1017

Zitten er scheuren in de gevel, is de gevel vervuild of laten de voegen los? Schakel dan snel een specialist in voor gevelrenovatie. Je gevel beschermt je huis tegen regen en vorst en het is belangrijk dat je de gevel goed onderhoudt. Is dit niet het geval, dan is gevelrenovatie aan te raden. Bij renovatie van de gevel zorgt de specialist ervoor dat je gevel gerepareerd en gereinigd is, zodat je gevel weer zal stralen als nieuw! 

Wanneer is gevelrenovatie nodig?

De gevel is een belangrijk onderdeel van je woning. Wanneer gevelrenovatie nodig is, loopt een beetje uiteen. Vooral als je voegen slecht zijn of als de gevel scheurt, is het renoveren van de gevel noodzakelijk. De gevel isoleert je huis en met gaten, scheuren en kieren in het voegwerk, loopt dit isolerende vermogen terug. Dit betekent een onnodig hoge energierekening.

Wat houdt gevelrenovatie in?

Bij gevelrenovatie vervangt een gevelwerker vaak het voegwerk, kapotte stenen, gevelbekleding en raamdorpels. Uiteraard reinigt de specialist de gevel ook en zorgt hij of zij ervoor dat de gevel er weer mooi uitziet.

Prijs gevelrenovatie

De prijs voor het renoveren van de gevel is heel uiteenlopend, omdat het sterk afhangt van de situatie. Gevelrenovatie bestaat uit verschillende onderdelen, waardoor we niet één vaste prijs kunnen noemen. Op onze pagina 'Prijzen gevelwerken' staan indicaties van prijzen.

Offertes gevelrenovatie ontvangen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de exacte prijs van het renoveren van je gevel? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan. Je komt in contact met de bij ons aangesloten gevelspecialisten die je graag helpen.