Traplift

1836

Slecht ter been en de wens toch lekker thuis te blijven wonen? Onder andere een traplift kan dan uitkomst bieden. Wil jij een veilige traplift, geplaatst door een betrouwbare installateur? En dan ook zeker weten dat je niet te veel betaalt? Maak dan gratis en vrijblijvend gebruik van onze vergelijkingsservice en kom in contact met de beste trapliftinstallateurs!

Wat kost een traplift?

De prijs van een traplift is afhankelijk van het type trap. Een traplift op een rechte trap is het makkelijkst te plaatsen en vereist de minste arbeidsuren. Het benodigde materiaal is ook het minst. Daarom is een traplift op een rechte trap het goedkoopst. Hieronder zie je prijsindicaties voor de meestvoorkomende trappen. Heb je een trap met meer dan twee bochten of een wenteltrap? Ook dan kunnen de bij ons aangesloten specialisten je helpen. Omdat zo'n traplift meer maatwerk vereist, zullen de prijzen hoger uitvallen.

Prijsindicatie trapliften

• Traplift rechte trap, prijsindicatie: vanaf €2.750
• Traplift met een enkele bocht, prijsindicatie: vanaf €6.000
• Traplift met een dubbele bocht, prijsindicatie: vanaf €8.000

Om zeker te weten dat je niet te veel betaalt, kan je het best meerdere offertes met elkaar vergelijken. Trapliftinstallateurs zijn vrij eigen tarieven te hanteren, dus het verschil in prijs kan vrij groot zijn. Voor het krijgen van een prijsoverzicht op maat raden we je aan je gegevens achter te laten en in contact te komen met installateurs van trapliften.

Offertes traplift vergelijken en passend advies op maat?

Ben je op zoek naar een veilige traplift? Vind je het lastig een goede installateur te vinden? Als je je gegevens achterlaat, brengen wij je in contact met de beste trapliftinstallateurs. Het in contact komen met de beste installateurs van trapliften is geheel gratis en vrijblijvend. Op deze manier kan je een weloverwogen keuze maken.

Eerder bekeken pagina's