Tuinarchitect

1303

Voor een harmonieus en professioneel tuinontwerp kan je het beste een tuinarchitect raadplegen. Zonder tuinontwerp worden tuinen vaak geen mooi geheel en dat is natuurlijk zonde. Je investeert vaak een hoop tijd en geld in je eigen stukje natuur en wil er niet snel op uitgekeken zijn. Een tuinarchitect zorgt ervoor dat alles goed bij elkaar past en dat je er nog jaren plezier van hebt.

Het laten maken van een tuinontwerp door een tuinarchitect of ervaren hovenier is een relatief kleine investering. Hoewel je zelf vaak goede ideeën in je hoofd hebt kunnen deze in de praktijk soms niet zo goed uitpakken. Zonde natuurlijk als je achteraf alles weer moet (laten) veranderen. Kies voor de zekerheid voor een professioneel tuinontwerp en voorkom teleurstelling.

Kosten tuinarchitect

De kosten voor een tuinontwerp lopen erg uiteen. Een ervaren hovenier vraagt gemiddeld €250 tot €500 voor een tuinontwerp bij tuinen kleiner dan 300 m2. Bij tuinen groter dan 300 m2 wordt gemiddeld met een prijs van €2 per vierkante meter gerekend. De prijzen van een tuinarchitect liggen gemiddeld iets hoger.

Voordelen tuinontwerp

  • Harmonieus geheel
  • Langer genieten van je tuinontwerp
  • Tekening op schaal
  • Inventarisatie van de aanlegkosten

Benieuwd naar de kosten van een tuinarchitect voor jouw tuin? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze specialisten.

Eerder bekeken pagina's