Loading...

Over 100%ZON

In 2011 is 100%ZON ontstaan met als doel om de wereld te laten zien dat zonne-energie voor iedereen rendabel is. Daarom specialiseren we ons uitsluitend in zonne-energie, waardoor wij de kwaliteit en professionaliteit kunnen leveren die wij nodig achtten. We hebben ons gespecialiseerd in maatwerkadvies. Elk dak is anders en elke wens van de klant is anders. Daarom maken we graag met u een afspraak voor een persoonlijk advies op maat.

Kenmerken

600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (10)

Schrijf een review

Nelly

Zonnepanelen
Aanbevolen door klant

Vakkundig en klantgericht

Na een prettig intakegesprek hebben wij gekozen voor zonnepanelen van 100%Zon. Gisteren hebben Luc en Camiel op vakkundige wijze de zonnepanelen geplaatst. Problemen met het elektra werden ter plaatse opgelost. Wij zijn heel blij met de klantgerichtheid van deze medewerkers. Zeer vriendelijke mannen, die keurig werk hebben afgeleverd.

Uitgevoerd op 22-09-2022

Peter

Zonnepanelen
Aanbevolen door klant

Blij met de keuze voor 100%zon!

Over zowel de geleverde hoogwaardige producten als over de uitstekende en persoonlijke dienstverlening ben ik zeer tevreden. Als ik opnieuw zou moeten kiezen, zou het zonder meer weer 100%zon worden!

Uitgevoerd op 05-04-2022

André

Zonnepanelen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden en pas betalen nadat

Fijne uitleg gehad toen ze thuis alles uit kwamen leggen met presentatie en folders. Fijn dat Jos zoveel geduld met mij had heb de offerte wel 4 x veranderd maar dit was voor hem geen probleem. Ruud en de beide Jordi,s hebben de klus vakkundig gedaan.Heb zelf voor de iets duurdere offerte gekozen omdat ik voor kwaliteit ben gegaan vooral het enphase systeem sprak mij erg aan en ook de 25 jaar garantie. Nogmaals bedankt

Uitgevoerd op 26-01-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij 100%ZON