Rioolwerk

(8 Reviews)
1314

Een goed werkend rioleringssysteem is voor elk huishouden van belang. Problemen met het riool kunnen dan ook enorm vervelend zijn. Loopt jouw afval- en regenwater bijvoorbeeld niet goed weg en heb je last van verstoppingen en stankoverlast? Dan kan het goed zijn dat de oorzaak ligt in de riolering.

Hoe ontstaan rioolproblemen?

Verstoppingen in het riool komen vaak voor. Dit is ook niet gek, als je bedenkt dat een gemiddeld eenpersoonshuishouden jaarlijks alleen al 44.165 liter water gebruikt waarvan een groot deel uiteindelijk in het riool verdwijnt. Dit afvalwater bevat uitwerpselen, zeep- en vetresten, chemicaliën en overig afval. De riolering is er inderdaad om vuil af te voeren, maar wordt daardoor zelf ook vies en kan zeker bij slecht gebruik verstopt of beschadigd raken.

Waarom moet je een specialist inschakelen bij rioolproblemen?

Vaak wordt geprobeerd om de situatie eerst zelf op te lossen. In veel gevallen komt het probleem binnen de kortste keren terug en wordt de daadwerkelijke boosdoener niet gevonden en aangepakt. De oorzaak is dan ook vaak niet direct zichtbaar en kan zich bevinden in de riolering. Het is daarom noodzakelijk om snel een specialist in te schakelen. Deze kunnen met het juiste materiaal als bijvoorbeeld een camera het riool grondig inspecteren.

Ontvang gratis en vrijblijvend offertes voor rioolwerk

Ervaar jij problemen als een verstopte wc, afvoerputjes, water dat niet goed wegloopt en stankoverlast? Vraag dan snel gratis offertes en advies aan via Solvari. We brengen je in contact met bij ons aangesloten loodgieters die graag offertes op maat uitbrengen. Door te vergelijken kan je tot wel 40 procent besparen op je klus! 

Eerder bekeken pagina's