Loading...

Over Adlår

WIJ ZIJN ADLÅR CASTRA
Adlår Castra is sinds enkele jaren een nieuwe innovatieve Speler in de wereld van warmtepompen. Wij zijn een jong team met ervaren cv- en warmtepomp monteurs. Adlår Castra is gevestigd in Zwolle. Met ons eigen installatie- en service team bezoeken wij al jaren consumenten door heel Nederland.

De rode draad die door Adlår Castra loopt: aantrekkelijke warmtepompen aanbieden voor een écht eerlijke prijs. Ons eigen Adlår-installatieteam draagt zorg voor vakkundige installatie en onderhoud.

ONZE VISIE
Ons doel is om een aantrekkelijk en aansprekend merk te zijn, met goed ontworpen, betaalbare en betrouwbare warmtepompen voor consumenten. We willen dat onze klanten ons zien als een betrouwbare en toonaangevende leverancier van duurzame energieoplossingen, en we zijn vastbesloten om ons merk te laten groeien door ons te blijven richten op kwaliteit, betaalbaarheid en klanttevredenheid.

We streven ernaar om onze klanten te helpen bij hun overstap naar duurzame energie door hen te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service. We willen dat onze klanten ons zien als een betrouwbare en toegewijde partner die hen ondersteunt bij elke stap van hun duurzame energiereis.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2022
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 5% aan consumenten

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven