Trappen

Is je huidige trap al jaren aan renovatie toe en zo goed als versleten? Dan kan je deze vernieuwen of een compleet nieuwe trap plaatsen. Voor beide opties heb je de keuze uit verschillende materialen en uitvoeringen.

Vergelijk offertes

1031

Voordelen van een nieuwe trap

Een trap vernieuwen of vervangen is soms noodzakelijk. Maar er zijn ook enkele voordelen die je mogelijk over de streep trekken. De voornaamste pluspunten van een nieuwe trap:

Frisse uitstraling

Met een nieuwe of compleet gerenoveerde trap ziet je hele interieur er meteen een stuk verzorgder uit. Ideaal als je een bestaande woning hebt gekocht en je hier nog het een en ander aan wilt veranderen.

Correcte plaatsing

Als je je trap laat vervangen of vernieuwen, ben je er zeker van dat deze weer stevig is. Zo kan je weer jaren vooruit met je trap zonder kans op ongelukken.

Eigen smaak

Als je je trap onder handen laat nemen, dan kan je hem helemaal maken zoals jij wil. Hierbij heb je de keuze uit verschillende afwerkingen.

Verbeterde veiligheid

Veiligheid is een belangrijk aspect om rekening mee te houden als je een trap vernieuwt of vervangt. Mogelijk is je trap na verloop van tijd glad geworden, is de constructie aangetast, ... 

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

Trap renoveren of vervangen: kosten

Een trap renoveren of vervangen brengt de nodige kosten met zich mee. Dit is onder andere afhankelijk van het type trap en van welk materiaal deze is gemaakt. Gemiddeld kost het zo'n € 1.500 - 3.000 (excl. btw, incl. plaatsing).

Renoveren of vervangen? Type trap Gemiddelde kosten (excl. btw, incl. plaatsing)
Trap renoveren Rechte trap Vanaf € 1.000
Trap renoveren Trap met kwartslag draai Vanaf € 1.600
Trap renoveren Trap met 2 kwartslagen Vanaf € 2.000
Trap vervangen Alle types Vanaf € 1.500

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes voor traprenovatie