefonisch naar het bedrijf, maar zelfs bij het werk in uitvoering, altijd bereidheid alle vragen rustig uitvoerig en duidelijk te beeantwoorden. No-nonsens: Zeer pragmatisch net bedrijf!

Uitgevoerd op 28-11-18 door:

Isoprofs B.V.

9.7 10
9,7

Vloerisolatie

Al met al tevreden.

Aanbeveling:
Vakkundig werk en vriendelijke mensen. Alles is correct verlopen.

Uitgevoerd op 04-12-18 door:

Isolatiespecialist.nl

10 10
10

Spouwmuurisolatie

Nu het effect afwachten.

Aanbeveling:
Helemaal niets op aan te merken. Snelle opname. Goede uitleg. Perfect systeem met offerte, factuur en betaling. Goed communicatie over uitvoeringsdatum en over een optie voor eerdere uitvoering. Afstemming met monteurs verliep goed en de uitleg over wat ze uitvoerden was ook helemaal duidelijk. Werk is klaar en er is nauwelijks iets van te zien.

Uitgevoerd op 16-11-18 door:

CK Kozijnen B.V.

9 10
9

Nieuwe kozijnen

Zeer tevreden

Aanbeveling:
Ik ben zeer tevreden over de 2 kozijnen. Ik kreeg een goed advies, zeker over het "rare" raam. Het was gewoon fijn praten met iemand die er verstand van heeft. Ook de uitvoering is naar volle tevredenheid. De ploeg was op tijd, werkte snel en netjes. En de afwerking is prachtig. Dus al met al zeer tevreden.

Uitgevoerd op 13-09-18 door:

Zonneplan B.V.

9.7 10
9,7

Zonnepanelen

Goede begeleiding Zeer tevreden

Aanbeveling:
Goed advies. Keurige medewerkers, Snelle afhandeling

Uitgevoerd op 18-10-18 door:

Perfect heating B.V.

10 10
10

Vloerverwarming

Dikke duim omhoog

Aanbeveling:
Wij hebben onze vloerverwarming door Perfect Heating aan laten leggen. Binnen een week hadden ze al tijd voor ons gemaakt ivm de spoed die wij hadden, hiervoor onze dank! De vloerverwarming was al binnen een halve dag gelegd! Infrezen is echt een aanrader, geen stofje of rotzooi in je woonkamer.

Uitgevoerd op 05-11-18 door:

Gevel & Huis

8.7 10
8,7

Kunststof kozijnen

Netjes afgeleverd

Aanbeveling:
Heb positieve ervaringen met deze firma. Eerlijke en open prijsopgave, de uitvoering van ons project met kunststof kozijnen was zondermeer zeer netjes, maar nog niet helemaal 100% in orde. Maar werd later keurig opgelost.

Uitgevoerd op 06-11-18 door:

Eurokozijn

8.7 10
8,7

Nieuwe kozijnen

Voortreffelijk resultaat.

Aanbeveling:
Wij hadden bij contact met adviseur en het bedrijf al heel goed gevoel, dit werd nog eens overtroffen door de monteurs , wat een vriendelijke nette vakmensen zijn dit , van begin tot eind hebben zij uitstraling alles onder controle en dat was het.