Check gratis je WOZ-waarde

Heb jij eind februari ook je nieuwe WOZ-beschikking op de mat gehad? Is de WOZ-waarde van je woning wéér gestegen en ben je het hier eigenlijk niet mee eens? Je kan mogelijk tientallen tot honderden euro’s per jaar besparen!

Via Solvari kun je gratis bezwaar maken met de hulp van WOZConsults.

• Laat je gegevens achter
• WOZConsults neemt contact met je op
• Als je dit wil maakt WOZConsults gratis bezwaar

 Helaas, het is niet meer mogelijk om bezwaar te maken tegen je WOZ-waarde van 2021. 

Volgend jaar opnieuw een te hoge WOZ-beschikking? Vul je gegevens in en we sturen je een herinnering wanneer je bezwaar kan maken tegen je WOZ-waarde 2022

Wacht niet te lang! Je hebt nog

Gratis, hoe kan dat?

De specialisten van WOZConsults dienen jouw bezwaar in bij je gemeente. Wanneer zij erin slagen om jouw WOZ-waarde te verlagen, dan betaalt je gemeente een proceskostenvergoeding. Deze vergoeding dekt de gemaakte kosten van WOZConsults.

Lukt het niet om de WOZ-waarde te verlagen? Dan neemt WOZConsults de kosten voor eigen rekening. Er zijn géén verborgen kosten.

 • WOZConsults maakt bezwaar voor jou
 • Geen succes? Geen verborgen kosten!

Heeft het zin om bezwaar te maken?

   Jazeker! Bezwaar indienen via een gespecialiseerd WOZ-bureau geeft vaak een grote kans van slagen. Het slagingspercentage van WOZConsults ligt rond de 90%!

   Bij verlaging van je WOZ-waarde kan je tientallen tot honderden euro’s per jaar besparen. Het fijne is: deze besparing geldt ieder jaar. Over de looptijd van een gemiddelde hypotheek van 30 jaar bespaar je zo wel duizenden euro’s.

   Waarom bezwaar indienen?

   Het komt regelmatig voor dat gemeentes de WOZ-waarde te hoog inschatten. Bij het inschatten wordt namelijk niet altijd rekening gehouden met omstandigheden die specifiek voor jouw woning van toepassing zijn. 

   Dit zijn veelvoorkomende punten waar vaak geen rekening mee wordt gehouden: 

   • Achterstallig onderhoud
   • Funderingsproblemen
   • Oude badkamer en/of keuken

   WOZ-bezwaar maken in 3 stappen:

   Vul via Solvari je gegevens in. WOZConsults neemt spoedig contact met je op om je aanvraag te bespreken.
   WOZConsults stelt een bezwaarschrift op en dient dit in bij jouw gemeente. Je wordt hier schriftelijk van op de hoogte gehouden.
   De gemeente doet een uitspraak en neemt contact op met WOZConsults. Zij bespreken vervolgens met jou de uitspraak.

   WOZ-waarde verlagen zonder gedoe

   WOZConsults is een gespecialiseerd bureau met veel ervaring op het gebied van WOZ-bezwaar. De specialisten van WOZConsults hebben alle kennis in huis voor een succesvol proces. Wil jij ook minder gemeentelijke belastingen betalen? Maak dan eenvoudig bezwaar!

   Helaas, het is niet meer mogelijk om bezwaar te maken tegen je WOZ-waarde van 2021.

   Volgend jaar opnieuw een te hoge WOZ-beschikking? Vul je gegevens in en we sturen je een herinnering wanneer je bezwaar kan maken tegen je WOZ-waarde 2022

   Eerder bekeken pagina's