Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenScherpe prijs
Snel en duidelijke offerte
Snelle leveringVerbeterpuntenCommunicatie rond montage kan iets beter
Monteur heeft de omvormer in de zon gemonteerd

Uitgevoerd op 23-03-2014

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenZeer goed communicatie en service.
Levering volgens afspraak.
Prima prijs/kwaliteitsverhouding.Verbeterpuntengeen.

Uitgevoerd op 18-03-2014

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitgevoerd op 16-03-2014

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGoed voorgelicht, meegedacht en op tijd geleverd.
De elektrische installatie is zeer professioneel opgeleverd, het was bij mij lastiger als normaal, het huis is een aantal maal verbouwd (niet door mij) en er was erg lastig van zolder naar de meterkast te komen (de badkamer had half afgebroken moeten worden als er een nieuwe buis omhoog had gemoeten)
Gelukkig wist degene die de electrische installatie maakte nog een goede oplossing te verzinnen en dit is ook zeer netjes afgewerkt door de wasmachine groep te splitsen.

Ik ben erg blij met het resultaat en verbaasd over de mooie oplossing van de electrische installatie. Echte vakmensen met kennis van zaken dus, geen cowboy's die gevaarlijke situaties achterlaten.

Na de installatie volledige uitleg gekregen en al mijn vragen beantwoord, ondanks dat er nog die dag een 2e afspraak geplanned stond en mijn installatie was uitgelopen.

En in vergelijk met anderen echt supergoedkoop.VerbeterpuntenZe zouden wat meer reclame moeten maken, ik heb ze maar heel toevallig gevonden. Maar gelukkig wel gevonden.

Uitgevoerd op 09-03-2014

Francis

Aanbevolen door klant

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspuntenkomen hun afspraken na. Bellen of mailen je direct terug als je een vraag hebt via telefoon of mail.VerbeterpuntenDe mensen die de panelen op het dak plaatsen hadden geen bescherming tegen het vallen. Kreeg het soms Spaans benauwt als ze zonder beveiliging en met een zonnepaneel van 160x100 op hun rug over het dak lopen.

Uitgevoerd op 06-03-2014

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelheid,vakkundigheid,afspraken en het vertrouwen in de klant dat deze betaald.
Kan dit bedrijf bij iedereen aanraden!!VerbeterpuntenMisschien de mogelijkheid aanbieden om een vakkundig iemand
langs te laten komen,dit eventueel tegen betaling.

Uitgevoerd op 24-02-2014

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitgevoerd op 13-02-2014

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoede prijs-kwaliteitverhouding, vriendelijke medewerkers, snelle plaatsing, wat wil je als klant nog meer???

Uitgevoerd op 06-02-2014

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenIk kan alleen maar zeggen: ik ben super tevreden bij de aankoop en de aflevering van het zonne-systeem. Deskundig personeel bij de plaatsing die zeer netjes werken. In een paar uur stond het systeem op mijn dak. De prijsstelling is fenomenaal. Ik heb geen voordeliger systeem kunnen vinden. Keurige aftersales bij vragen. Vriendelijke benadering. Ik wil iedereen dit bedrijf aanraden!VerbeterpuntenIk kan ze niet bedenken!

Uitgevoerd op 02-02-2014

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenPrima communicatie,snel geleverd.Prima ZZP-ers die alles geinstaleerd hebben.Het was steenkoud maar de man uit`Havanna ad Waal` ging keihard door.Ook de man die het elektrische gedeelte verzorgde:Topper.
Ik raad dit bedrijf van harte aan!

Uitgevoerd op 01-02-2014

Offermans

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenZeer positieve ervaringen, voor in totaal als familie voor meer dan 9000 WP afgenomen op twee adressen. Alles perfect geregeld, door afwijkend eigen dak plan iets te kort aan goederen maar dat werd direct na gestuurd.

AEG omvormer met drie strings is geweldig, voor mij onmisbaar!!

Prijs de beste van NL!! Kwaliteit is ook super!VerbeterpuntenWellicht een tweetal connectoren als reserve mee sturen voor als men een fout maakt.

Uitgevoerd op 29-01-2014

Patrick

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoede en duidelijke communicatie, goed advies, zeer snelle installatietijd. Nette en vakkundige installatie, er wordt goed meegedacht.Verbeterpunten"Aanbiedingen" zijn de normale prijzen. Meerprijs voor andere omvormer is niet reeel in een compleet systeem. Installatieprijs is vrij hoog (€850 voor 8 installatie-uren). €50 verzendkosten moeten ook betaald worden als je het laat installeren. Installatie wordt uitgevoerd door onderaannemer.

Uitgevoerd op 27-01-2014

Patrick

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenWe kregen vakkundig advies en als klant werden we netjes behandeld.

Ook na de aankoop nog zeer flexibel in het omruilen van het bevestigingsmateriaal.VerbeterpuntenMisschien zou het mooi zijn als je online een indicatie kunt krijgen van de verwacht opbrengst waarbij rekening gehouden wordt met de ligging en hellingshoek van het dak.

Uitgevoerd op 20-01-2014

Fovea IT

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenDuidelijke communicatie, snelle reacties, scherpe prijs.VerbeterpuntenKennis over functionaliteit van de geleverde inverter.

Uitgevoerd op 22-12-2013

anoniem

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitgevoerd op 16-12-2013

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenDe dag waarop ik een offerte aanvroeg, ontving ik een scherp geprijsde offerte op maat. Reeds vier dagen nadat ik dit aanbod had aanvaard, werd de installatie voltooid. De installatie werd uitgevoerd door twee zeer bedreven monteurs, die gedurende de afgelopen 5 jaar dagelijks twee of drie zonnepaneelsystemen hebben geinstalleerd. Er werd op constructieve wijze overleg gevoerd m.b.t. het plaatsen van de panelen, de omvormer en de bedraging.VerbeterpuntenGeen

Uitgevoerd op 09-12-2013

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenAlles in een week geregeld, van bestelling tot afronding installatie. Nalevering van enkele goederen gebeurde nog 's avonds door een medewerker van Zonnemarkt.
Installatie van 26 panelen en elektrische installatie in 5 uur gedaan op een vakkundige wijze met een hoop lol.Verbeterpuntengeen

Uitgevoerd op 26-11-2013

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenWij zijn zeer te spreken over Zonnemarkt. In de aanloop naar onze aankoop hebben wij bij veel andere bedrijven offertes aangevraagd (of proberen aan te vragen in elk geval). Door Zonnemarkt werden we direct gebeld, en hadden dezelfde dag de offerte binnen, en die was ook nog eens het laagst. Alles vakkundig geïnstalleerd en werkt naar behoren.VerbeterpuntenDe website ziet er ouderwets uit

Uitgevoerd op 13-11-2013

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenVeel leveranciers vergeleken op prijs en kwaliteit van de producten en Zonnemarkt kwam duidelijk als gunstigste naar voren. Na akkoord van de offerte konden we het systeem direct op komen halen. Snelle en zeer nette service!Verbeterpunten-

Uitgevoerd op 03-11-2013

anoniem

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspuntensnelle reactie per mail op vragen, altijd bereid vragen te beantwoorden
prettige installateur
harde werkersVerbeterpunten(in de offerte) vermelden dat de AEG PV Logger zelf gebruiksklaar gemaakt moet worden.

Uitgevoerd op 12-09-2013

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSupersnelle reactie op vragen! En ik had er veel, heel veel. Altijd weer netjes snel antwoord.
Heel snelle levering en tegen zover ik kon vinden de beste prijs.
Ook tijdens en na levering en installatie (die ik zelf heb uitgevoerd) snel reacties op vragen. Netjes ook rubbermatjes meegeleverd.VerbeterpuntenEigenlijk niets.

Uitgevoerd op 03-09-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnelle reactie op vragen per mail, offerte met de scherpste prijs en zeer snel geleverd.VerbeterpuntenGeen.

Uitgevoerd op 20-08-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenNa dat ik de bestelling geplaatst heb is het een paar dagen stil geweest. Binnen een week werd ik opgebeld dat de bestelling verzonden was maar er gezien was dat het door mij bestelde paneel 40 mm dik is en ik 50 mm klemmen besteld had. Dit bleek een fout op de site te zijn en de 40 mm klemmen zijn kosteloos nagezonden nog voor de rest binnen was.
Kortom.... een meedenker, en dat stellen we altijd op prijs. Klasse zonnemarkt !VerbeterpuntenVan mij zou mijn 06 nummer niet (zo groot) op het adres label hoeven.

Uitgevoerd op 18-08-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenScherpe prijs, snelle levering, tot nu toe werkt alles goed.Verbeterpuntennvt

Uitgevoerd op 07-08-2013

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenLage prijs & snelle levering. Na ontvangst van de offerte altijd snel reacties gehad op vragenVerbeterpunten-

Uitgevoerd op 06-08-2013

Sibbele

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenWij hebben al een aantal systemen bij Zonnemarkt vandaan.
Prijs/kwaliteit is goed. Kennis van apparatuur is goed. Ze geven overal antwoord op en verduidelijken het ook nog. Meestal een snelle reactie op Email.

We zijn goed te spreken over Zonnemarkt. Als er iets is of een algemene vraag over zonnepanelen dan geven ze daar ook antwoord op. Ze staan open voor input en dat is natuurlijk goed.
Ze luisteren ook naar je vragen cq opmerkingen.

Kortom : Tevreden klanten uit Friesland. Ga zo door.
We raden zonnemarkt aan !

We hebben ook een website gemaakt van de panelen :
http://sunnyguys.vakantieweblog.eu/

Nog een systeem http://solarjoy.vakantieweblog.eu/

Veel lees plezier !VerbeterpuntenVerder geen opmerkingen hier.

Uitgevoerd op 25-06-2013

anoniem

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten- Snel offertetraject
- Snelle levering zonder aanbetaling, factuur kregen we na installatie
- Snelle reaktie op vragen, zowel per telefoon als email
- Vakkundige en zeer klantvriendelijke installateur, harde werkersVerbeterpunten- interne communicatie in het bedrijf, een aanpassing in de offerte werd pas na bellen doorgevoerd (wel weer snel)

Uitgevoerd op 24-06-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitgevoerd op 20-06-2013

anoniem

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoede afspraken, luisteren naar je vragen en geven duidelijk antwoord.Verbeterpuntenprodukten die niet meer te verkrijgen zijn van de website afhalen

Uitgevoerd op 20-06-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoed advies, prima prijs, snelle en juiste levering.
In goed vertrouwen op rekening geleverd.
Zeker aan te bevelen om hier te kopen.

Uitgevoerd op 19-06-2013

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review