Keuken

Je keuken is een van de belangrijkste ruimtes in je woning en heeft een groot effect op de algehele look van je interieur. Is je keuken niet helemaal naar wens of mis je iets? Dan is keukenrenovatie een goed idee!

Vergelijk offertes

1104

Voordelen van keukenrenovatie

Je keuken gebruik je dagelijks; van snelle ontbijtjes tot uitgebreide diners. Een keukenrenovatie maakt daarom een groot verschil. De voornaamste pluspunten:

Hogere woningwaarde

De waarde van je woning stijgt als je jouw keuken laat vernieuwen. Mocht je je huis verkopen, dan is eerst je keuken renoveren zeker het overwegen waard.

Meer wooncomfort

Met een frisse keuken woon je comfortabeler. Zo is koken eenvoudiger met moderne apparatuur, ziet een nieuw keukenblad er mooi uit en is een extra spoelbak altijd fijn!

Eigen smaak

Een nieuwe keuken kan je helemaal naar wens maken. Zo past hij beter bij de rest van je huis. 

Duurzame installaties

Als je je keuken toch gaat vervangen, kan je meteen kijken naar milieuvriendelijke keukenapparatuur. Zo geniet je van een nieuwe én duurzame keuken.

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

Keuken verbouwen of vervangen: kosten

De kosten voor een nieuwe keuken verschillen veel. Zo kan je kiezen om een deel te renoveren of een compleet nieuwe keuken te plaatsen. De gemiddelde richtprijs voor renoveren ligt tussen € 350 - 3.000 (excl. btw, incl. plaatsing). Een compleet nieuwe keuken kost daarentegen al gauw € 10.000 - 25.000 (excl. btw, incl. plaatsing).

Keuken renoveren of vervangen Gemiddelde kosten (excl. btw, incl. plaatsing)
Kleine keuken renoveren € 350 - 950
Gemiddelde keuken renoveren € 900 - 2.000
Grote keuken renoveren € 1.000 - 3.000
Keuken vervangen € 10.000 - 25.000

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes voor keukenrenovatie