Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles werkt prima. Sunnyportal wordt regelmatig bijgehouden. Fijn dat alles gecontroleerd wordt

Uitgevoerd op 24-05-2016

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitgevoerd op 24-05-2016

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb een mankementje gehad (lekkage) maar dat bleek
niets met de panelen te maken te hebben.
Zonnefabriek kwam heel vlot kijken en het is naar tevredenheid opgelost.

Uitgevoerd op 24-05-2016

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het bedrijf weet waar ze over praten. Daardoor kunnen zij een goed advies en goede montage leveren.

Uitgevoerd op 24-05-2016

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitgevoerd op 24-05-2016

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitgevoerd op 24-05-2016

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

prijs/kwaliteit verhouding kan ik niet beoordelen

Uitgevoerd op 23-05-2016

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

De wijziging en uitbreiding van de installatie is naar wens
uitgevoerd.
Verbeterpunt zou kunnen zijn dat de materialen welke worden meegegeven aan de monteurs beter gecontroleerd zouden kunnen worden op compleetheid. Er is veel tijd verloren aan materialen ophalen en naderhand weer terug komen om het af te maken.

Uitgevoerd op 23-05-2016

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitgevoerd op 23-05-2016

Gottfried

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er is een steekje blijven liggen, ik wilde op mijn nieuwe huis ook panelen, eventueel de oude verhuizen, de vertegenwoordiger zou langs komen, echter ik heb hem niet gezien. huidig adres Ganzehof 10 1679 TA Midwoud.

Uitgevoerd op 23-05-2016

anoniem

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben een tvreden klant

Uitgevoerd op 23-05-2016

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot nu toe zeer tevreden met onze zonne panelen.
Prima opbrengst.
Aan mijn broer aanbevolen en die is ok tevreden over zijn instalatie.

Uitgevoerd op 23-05-2016

anoniem

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

GEHEEL POSITIEF

Uitgevoerd op 23-05-2016

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima service zeer tevreden

Uitgevoerd op 23-05-2016

Margreet

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige en duidelijke informatie in het verkoopproces. Soepele installatie met deskundige en vriendelijke installateurs. Perfect werkende installatie. Ik had iets meer initiatieven van de Zonnefabriek verwacht in het after sales traject. Met andere woorden ze dringen zich niet op na de installatie.

Uitgevoerd op 23-05-2016

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na uitgebreid onderzoek en meerdere leveranciers te hebben benadert is de Zonnefabriek als beste op alle fronten boven komen drijven.
Als privé persoon ook een aantal doorverwijzingen gedaan en daar alleen maar positieve geluiden mogen vernemen.

Uitgevoerd op 23-05-2016

geert tom

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitgevoerd op 23-05-2016

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ook al is het 3 jaar geleden dat ik de panelen heb aangeschaft is dit mijn mening.
De geschatte opbrengst wordt al 3 jaar gehaald!

Uitgevoerd op 23-05-2016

Aanbevolen door klant

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prima Bedrijf!

Uitgevoerd op 22-05-2016

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed

Uitgevoerd op 22-05-2016

C.J.M.

Gevels reinigen of renoveren

Peet’s Gevelrenovatie & Voegwerken

Aanbevolen door klant

Heel professioneel

Vanaf het begin tot het einde bijzonder professioneel gewerkt, complimenten, ook na de werkzaamheden alle rommel opgeruimd en afgevoerd, een aanbeveling waard, ik ben meer als tevreden, topbedrijf.

Uitgevoerd op 22-05-2016

Aanbevolen door klant

Beste persoonlijke aanbod

Marc (Eigenaar Green Investments), heeft me niet alleen verrast met een persoonlijke aanpak (bij hem was écht alles mogelijk), maar zijn aanbod was ook veruit het beste! (en ik heb bij 10+ aanbieders vergeleken). Hij heeft er veel tijd en moeite in gestoken en ik voelde me een gewaardeerde klant. De installatie kon snel plaatsvinden en verliep soepel. Ik zou hem 100% aanraden aan iedereen die zonnepanelen wil nemen! Dingen die andere aanbieders als betaalde extra's aanbieden (bijvoorbeeld btw teruggave), bied hij er gewoon bij aan zonder dat hij dit apart vermeld ("het hoort er gewoon bij"). Dit soort kleine details maken het prettig zaken doen. Hij denkt daarna ook goed mee over de beste opstelling, maar de klant is zeker leidend. Ben super blij met mn panelen!

Uitgevoerd op 22-05-2016

anoniem

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitgevoerd op 22-05-2016

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb nu al meerdere jaren veel plezier van de zonnepanelen. Het aanbod en de levering waren snel en correct, de installatie ging naar tevredenheid.

Uitgevoerd op 21-05-2016

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitgevoerd op 21-05-2016

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles vlekkeloos verlopen. Sinds september 2013 geen noemenswaardige storingen.

Uitgevoerd op 21-05-2016

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitgevoerd op 21-05-2016

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

nette prijs/ kwaliteitsverhouding na onderhandelen .

installateurs zijn vakmensen en netjes.

zeer tevreden

Uitgevoerd op 21-05-2016

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

In 1 dag 15 panelen gelegd en aangesloten. Gaan weg tot het werkt. Uitlezen van Omvomer via internet ga wat problemen. Is door Zonnefabriek op afstand super opgelost.

Uitgevoerd op 21-05-2016

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke en op maat gespecificeerde offerte en deskundige installatie. Ook de after-sales betrokkenheid is prijzenswaardig!

Uitgevoerd op 20-05-2016

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review