Airconditioning  
informatie, advies en offertes

73 reviews
Vrijblijvend airconditioning-offertes
Ontdek wat airconditioning voor jou kan betekenen
  • Houd je woning koel
  • Verhoog je wooncomfort
  • Verwarm je woning in de winter
Vraag direct offertes aan
Vraag direct offertes aan
  • Vul het korte formulier in
  • De vakman belt voor een vrijblijvende (online) afspraak
  • Kies de beste vakman
  • Geniet van je vernieuwde woning
Offertes aanvragen
1004

Hou je huis koel met airconditioning

Door airconditioning aan te schaffen, blijft jouw huis koel in de zomer. Bovendien komt een airconditioning ook van pas in de winter: vaak heeft een airco namelijk een verwarmende functie waarmee je het huis kan verwarmen op koude dagen. Hier vind je alle informatie over airconditioning, waaronder de kosten, normen en materialen. Al deze informatie is ook te downloaden als brochure.

Waarom Airconditioning?

Tijdens hete zomers is er niks prettiger dan een koel huis, zeker in de nacht is het fijn als je een koele kamer hebt om in te slapen. Om deze reden nemen steeds meer mensen airconditioning. Bovendien is een airconditioning multifunctioneel: ook verwarmt het je huis op koude winterdagen.

Lees hier meer over airconditioning

Kosten van airconditioning

Airconditioning heb je in vele varianten met verschillende prijzen. De prijs van airconditioning kan variëren van €800,- tot €3000,- inclusief plaatsing- en voorrijkosten. Echter zijn er naast de aanschafkosten ook andere kosten waar je rekening mee moet houden, bijvoorbeeld de energie- en onderhoudskosten.

Lees hier meer over de kosten van airconditioning

Soorten Airconditioning

Er zijn verschillende soorten airconditioning, die ieder op hun eigen manier werken.

mobiele airco
Mobiele airco
Een mobiele airco is licht en staat meestal op wieltjes, hierdoor is de airco makkelijk te verplaatsen en gebruiken waar nodig. De mobiele airconditioner werkt in kleine ruimtes op zijn best.
split airco
(vaste) Split airco
Dit is wereldwijd de meest verkochte soort airconditioning. Een split airco wordt geïnstalleerd op de plek waar het nodig is en kan niet zomaar verplaatst worden. Split airco’s heb je in verschillende vormen en maten.
Luchtgordijn
Een luchtgordijn wordt meestal boven openstaande deuren en ramen geplaatst, dit is om koude en/of warme lucht buiten te houden. Vaak zie je luchtgordijnen dan ook bij de ingang van winkels waar de deur altijd open staat.

Ontvang airconditioning offertes

Wil je altijd genieten van een aangename temperatuur in huis? Vraag gratis en vrijblijvend airconditioning offertes aan via Solvari. Zo vergelijk je eenvoudig meerdere specialisten op prijs/kwaliteit én bespaar je op de factuur.


Adresgegevens

Begin hier

Opdrachtomschrijving


Contactgegevens

Het lijkt erop dat je telefoonnummer niet correct is ingevuld. De vakmannen nemen graag telefonisch contact op om je een offerte op maat te kunnen leveren. Vul een juist telefoonnummer in om goede offertes te ontvangen.
Door vrijblijvend offertes aan te vragen ga je akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacy statement

Veelgestelde vragen over Airconditioning

Advies van Ari

Aanbevolen voor jouw woning

Met deze maatregelen kun je jouw woning mogelijk nog meer verbeteren

...