Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Gea

Dak renoveren of vervangen

Intimiderend

- klussen : vorstpannen vast kitten is goed
- dakgoten lekvrij gemaakt
- dak afgespoten en gecoat
- muren geinpregneerd
Dhr heeft de dakgoten niet goed gemaakt, lekt ineens weer.
Vooraf aan het inpregneren van de muren heeft dhr de ramen niet netjes afgeplakt.
Berekent onwijs hoge prijzen.
Dhr heeft een eigen verdienconstuctie / verdienmodel bedacht : dwz liefst handje contantje, zonder btw. Je kunt dan nergens op terug vallen !! Bij mij gebruikten ze geen stijger.
Onbetrouwbaar, ga niet in zee met dit bedrijf !

Uitgevoerd op 05-01-2022

B

Dak renoveren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer goed

Komt afspraken na, werkt netjes, we zijn goed te spreken over deze club

Uitgevoerd op 21-01-2022

Edwin

Dak renoveren of vervangen
Aanbevolen door klant

Ontzettend tevreden.

Ik kan mij een geen betere ervaring voorstellen als met Tony. Aardige vent, vakman en goudeerlijk. Werk is uitstekend uitgevoerd, nette prijs en achteraf geen nare verassingen. Kortom, met deze mensen kun je gerust in zee gaan.

Uitgevoerd op 05-10-2021

Nathalie

Dak renoveren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Onze schoorsteen laten renoveren door de vakmannen van Kunst-Totaalonderhoud.nl 👍.

Super netjes werk geleverd en ze komen keurig de afspraken na.
Bij aanvang goede uitleg gekregen wat er precies ging gebeuren.
En als het werk klaar is wordt alles netjes en opgeruimd achter gelaten.

Zekers een aanrader om deze mannen te benaderen voor u werkzaamheden 🤗.

Uitgevoerd op 02-09-2021

Hans

Dak renoveren of vervangen

Borggreve Haaksbergen

Aanbevolen door klant

Goed nakomen van afspraken en werkz

De werknemers van Borggreve hebben onze daken goed gerenoveerd. Het ziet er netjes uit nu. Alle overige werkzaamheden werden volgens afspraak uitgevoerd.

Uitgevoerd op 16-03-2021

Jose

Dak renoveren of vervangen
Aanbevolen door klant

Sel en nauwkeurig

Źeer snelle reactie. Vriendelijk. Goed werk geleverd. Vrhouding kwaliteit prijs goed.

Uitgevoerd op 20-02-19

Thijmen

Dak renoveren of vervangen

Dak en schoorsteen beheer Kivits

Slecht. Nog slechtere service

In mei is de firma kivits bij mij geweest na een deur tot deur actie met folders in de bus. Gevraagd of ze lekkende dakgoot oor en achter konden maken op de lasnaad. Dit konden zij en hebben zij ook gedaan. Kreeg keurig een bon en de mededeling dat er garantie op zat als het toch nog lekte. Eerste regenbui lekte de voorkant weer en de tweede regenbui ook de achterkant. Gebeld met de firma kivits. Zouden iemand langs sturen. Nooit gezien! Week alterneer gebeld. Dame beloofde mij dat ik gebeld zou worden die week. Nooit gebeld! Maand later weer gebeld. Weer belofte dati k gebeld zou worden. Je raad het al. Nooit meer gebeld. Pas weer gebeld. Zouden vandaag intact opnemen voor een afspraak. Weer een belofte die ze niet nakomen. Firma kivits is een bedrijf dat slecht werk heeft geleverd en op geen enkel fatsoenlijke manier een klacht kan oplossen. Veel geduld gehad, maar ik zou iedereen toch adviseren noet met het bedrijf in de te gaan al

Uitgevoerd op 16-05-18

Joren

Dak renoveren of vervangen

Zeer slecht,

Ze hebben geprobeert een lekage te dichten. Op een minder profecionele wijze. De lekage is er nog steeds 5 keer een afspraak proberen te maken maar elke keer was er weer iets anders dat ze jiet konden komen nadat jij ze belde. Nu hebben ze hebben mijn nummer geblokeerd. En nemen hierdoor niet meer op.

Uitgevoerd op 17-01-19

kan

Dak renoveren of vervangen

NRR Daken

1 woord gewoon OPLICHTER!!!!!

Niet met deze bedrijf in zee gaan, zijn stelletje oplichter.

Uitgevoerd op 19-11-18

Jhonny

Dak renoveren of vervangen

HMD onderhoud & reparatie

Erg agressief

Trap er niet in!!! Dak lekt nog harder als daar voor! En wilt het niet komen oplossen! Weg geld

Uitgevoerd op 01-10-18

Linda

Dak renoveren of vervangen

NRR Daken

GEEN 24 uur service / INTIMIDEREND!

PAS OP! NRR Daken zijn oplichters en zullen je problemen alleen maar erger maken.
We hebben een lekkage aan ons dakraam gehad en vanaf toen heeft NRR Daken alles nog veel erger gemaakt. Het zeil gescheurd / schoorsteen compleet uit zijn verband gerukt / gat naast de schoorsteen / dakpannen andersom teruggelegd, ga zo maar door!

Uitgevoerd op 09-10-18

N

Dak renoveren of vervangen

NRR Daken

veel schade, afspraken niet nakomen

Wij hadden NRR daken ingeschakeld voor een dakrenovatie.
Voor deze klus startte 6000 euro betaald. Inmiddels 6 weken later zitten we met een lek dak en veel schade binnen en buiten huis. Ze hebben 70% van onze dakpannen eraf gehaald, niet afgedekt en zo laten inregenen met vochtschade (stuk stuukwerk, opgebold pakket, vochtplekken) in 6 kamers tot gevolg. Ze hebben de gevel, een koepel, afvoerpijpen, sleutels en slot stuk gemaakt, gelogen over geleverde materialen, de schoorsteen verwijderd, een gat achtergelaten en hier pannen overheen gelegd om af te dekken. Halverwege deze klus vroegen ze om meer geld.
Klachten werden niet serieus genomen en afgedaan met: "Wij zijn professionals; wij weten hoe dit moet". De toon om de laatste 4000 euro te betalen wat onprettig en dwingend. Uiteindelijk toch gelijk gekregen; dak zou opnieuw gelegd werden. Er zou nieuw bedrijf komen; 4 afspraken werden gemaakt waarop niemand verscheen, zonder afbericht. Uiteindelijk wilden ze schikken; de 6000 euro terug betalen; wij mochten dan geen recensies plaatsen. Ook deze afspraak is niet nagekomen. Er staat een foto van ons huis op hun site (zonder toestemming). Ze beloven dit eraf te halen, niet gebeurd. Eigenlijk zouden de toegevoegde foto's op de site moeten staan. Helaas als klap op de vuurpijl erachter gekomen dat de baas die zich Jeffrey Netten noemt, eigenlijk Jeffrey Versteeg is. Ook wel bekend van dakwerken Versteeg, woningverbeteringnederland.bv, uitzending van kassa en kanniewaarzijn.

Uitgevoerd op 04-08-18

n

Dak renoveren of vervangen

NRR Daken

Ontevreden

Tussentijdse recensie
Sinds ongeveer 5 maanden (17-01-2018) staat NRR daken geregistreerd bij KVK als éénmansbedrijf onder naam Jeffrey Versteeg. Jeffrey Versteeg, ook wel bekend via dakwerken Versteeg en woningverbeteringnederland, kassa en kanniewaarzijn.
O.l.v. Wim Bertens en Jeffrey Versteeg (via collega’s geïntroduceerd als Jeffrey Netten) is ons dak gerenoveerd. Het afgeleverde werk is zeer slecht (door verschillende collega’s van NRR daken aan ons toegegeven) en er is veel schade veroorzaakt. Nu, inmiddels 4 weken later (en 4 afspraken waarop mensen niet komen zonder afbericht) , is dit ondanks toezeggingen nog steeds niet hersteld. Wat ons betreft zeer ernstig.
Wim heeft nu beloofd om as maandag 16 juli zelf te komen en dit op te lossen. We hopen dat dit nog goed komt. De reden waarom wij deze recensie nu plaatsen is, omdat ons verhaal tot nu toe een exacte replica is van eerder beschreven verhalen op internet in relatie tot Jeffrey Versteeg.
Indien zij volgende week toch goed werk afleveren en ons verhaal een andere wending krijgt, zullen we dit uiteraard ook in een recensie beschrijven. Voor nu adviseren wij extra goed research te doen (bijvoorbeeld via vebidak) alvorens dit bedrijf in te schakelen.

Uitgevoerd op 11-07-18

Emiel

Dak renoveren of vervangen

NRR Daken

Aanbevolen door klant

Uitstekend werk geleverd

Ik heb gebeld na de zware storm die we hadden gehad en aangegeven dat we een lekkage hadden. Ik kreeg binnen 2 dagen direct 2 man op bezoek die het keurig hebben opgepakt en uitstekend werk hebben geleverd.

Uitgevoerd op 19-03-18

andy

Dak renoveren of vervangen

NRR Daken

Aanbevolen door klant

zeer tervreden

Wat een geweldige service. Lekkage gemeld, Nog dezelfde dag inspectie uitgevoerd, direct offerte opgemaakt, werkzaamheden ingepland en keurig volgens afspraken.echte nette jongens van NRR Daken Wim gaf goed advies.

Uitgevoerd op 15-05-18

Jur

Dak renoveren of vervangen

NRR Daken

Aanbevolen door klant

Goed advies, snelle service

Afspraak was snel mogelijk, goed advies gekregen over verdere aandachtspunt van het dak.

Uitgevoerd op 10-04-18

Jordy

Dak renoveren of vervangen
Aanbevolen door klant

Keurig

Uitstekend bedrijf zeker een aanrader!

Uitgevoerd op 06-11-2017

Joop

Dak renoveren of vervangen
Aanbevolen door klant

Komen de afspraken na

Erg netjes en erg tevreden

Uitgevoerd op 02-10-2017

G.

Dak renoveren of vervangen

Daktechniek en Calamiteiten mpb bv

Proberen overal geld weg te halen.

Kijk uit dit zijn oplichters. Niet mee in zee gaan.

Uitgevoerd op 22-06-2017

Rico

Dak renoveren of vervangen

Geen vakkennis, alleen praatjes!

Schuin dak met nieuw beschot en pannen belegd, lekt harder dan van te voren........Ondanks 10 jaar garantie doet men nu niets: garantie alleen op de pannen (!).... voor veel geld kan er een folie onder, dat is het enige dat men aanbiedt....zucht. Je doet je best goed te zoeken, als je in zee gaat met deze lui ben je aan de goden overgeleverd! Trap er niet in, het zijn beunhazen!

Uitgevoerd op 28-03-2017

Karin

Dak renoveren of vervangen

G dak&onderhoud

Aanbevolen door klant

Perfect gedaan!

Dak vervangen grind verwijderd en boeidelen vervangen houden zich aan de afspraken en hebben zelfs nog wat extra gedaan zonder een bedrag er voor te rekenen en alles netjes achter gelaten heren bedankt

Uitgevoerd op 16-06-2017

Klaas

Dak renoveren of vervangen

HMD onderhoud & reparatie

Aanbevolen door klant

Netjes optijd en aan de prijs gehou

Lekkage dakgoot verbindings stukken voor en achter contact gezocht en afspraak gemaakt ze hebben het netjes en snel gerepareerd 5 jaar garantie
Dank je wel jjd

Uitgevoerd op 23-05-2020

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review