Tuinhuis

Een tuinhuis dient meestal als opslagplaats voor al je tuingereedschap. Je kan kiezen voor een klein huis om je tuin gezelliger te maken of voor een uitgebreid tuinhuis waar je alles kwijt kan. Voor elke woonsituatie is er iets te bedenken!

Vergelijk offertes

1284

Voordelen tuinhuis

Een tuinhuis biedt heel wat voordelen. Een overzicht van de belangrijkste redenen om een tuinhuis te plaatsen:

Extra opslagruimte

Een tuinhuis biedt extra ruimte voor het opbergen van tuingereedschap, fietsen en overige spullen. Zo'n extra opslag helpt om je huis en tuin georganiseerd en rommelvrij te houden.

Multifunctionele ruimte

Een tuinhuis kan dienen als hobbyruimte, kantoor of gastenverblijf. Zo is je tuinhuis niet alleen goed voor opslag; er is veel meer mogelijk!

Hogere woningwaarde

Een goed gebouwd tuinhuis kan de waarde van je woning verhogen. Het is namelijk een mooie toevoeging aan je woning die deze aantrekkelijker maakt voor kopers of huurders.

Genieten van de tuin

Met een tuinhuis kan je optimaal gebruik maken van je tuin, ongeacht het weer. Het is een beschutte plek om buiten te ontspannen of werken.

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

Hoeveel kost een tuinhuis?

Je moet goed nadenken over een aantal zaken als je een tuinhuis koopt. Hoe groot moet het huisje zijn, welke materialen gebruik je en zijn er extra opties waar je interesse in hebt? Wat kost nu zo’n tuinhuis? De belangrijkste keuze hierbij is prefab of maatwerk materiaal:

Soort materiaal Prijs per m² (excl. btw en incl. plaatsing)
Prefab tuinhuis Vanaf € 500
Tuinhuis op maat Vanaf € 2.500

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes voor tuinhuizen