1029

Serre
informatie, advies en offertes

Vrijblijvend offertes aanvragen voor serres

Ontdek wat een serre voor je kan betekenen

 Je woning wordt meer waard

 Extra woonruimte 

 Geheel nieuwe uitstraling van de woning

Een serre zorgt voor extra woonruimte

Met de wisselende weersomstandigheden in Nederland ben je er nooit zeker van dat je elke dag lekker buiten in de tuin kunt zitten. Een ding is wel zeker, met een serre kun je ieder moment van de dag genieten van het buitengevoel. Benieuwd naar de kenmerken en voordelen van een serre? Lees dan snel verder.

Voordelen van een serre

Voordelen van een serre

Een serre is een aanbouw aan de woning die voor veel lichtinval zorgt. Dit komt omdat het grootste gedeelte uit glas bestaat. Een serre wordt echt onderdeel van je woning en daardoor zal er een doorbraak van de gevel nodig zijn. Zo zal de serre ook goed geïsoleerd moeten worden, maar zorgt het wel voor extra woonruimte. Uiteindelijk kun je binnen heerlijk genieten van het gevoel van buiten. Bovendien zorgt de serre ook voor een prachtig aanzicht van buitenaf.

kosten van een serre

Kosten van een serre

De aanbouw van een serre is voor veel mensen een flinke investering, toch kan het zichzelf terugverdienen omdat de waarde van je woning toeneemt dankzij een serre. Hoe hoog je investering zal worden is afhankelijk van de materialen die worden gebruikt, de afmetingen van de serre, de extra opties die wenselijk zijn en het uurtarief van de vakman.

Offertes vergelijken voor een serres

Vergunning nodig?

Bij de aanbouw van een serre is er in sommige gevallen een vergunning nodig van de gemeente. Om dit soepel te laten verlopen voorzien onze vakmannen je graag van advies en helpen je om de aanvraag te doen. Het aanvragen van een vergunning kan een aantal weken duren en het plaatsen van de serre zelf zal gemiddeld twee tot drie weken in beslag nemen.

Rolluik-offertes aanvragen, wat zijn de vervolgstappen?

Offertes aanvragen

Aanvraag

Vul het onderstaande formulier in om offertes op maat te ontvangen.
Contact met experts

Contact

Beschikbare vakmannen uit jouw regio nemen contact met je op.
Kozijnen offertes

De offerte

Direct na het contact ontvang je de offertes en ontdek je wat het jou kost/oplevert.

 Offertes ontvangen? Vul hier je gegevens in.

Vul onderstaand formulier in en ontvang offertes op maat. De bij Solvari aangesloten vakmannen bellen je voor het maken van een afspraak. Na het advies van de serre vakmannen ontvang je direct een offerte.

Eerder bekeken pagina's