Loading...

Over 100%ZON

In 2011 is 100%ZON ontstaan met als doel om de wereld te laten zien dat zonne-energie voor iedereen rendabel is. Daarom specialiseren we ons uitsluitend in zonne-energie, waardoor wij de kwaliteit en professionaliteit kunnen leveren die wij nodig achtten. We hebben ons gespecialiseerd in maatwerkadvies. Elk dak is anders en elke wens van de klant is anders. Daarom maken we graag met u een afspraak voor een persoonlijk advies op maat.

Kenmerken

900+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2011
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (10)

Nelly

Zonnepanelen
Aanbevolen door klant

Vakkundig en klantgericht

Na een prettig intakegesprek hebben wij gekozen voor zonnepanelen van 100%Zon. Gisteren hebben Luc en Camiel op vakkundige wijze de zonnepanelen geplaatst. Problemen met het elektra werden ter plaatse opgelost. Wij zijn heel blij met de klantgerichtheid van deze medewerkers. Zeer vriendelijke mannen, die keurig werk hebben afgeleverd.

Uitgevoerd op 22-09-2022

Peter

Zonnepanelen
Aanbevolen door klant

Blij met de keuze voor 100%zon!

Over zowel de geleverde hoogwaardige producten als over de uitstekende en persoonlijke dienstverlening ben ik zeer tevreden. Als ik opnieuw zou moeten kiezen, zou het zonder meer weer 100%zon worden!

Uitgevoerd op 05-04-2022

André

Zonnepanelen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden en pas betalen nadat

Fijne uitleg gehad toen ze thuis alles uit kwamen leggen met presentatie en folders. Fijn dat Jos zoveel geduld met mij had heb de offerte wel 4 x veranderd maar dit was voor hem geen probleem. Ruud en de beide Jordi,s hebben de klus vakkundig gedaan.Heb zelf voor de iets duurdere offerte gekozen omdat ik voor kwaliteit ben gegaan vooral het enphase systeem sprak mij erg aan en ook de 25 jaar garantie. Nogmaals bedankt

Uitgevoerd op 26-01-2022

Jan Kees

micro omvormers vervangen
Aanbevolen door klant

Garantie betreft enkel materiaal

Een Emphase micro omvormer gaat naar 8 jaar kapot. De garantietermijn betreft 20 jaar maar dit blijkt enkel de micro omvormer te betreffen niet het arbeidsloon. 100% Zon werkt niet meer in de regio Den Haag en geeft aan dat het een dure klus wordt omdat ook het voorrijden uit Tilburg wordt doorberekend. Een beetje jammer dat de firma dit niet verteld heeft bij de verkoop en dat de service nu niet meer normaal geleverd kan worden.

Uitgevoerd op 02-04-2021

Sjoerd

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Na veel thuiswerk het afgelopen jaar en dus meer verbruik toch besloten de stap te maken. Na een huisafspraak in 2020 goed ingelicht te zijn over wat het zou betekenen voor ons en nog telefonisch contact begin 2021 besloten om de stap te maken. We zijn zeer tevreden over het verloop van de installatie. De installateurs waren zeer amicale nette jongens. Alles zeer mooi afgewerkt in ons washok. Al mooie resultaten behaald op zonnige dagen.

Uitgevoerd op 12-03-2021

GertJan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Alles prima geregeld.

Alles prima geregeld, van informatie en offerte tot montage.

Uitgevoerd op 21-12-2017

Peter

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Geweldig ,snelle reacties, profi

Alles goed geregeld! Geen problemen en snelle levering

Uitgevoerd op 25-11-2017

leo

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

optijd en afspraak na komen

kundig advies montage door vakmensen

Uitgevoerd op 25-11-2017

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij 100%ZON