Loading...

Over 100%ZON

In 2011 is 100%ZON ontstaan met als doel om de wereld te laten zien dat zonne-energie voor iedereen rendabel is. Daarom specialiseren we ons uitsluitend in zonne-energie, waardoor wij de kwaliteit en professionaliteit kunnen leveren die wij nodig achtten. We hebben ons gespecialiseerd in maatwerkadvies. Elk dak is anders en elke wens van de klant is anders. Daarom maken we graag met u een afspraak voor een persoonlijk advies op maat.

Kenmerken

600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (7)

Schrijf een review

Jan Kees

micro omvormers vervangen
Aanbevolen door klant

Garantie betreft enkel materiaal

Een Emphase micro omvormer gaat naar 8 jaar kapot. De garantietermijn betreft 20 jaar maar dit blijkt enkel de micro omvormer te betreffen niet het arbeidsloon. 100% Zon werkt niet meer in de regio Den Haag en geeft aan dat het een dure klus wordt omdat ook het voorrijden uit Tilburg wordt doorberekend. Een beetje jammer dat de firma dit niet verteld heeft bij de verkoop en dat de service nu niet meer normaal geleverd kan worden.

Uitgevoerd op 02-04-2021

Sjoerd

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Na veel thuiswerk het afgelopen jaar en dus meer verbruik toch besloten de stap te maken. Na een huisafspraak in 2020 goed ingelicht te zijn over wat het zou betekenen voor ons en nog telefonisch contact begin 2021 besloten om de stap te maken. We zijn zeer tevreden over het verloop van de installatie. De installateurs waren zeer amicale nette jongens. Alles zeer mooi afgewerkt in ons washok. Al mooie resultaten behaald op zonnige dagen.

Uitgevoerd op 12-03-2021

GertJan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Alles prima geregeld.

Alles prima geregeld, van informatie en offerte tot montage.

Uitgevoerd op 21-12-2017

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij 100%ZON