Loading...

Over E2-Energie

E2-Energie realiseert een duurzame toekomst voor iedereen die zelf zijn energie wil beheren. Wij willen mensen en bedrijven de mogelijkheid geven om CO2 neutraal te wonen en te werken en onafhankelijk te zijn van het gas- en energienet. Wij zetten ons in om voor zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven de energiestromen te managen op microgrid niveau, elke dag opnieuw!

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2012
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (58)

Schrijf een review

Masja

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Super netjes gewerkt!

Zaterdag 12 juni zonnepanelen en 2 airco’s geïnstalleerd. Vriendelijke mensen, super netjes gewerkt! Nu genieten van een heerlijk koel huis. Bedankt!

Uitgevoerd op 12-06-2021

E

zonnepanelen en airco geinstalleerd
Aanbevolen door klant

zeer tevreden, alles in 1 dag.

In 2015 heb ik een offerte aangevraagd. Deze liet zien dat er meegedacht was. Om persoonlijke redenen is het toen niet uitgevoerd; nu (na een nieuwe offerte) wel. Het is duidelijk dat dit een langer bestaan bedrijf is, die weten waar het over gaat. Ook nu is er prettig overleg geweest met als uitkomst een goede offerte. Het werk is prima uitgevoerd in goed overleg en met meedenken van de monteurs. De rommel na het werk is opgeruimd, er is zelfs stof gezogen waar er geboord was voor de leiding. De uitleg voor de teruggave van de BTW'de app en het aanmelden bij de netbeheerder was ruim en duidelijk.
Vooruit, een miniem minpuntje: de communicatie met deze ploeg ging het best in het Engels, maar dat was op zich geen probleem.

Uitgevoerd op 02-06-2021

Lidy

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed werk geregeld!

Ik heb een prettig gesprek gehad om te komen tot een offerte. Vandaag de zonnepanelen geïnstalleerd. Wat een keurige mannen! Ze hebben erg netjes gewerkt waren prettig en zeer beleefd in de omgang. Ik ben zeer tevreden.

Uitgevoerd op 28-05-2021

Bekijk alle beoordelingen