Loading...

Over Solar2Led

Premium Partner

Solar2Led is de specialist in zonnepanelen met een jarenlange ervaring. Wij installeren door geheel Nederland en hebben een uitgebreid assortiment zonnepanelen en omvormers van topkwaliteit. Solar2Led is ook specialist in het plaatsen van systemen met optimisers waarbij u de opbrengst van elk paneel kunt bekijken. Solar2Led heeft ruim 10.000 systemen geplaatst, en heeft door haar omvang en ervaring een inkoopkracht waar u van profiteert. Solar2Led heeft eigen installatieteams waardoor een constante kwaliteit gegarandeerd is. Solar2Led bepaalt van tevoren met u een prijs en er zijn dus geen financiële verassingen achteraf. Onze gecertificeerde elektricien komt uw installatie aansluiten en we hebben een eigen servicedienst. Verder is er geen aanbetaling vereist maar wordt 100% betaald na oplevering. Solar2Led is lid van de Stichting Garantiefonds Zonne Energie en begeleidt voor particulieren de BTW teruggave. Onze adviseurs staan klaar om alle mogelijkheden met u te bespreken.

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
16.900+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2011
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2006
ingeschreven bij KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Reviews (56)

Schrijf een review

Heba

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Snelheid, prijskwaliteitsverhouding

Zowel service als de wijze en snelheid waarop de klus wordt uitgevoerd zijn super. En dat in combinatie met de prijs/kwaliteitsverhouding. Top.

Uitgevoerd op 12-10-2021

Rein

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

alle afspraken super uitgevoerd

Een helder en duidelijk offertegesprek, alles zeer goed uitgelegd. Een duidelijke offerte met een scherpe prijsstelling. Werkzaamheden, plaatsen zonnepanelen en nieuwe stoppenkast perfect uitgevoerd. Echt een bedrijf waar men zegt wat men doet en doet wat men zegt.

Uitgevoerd op 26-08-2021

Andy

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Professioneel bedrijf

Goede en duidelijke voorlichting in voortraject.
Vakkundig en installatie.

Uitgevoerd op 02-09-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Solar2Led