Loading...

Over Rob 't Hart aannemersbedrijf

Heeft u dat ook wel eens? Van die klussen in of om het huis, die maar blijven liggen? Een deur die al tijden klemt, dat schilderwerk binnen of buiten wat al geruime tijd op een kwast wacht, jaloezieën die nog moeten worden opgehangen? Of die laminaat vloer die u nu wel eens gelegd wil zien? Allemaal voorbeelden van klussen waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent.

Maar ook voor grotere (ver)bouwprojecten, waarbij u de hulp en expertise van een vakman nodig heeft, staan wij voor u klaar. Kortom; wij maken graag een offerte voor uw project, groot of klein.

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2004
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 30% aan consumenten

Reviews (14)

simon

Kunststof dakopbouw
Aanbevolen door klant

heel erg hulpzaam

dit bedrijf is echt betrouwbaar ook alle adviezen die ze geven is gewoon goed op dit moment is alles erg duur maar hebben toch een dakopbouw laten neerzetten en hebben geen seconde spijt er van gehad. ik zal dit bedrijf echt aanbevelen

Uitgevoerd op 01-08-2023

Aanbevolen door klant

Volledige renovatie woning

Rob en zijn team zijn echt geweldig. Ze hebben ons droomhuis gemaakt, tot in de puntjes afgewerkt. Ruim twee maanden zijn ze bezig geweest terwijl wij met ons gezin op de bovenverdieping hebben geleefd zonder keuken, hoogzwanger en thuiswerkend. Rob en zijn mannen hebben ons volledig ontzorgd. Ze zijn betrouwbaar, behulpzaam en zorgen helemaal voor zichzelf. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe blij we met het werk van Rob zijn. De kwaliteit van het werk is echt top. Rob is zo perfectionistisch en overziet elk detail. De mannen zijn ook zeker niet te beroerd om even mee te helpen met sjouwen bijvoorbeeld. Elke dag was alles aan het eind van de dag keurig netjes opgeruimd. Ik heb ze zelfs de wc zien schoonmaken. Ook het contact met zijn vrouw over de planning en betaling verliep erg prettig. Snel, laagdrempelig en gezellig. Ik ben blij dat we weer normaal kunnen leven, maar tegelijkertijd zal ik ze missen. Ontzettend bedankt!

Uitgevoerd op 02-12-2021

Stucen en spuiten

Rob is een kundige man echter voor stucen en spuiten huurt hij onderaannemers in. Dat wisten wij niet en de onderaannemers zijn minder nauwkeurig dan Rob.

Uitgevoerd op 03-04-2020

Aanbevolen door klant

Verbouwing van een net aangekochte woning

Als je op zoek bent naar een aannemer die betrokken is en advies kan geven maar ook het gehele project/traject regelt dan is Rob de aannemer die je zoekt. Ik had besloten om zoveel mogelijk zelf te plannen (zonder architect) en Rob heeft dit mogelijk gemaakt door zijn expertise te delen. Een hele fijne samenwerking minimaliseert de "stress" die verbouwen met zich mee kan brengen.

Uitgevoerd op 02-01-2019

Aanbevolen door klant

Grote uitbouw achterzijde realiseren

Uitgevoerd op 14-05-2018

Aanbevolen door klant

Portiek renoveren

Uitgevoerd op 23-04-2018

Aanbevolen door klant

Afwerken van wanden en plafonds in een appartement

Een fijn contact en er werd snel gereageerd op vragen.vragen werden snel beantwoord en opgelost. fijne communicatie en werkzaamheden netjes uitgevoerd

Uitgevoerd op 31-08-2017

Aanbevolen door klant

Appartement stuken en spuiten

Zeer netjes gewerkt. Ik kreeg vele goede tips voor dingen die ik zelf wilde doen. En, alles keurig op tijd. Zou de volgende keer weer naar deze firma toegaan.

Uitgevoerd op 24-08-2017

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Rob 't Hart aannemersbedrijf