Airconditioning  
informatie, advies en offertes

251 reviews
Vrijblijvend airconditioning-offertes
Ontdek wat airconditioning voor jou kan betekenen
  • Houd je woning koel
  • Verhoog je wooncomfort
  • Verwarm je woning in de winter
1004

Hou je huis koel met airconditioning

Door airconditioning aan te schaffen, Hou je het huis koel in de zomer. Hiernaast heeft airconditioning vaak ook een verwarmende functie waarmee je het huis kan verwarmen op koude dagen. Hier vind je alle informatie over airconditioning, waaronder de kosten, normen en materialen. Al deze informatie is ook te downloaden als brochure.

Waarom Airconditioning?

Tijdens hete zomers is er niks lekkerder dan een koel huis, zeker in de nacht is het fijn als je een koele kamer hebt om in te slapen. Om deze reden nemen steeds meer mensen airconditioning.

Een airconditioner kan je huis in de koude winter ook verwarmen, dit maakt hem multifunctioneel.

Lees hier meer over airconditioning

Kosten van airconditioning

Airconditioning heb je in vele varianten met verschillende prijzen, de prijs van airconditioning kan vanaf €800 tot €3000 kosten. Dit is inclusief plaatsing en voorrijkosten.

Naast de aanschafkosten zijn er ook andere kosten waar je rekening mee moet houden. Dit zijn de energie en onderhoudskosten.

Lees hier meer informatie over de kosten van airconditioning

Soorten Airconditioning

Er zijn verschillende soorten airconditioning die ieder op hun eigen manier werken.

mobiele airco
Mobiele airco
Dit is een airco die makkelijk te verplaatsen is, deze airco is licht en staat meestal op wieltjes. Hierdoor kan je de airconditioner gebruiken waar je hem nodig hebt. De mobiele airconditioner werkt op zijn best in kleine ruimtes.
split airco
(vaste) Split airco
Dit is wereldwijd de meest verkochte soort airconditioning. Een split airco wordt geïnstalleerd op de plek waar het nodig is en kunnen niet zomaar verplaatst worden. Split airco’s heb je in verschillende vormen en maten.
Luchtgordijn
Een luchtgordijn wordt meestal boven openstaande deuren en ramen geplaatst, dit is om koude en/of warme lucht buiten te houden. Vaak zie je luchtgordijnen dan ook bij de ingang van winkels waar de deur altijd open staat.

Ontvang airconditioning offertes

Wil je altijd genieten van een aangename temperatuur in huis? Vraag gratis en vrijblijvend airconditioning offertes aan via Solvari. Zo vergelijk je eenvoudig meerdere specialisten op prijs/kwaliteit en bespaar je tot 40% op je factuur.


Adresgegevens

Begin hier

Opdrachtomschrijving


Contactgegevens

Door vrijblijvend offertes aan te vragen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen over Airconditioning