Loading...

Over Solar2Led

Premium Partner

Solar2Led is de specialist in zonnepanelen met een jarenlange ervaring. Wij installeren door geheel Nederland en hebben een uitgebreid assortiment zonnepanelen en omvormers van topkwaliteit. Solar2Led is ook specialist in het plaatsen van systemen met optimisers waarbij u de opbrengst van elk paneel kunt bekijken. Solar2Led heeft ruim 10.000 systemen geplaatst, en heeft door haar omvang en ervaring een inkoopkracht waar u van profiteert. Solar2Led heeft eigen installatieteams waardoor een constante kwaliteit gegarandeerd is. Solar2Led bepaalt van tevoren met u een prijs en er zijn dus geen financiële verassingen achteraf. Onze gecertificeerde elektricien komt uw installatie aansluiten en we hebben een eigen servicedienst. Verder is er geen aanbetaling vereist maar wordt 100% betaald na oplevering. Solar2Led is lid van de Stichting Garantiefonds Zonne Energie en begeleidt voor particulieren de BTW teruggave. Onze adviseurs staan klaar om alle mogelijkheden met u te bespreken.

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
19.800+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2011
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2006
ingeschreven bij KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Reviews (274)

Schrijf een review

Berry van eerdt

Aanbevolen door klant

Volgens afspraak alles geleverd, aangesloten en uitgelegd.

Zeer nette verkoper en monteurs.

Uitgevoerd op 01-06-2023

Marco en Anja

Aanbevolen door klant

problemen na plaatsing panelen goed opgelost

Dankzij de bemiddeling van adviseur Hans Post Uiterweer is een probleem met de installatie van de zonnepanelen goed opgelost.

In oktober 2022 hebben wij wederom voor de installatie van zonnepanelen via Solar2Led gekozen gezien onze eerste ervaring in 2019 erg goed was. En ook nu ging het hele proces van schouwen, offerte en uiteindelijk plaatsen zeer professioneel en prettig. Adviseur Hans denkt mee en is goed bereikbaar.
Helaas ging de installatie in april 2023 defect. Kan gebeuren natuurlijk en dus contact gezocht met Solar2Led. Mede door de inzet van adviseur Hans is alles uiteindelijk naar volle tevredenheid opgelost en draait de installatie weer op volle toeren!

Uitgevoerd op 28-05-2023

Aanbevolen door klant

Snelle en vakkundige installatie

Om half 9 waren 3 man voor de zonnepanelen en de elektromonteur aanwezig en om 12 uur was alles klaar. De zonnepanelen deden direct hun werk.

Uitgevoerd op 26-05-2023

Patrick

Aanbevolen door klant

Goede afspraken, duidelijke communicatie en netjes geplaatst, kortom "geweldig".

Na het horen van de diverse spook verhalen aangaande installatie bedrijven was ik toch wel een beetje huiverig. Ik kan niet anders zeggen dat ik de ervaring met Solar2Led echt heel erg goed vind. Alles volgens afspraak en de paneen liggen keurig op mijn dak en alles is in de meterkast ook heel netjes aangesloten. Zoals van te voren door mijn contact persoon aangegeven was de electricien Nederlandstalig maar de monteur voor de panelen op het dak Roemeens. Dit was overigens geen enkel probleem, in het Engels konden er grapjes worden gemaakt en de monteurs waren zelf ook erg trots op het door hun geleverde werk.

Uitgevoerd op 24-05-2023

Christina

Aanbevolen door klant

Van begin tot einde helemaal goed!

Goede, heldere informatie over de technische kant van de zonnepanelen en er is gaande het traject van bestelling tot aan de plaatsing steeds prima gecommuniceerd.
Ook de installatie is prima verlopen: mooi op tijd en er is goed en netjes gewerkt. Echt een aanrader!

Uitgevoerd op 17-05-2023

Rombout

Aanbevolen door klant

UITSTEKEND WERK GELEVERD

Na aanvraag goede communicatie over de diverse plaatsingsmogelijkheden. Relatief korte wachttijd voor plaatsing en de installateurs hebben perfect werk geleverd.
Kortom: aanrader!!!

Uitgevoerd op 10-05-2023

Aanbevolen door klant

Na 2 x huisbezoek (uniek!) door goed geïnformeerde heer graag besteld bij Solar2Led

Wij bestelden 28 zonnepanelen op ons platte dak. Hans Post Uiterweer is vooraf tweemaal hier gekomen en op ons dak geweest om een werkelijk optimaal legplan te maken: de andere 3 offertes waren niet goedkoper en veel minder biedend wb maatwerk / aanpassing aan mijn bijzondere wensen. Eerst is de meterkast vernieuwd door een uiterst professioneel werkende en aardige electriciën. Daarna zijn de zonnepanelen en de omvormer op 25-4 geplaatst door Radu, Livio en Henk (electriciën). Allen harstikke kundig, aardig en goed werkend. Zij kwamen volgens afspraak om 7:30 uur en alles werkte al om 12:45 uur. Drie dagen later is een defect gearriveerd paneel omgeruild door een ander fijn team onder leiding van George (electriciën): zij waren in 10 minuten daarmee klaar. De dagopbrengt op de echt zonnige dagen de afgelopen week begin mei loopt tegen de 70 kWh: fantastisch! Door mijn goede ervaringen zijn inmiddels 4 andere bekenden van mij ook klant geworden bij Solar2Led.

Uitgevoerd op 06-05-2023

Aanbevolen door klant

Uitstekend

Goed en net werk geleverd door “Team Henk”. Deskundig en vlot 11 panelen gelegd en aangesloten.
De zon doet de rest.

T.L. , Almelo

.

Uitgevoerd op 03-05-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Solar2Led