Loading...

Over Solar2Led

Premium Partner

Solar2Led is de specialist in zonnepanelen met een jarenlange ervaring. Wij installeren door geheel Nederland en hebben een uitgebreid assortiment zonnepanelen en omvormers van topkwaliteit. Solar2Led is ook specialist in het plaatsen van systemen met optimisers waarbij u de opbrengst van elk paneel kunt bekijken. Solar2Led heeft ruim 10.000 systemen geplaatst, en heeft door haar omvang en ervaring een inkoopkracht waar u van profiteert. Solar2Led heeft eigen installatieteams waardoor een constante kwaliteit gegarandeerd is. Solar2Led bepaalt van tevoren met u een prijs en er zijn dus geen financiële verassingen achteraf. Onze gecertificeerde elektricien komt uw installatie aansluiten en we hebben een eigen servicedienst. Verder is er geen aanbetaling vereist maar wordt 100% betaald na oplevering. Solar2Led is lid van de Stichting Garantiefonds Zonne Energie en begeleidt voor particulieren de BTW teruggave. Onze adviseurs staan klaar om alle mogelijkheden met u te bespreken.

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
19.600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2011
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2006
ingeschreven bij KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Reviews (220)

Schrijf een review

Ronald Campbell

Aanbevolen door klant

Installeren zoals installeren moet zijn

Wat werken die mannen hard!, bikkels in wind en kou, prima communicatie, overleg omdat sommige dingen (stedin bijvoorbeeld pfff met 3-fasen aansluiting niet op tijd) niet goed verlopen waren. Maar geen punt voor de elektricien, klein nieuw kastje voor aardlekschakelaaars? Extra bochtje? Dit is mooier of beter om naar buiten te gaan? Tis anders op deze woonboot in Gorinchem
..? Geen punt! We doen t.
Dus is er maar 1 conclusie: vette maximum punten. "Douze points" klinkt t bij t zongfestival. 2 dagen geleden aangelegd, gistermiddag alle apps werkend vandaag zonnig..... lekker kijken op t scherm hoor! Solar2led bedankt.

Uitgevoerd op 24-11-2022

Aanbevolen door klant

Prima levering

Snelle montage prima levering.
Btw teruggave ook in orde.

Uitgevoerd op 24-11-2022

Herman ten Bruggencate

Aanbevolen door klant

Goed geholpen. Duidelijke uitleg. Snelle planning en uitvoering.

Goed geholpen. Duidelijke uitleg. Snelle planning en uitvoering.

Uitgevoerd op 22-11-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Solar2Led